Popüler Konu LenaG ile MasterFit

05.12.2023 tarihli menüm
sabah
yarım avakado
peynir ve zeytin
domates
şekersiz çay

öğle
haşlama et
üç kaşık pilav
ayran

akşam
6 tane kadınbudu köfte (evde kendim yaptım çok büyük değildi)
sarımsaklı yoğurtlu peynirli dereotlu kabak mezesi

su 1 litre spor yok

Elhan Elhan Ellssa Ellssa

Benim LDL ve HDL yine yüksek çıktı. Tedaviye başlıyoruz bugün. Saat 17.00 den sonra ilaç yazilacakmis sekreter rapor yazacağım o saati evde bekle dedi gonderdi.
Hayalkuran Hayalkuran tatlım ve arkadaşlar. :KK52:
geçmiş olsun kaptanım rabim şifanı versin inşallah

Benim LDL ve HDL yine yüksek çıktı. Tedaviye başlıyoruz bugün. Saat 17.00 den sonra ilaç yazilacakmis sekreter rapor yazacağım o saati evde bekle dedi gonderdi.
Çok geçmiş olsun çıtırım ilaçla düşüyor ancak oda,özellikle LDL'ye dikkat et kaç çıktı sonuçların.

Geçmiş olsun canım yürüyüş çok iyi geliyor kolesterol a bir zamanlar benimde yüksek di hem yürüyüş hemde aksamdan ceviz suya koyup sabah suyunu içtim düzene girmişti
Ama yürüyüş le halledersin sen kuzum

Arkadaşlar ben yine diyetle alakasız bir şeyle burdayım😂 mide yanmasına müthiş bir cozumle geldimm🥰 şurup ya da hap kullanmaktansa yandığı zaman yarım çay bardagi suya 1 çay kaşığı karbonat karıştırıp için ,o anda kesiyor yanmayı . Denedim onayladım 😂bu da çokca yaşanan bir sorun varsa aramızda reflusu olan denesin bana da dua etsin bol bol zayıflayayim diye😂
Annem çiğ badem yemekte buldu o çözümü
Bende tavsiye ettim onlarda memnun kaldı
Canım hdl yüksekse iyi ama ldl kötü kolesterol diye geçer. Onun için genellikle bol yürüyüş önerirler. Yanlız kilo verme dönemlerinde kolesterol yüksek yani kandaki yağ oranı yüksek çıkıyor. Çözülen yağlar dolaşıma karıştığı için.

Arkadaşlar ben yine diyetle alakasız bir şeyle burdayım😂 mide yanmasına müthiş bir cozumle geldimm🥰 şurup ya da hap kullanmaktansa yandığı zaman yarım çay bardagi suya 1 çay kaşığı karbonat karıştırıp için ,o anda kesiyor yanmayı . Denedim onayladım 😂bu da çokca yaşanan bir sorun varsa aramızda reflusu olan denesin bana da dua etsin bol bol zayıflayayim diye😂
Eşim ve oğlumda olur, genellikle poğaça yedikleri zaman
Tekrarlarsa mutlaka deneteceğim 🥰

Annem çiğ badem yemekte buldu o çözümü
Bende tavsiye ettim onlarda memnun kaldı

Canım hdl yüksekse iyi ama ldl kötü kolesterol diye geçer. Onun için genellikle bol yürüyüş önerirler. Yanlız kilo verme dönemlerinde kolesterol yüksek yani kandaki yağ oranı yüksek çıkıyor. Çözülen yağlar dolaşıma karıştığı için.
Bunuda aklıma yazdım

X