- 18 Mart 2018
- 30.288
- 120.059
- 34
Bak rakiben sağlam geliyorGünaydın hayırlı mutlu sabahlar
Bol eksili sabahlar olsun inşallah
Elhan ablam cuma bildirimini şimdi yapsam olur mu şu 2 gün hiç güvenmiyorum kendime
Alıştım, çok zor olmuyorAllah yardımcın olsun kardeşim sicakta zor olur demi iyi gelsin de şifa olsun canım benim
Evet tek öğün, bugün son, akşam 36 saatlik açlık için niyet edeceğiz.tek öğün yapıyorsun sende demi canım suyunu biraz artır canım bende kahveyi çok içiyorum günde 3-4 oluyor benimde bitki çayı içiyor musun
Hoşbulduk
Selamlar herkese
Uğraşmayın gezegenlerledün ay mı tutulde gezenler mi bişi oldu ne olduysahepimiz bi dağıldık bi yorgunluk bi halsizlik neyseki bugun iyiyiz inşallah
Benim eşimde çabuk parlar, fevri davranır, çabuk söner ve evet merhametlidiryaaa ben de çok severim yemek yapmayı, hep diyorum zaten ev hanımı olsam her gün neler neler yaparım, ocağın başına geçince bi mutlu oluyorum ki anlatamam
benim de eşim başak
ben de boğa
iki inatçı keçi bazen çok zorlanıyoruz, eşim aşırı takıntılı aşırı detaycı biridir. birşeye takıldıysa yüzyıl onu konuşuruz ya da gözüne brşey çarptıysa o hallolana kadar gider gelir söyler
ve kimsenin görmediği detayı o görür, acayip dikkatlidir detaylar konusunda, çok sinirli ve fevridir ne yazık ki çok çok çabuk parlar ama saniyesinde de söner ama çok da merhametlidir
aaaa sen koç musun
niye bu kadar içime sokasım geliyor seni belli oldu
canımmm canımmm, güzel haberlerle dön inşallah
Ben bulaşık yıkamayı çok severimBen ev işi sevmiyorum, alisamadim alışmak istemiyorum.
Yaparsın seeenHiç beklemediğim kilolara çıktım. Moral bozmak yok diyorum ama bir daha zayıflayamayacağım hissi geliyor
maşallah canım hadi inşallah hayırla sağlıkla yaparsın inşallahEvet tek öğün, bugün son, akşam 36 saatlik açlık için niyet edeceğiz.
Su ortalama bu kadar, bazen daha fazla oluyor.
Açken su içerken midem bulanıyor, yinede biraz zorluyorum, suyun çoğunu yemekten 2 saat sonra içiyorum, bitki çayı olarak apaform bazen limonlu yeşil çay içiyorum, dün zencefil, limon çayı yaptım, 6 bardak kadar içmişimdir.
Yok değil ufask bir pazardı ilk defa gittim bende yeşillik aldım sosyete pazarı bizim meşhur salı pazarımızdır.Günaydın eküricim keyifli kurcalamalarsosyete pazarı mi
yediğin içtiğin senin olsun nereleri gezdin bakalımBugün gezme günü
Sağlıklı yiyin bitanem.Yok değil ufask bir pazardı ilk defa gittim bende yeşillik aldım sosyete pazarı bizim meşhur salı pazarımızdır.
Deme kuzum iştahlandirdi bizi
bende spora gaza geldim 6,5 km yürüüyş 600 ip atlama oldu bu saatte daha