- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
İyi afiyet şifa olsun size siz aldınız kalorileri bende zayıflamamın keyfini sürüyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi afiyet şifa olsun size siz aldınız kalorileri bende zayıflamamın keyfini sürüyim
Elmanin üstune fıstik ezmesi tarçın koyBende krizlerdeyim ya elmamı yiyip uslu uslu oturayım bari
çayımı alıp geldim
Elmanin üstune fıstik ezmesi tarçın koy
madamhd askrhpozitif kızlar 4 kaşık yoğurdun içine bir tatlı kaşığı chia tohumu bir kaşık yulaf yemek kaşığı ile bir yarım çay kaşığı tarçın koyuyorsunuz karıştırıyorsunuz ve böyle bir saat bekliyor. Bu arada buzluğa da bir tane muz koyuyorsunuz O da bir saat buzlukta bekleyecek. Sonra muzu çıkarıp bu karışımın içine ekliyorsunuz. Artık doğrar mısınız blender dan mı geçirirsiniz onu siz bilirsiniz. Afiyetle yiyorsunuz bana da teşekkür ediyorsunuz. Kriz falan kalmıyor Bir tane de ceviz ekleyebilirsiniz.
Ben tatluyum yiyenmi beniİşteyim bacılar imkanlar kısıtlı
Sağolun teklifleriniz için
Gel kız alayım bi ısırıkBen tatluyum yiyenmi beni
Fazla ödeminizin atılmasına yardımcı olan sağlıklı kış sebzesidir. Vücudunuza sindirim sırasında fazla kalori harcatarak kilo kontrolünüze destek verir. Lahana sindirim siteminizin sağlıklı çalışmasına yardımcı olarak kolon kanseri riskinizin de azalmasına yardımcı olur.kızlar bir şey soracağım
lahana ödem yapar mı? yoksa ödem mi atar
teşekkür ederimFazla ödeminizin atılmasına yardımcı olan sağlıklı kış sebzesidir. Vücudunuza sindirim sırasında fazla kalori harcatarak kilo kontrolünüze destek verir. Lahana sindirim siteminizin sağlıklı çalışmasına yardımcı olarak kolon kanseri riskinizin de azalmasına yardımcı olur.
Benim gözümden kaçmış o zamanEve gidersem atarim burda atmistim ama
Suya abandım bende Züber muderde kesmiyorBende krizlerdeyim ya elmamı yiyip uslu uslu oturayım bari
Cumartesi günü krep yapıp arasına çikolata sürüp yemek gibi bi hayalim vardı kaptan olunca hayal olarak kaldı tabiSuya abandım bende Züber muderde kesmiyor
Yulafım yok alıp yapayım bari midemdem guluk guluk su sesleri geliyormadamhd askrhpozitif kızlar 4 kaşık yoğurdun içine bir tatlı kaşığı chia tohumu bir kaşık yulaf yemek kaşığı ile bir yarım çay kaşığı tarçın koyuyorsunuz karıştırıyorsunuz ve böyle bir saat bekliyor. Bu arada buzluğa da bir tane muz koyuyorsunuz O da bir saat buzlukta bekleyecek. Sonra muzu çıkarıp bu karışımın içine ekliyorsunuz. Artık doğrar mısınız blender dan mı geçirirsiniz onu siz bilirsiniz. Afiyetle yiyorsunuz bana da teşekkür ediyorsunuz. Kriz falan kalmıyor Bir tane de ceviz ekleyebilirsiniz.
Normalde ben tatlı pek aramam Tuzlucuyum ama bu sefer regl burdan vurduCumartesi günü krep yapıp arasına çikolata sürüp yemek gibi bi hayalim vardı kaptan olunca hayal olarak kaldı tabi
Ben de yaptı maalesef canımkızlar bir şey soracağım
lahana ödem yapar mı? yoksa ödem mi atar
Iste herkeste bir olmuyor banada doktor dedi haftada 3gün mutlaka bakliyat ye,yemegini yiyemezsen dolaba hasla koy salataya yada yogurda kat ye,bazi sebzeler ödem yapar bazi baklagiller odem yapar ama kişiden kisiye değişirBen de yaptı maalesef canım
Laahaba banada yaramiyor lahana çorbası diyetini yapip kilo almıştım benBen de yaptı maalesef canım