- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
EvetttttttttttttttSutlü cikolata verimmi sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetttttttttttttttSutlü cikolata verimmi sana
Yemeden sormak daha iyimişBencee @Tutaste53 gelince yediğine pişman olacak
Etkisi yok bence onunKabızlık belası çekiyorum
Her yolu denemeye çalışıyorum var mi bi yöntem?Etkisi yok bence onun
Bende isterem elma yanaklardanAyiptir soylemesi kıymalı pide yapiyor
Rabbim hayırla sonuçlandırsın çabalarını canımBençm yarın yumurta toplama işlemim olacak küçük bi operasyonda geçireceğim sanırım 1 2 gün aktif olamam belki ama elimden geldiği kadar yazacağim şimdiden bilgi vermek istedim Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Tostombalakanne madamhd @Mefkurem C Chikolata_gozlum
Bana var mıSutlü cikolata verimmi sana
Aldim bileEvettttttttttttttt
Sagol canim sana kalmadikiBende isterem elma yanaklardan
Afiyet olsun size
Rabbim hayırla sonuçlandırsın çabalarını canım
Valla canim ben bir çay aldim iyi geldi ama onlada surekli sürdürülme seyide yokHer yolu denemeye çalışıyorum var mi bi yöntem?
Aldim bile
Kereviz çayı diye bişi duydum denesem mi bikmiyorum dukan gibi yapıp içiyormuş kereviz yapragı kabızlıga iyi geliyormuşValla canim ben bir çay aldim iyi geldi ama onlada surekli sürdürülme seyide yok
Adı ne çayın canımValla canim ben bir çay aldim iyi geldi ama onlada surekli sürdürülme seyide yok
Dene canimKereviz çayı diye bişi duydum denesem mi bikmiyorum dukan gibi yapıp içiyormuş kereviz yapragı kabızlıga iyi geliyormuş
Dün pazardan bi tane aldım kereviz
Yapragın kokusunu çok sevdim
Eve gidersem atarim burda atmistim amaAdı ne çayın canım
Bulayim miEve gidersem atarim burda atmistim ama
çayımı alıp geldimAldim bile
Buldum125tl ye aldim canim
Eki Görüntüle 2915798
İyi afiyet şifa olsun size siz aldınız kalorileri bende zayıflamamın keyfini sürüyimSagol canim sana kalmadiki
Bulayim mi
Ahaaaa sagolBuldum