- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
Doğru o zaman verdiğim 1000 adımı geri aldımBüyük Kaptan verdi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru o zaman verdiğim 1000 adımı geri aldımBüyük Kaptan verdi ama
Doğru o zaman verdiğim 1000 adımı geri aldım
Haklisin kaptanimCeza istedi en ekonomik cezayi verdim ben kaldirmiyorum
Beynimi yaktın kaptanım elif kaptanın verdiği cezanın üstüne 1000 adım ben de koydum ya onu kaldırdım elif kaptanım kaldırmadı 2000 ceza adımı var
Heee tamam karnim acya anlamadimBeynimi yaktın kaptanım elif kaptanın verdiği cezanın üstüne 1000 adım ben de koydum ya onu kaldırdım elif kaptanım kaldırmadı 2000 ceza adımı var
Pideleri yemediniz mi dahaHeee tamam karnim acya anlamadim
Simdi yedikPideleri yemediniz mi daha
Afiyet olsun canim ❤Simdi yedik
Sagol canimAfiyet olsun canim ❤
Tünaydın.Günaydın diyemedim bugün hızlı başladı
Tünaydın diyeyim
North River canım 2.000 adım atıyorsun. Sonra 1.000 atıyorsun. 1 000 adım iptal olduğu için geri geri de 1.000 atıyorsun. Filiz ceza vermediği için de dua ediyorsun. Sonuç böyle di mi?
E Elif_Eylul Zipzip- @Tostombalakanne
Tunaydin canim ❤Günaydın diyemedim bugün hızlı başladı
Tünaydın diyeyim
North River canım 2.000 adım atıyorsun. Sonra 1.000 atıyorsun. 1 000 adım iptal olduğu için geri geri de 1.000 atıyorsun. Filiz ceza vermediği için de dua ediyorsun. Sonuç böyle di mi?
E Elif_Eylul Zipzip- @Tostombalakanne
Cok sagolasin daha iyiyim.Günaydın canım geçmiş olsun
Bende öyleyim hakmar da Züber buldum onu yiyip önüne geçmeyi düşünüyorumSabahtan insanın canı tatlı çeker mi ki ya yiyecegimden değil tabi zannedersen regl olmam yakın hiç bir güç bana tatlı çikolata yediremez regl bile
Ard arda oluyoruz hepTakima regl takvimi yapacagim
Kolay gelsin canımSelam ben geldim gidiyorum bugun niyet ettim mutfağın işini bitirmeye. İnşallah bitiririm artik
Teşekkür ederim canımE Elif_Eylul güzel gitmiş 10 günde tebrik ederim