Sağol cnmGünaydın ablacım başları sağolsun
Hakkında hayirlisi olsun tatlimBençm yarın yumurta toplama işlemim olacak küçük bi operasyonda geçireceğim sanırım 1 2 gün aktif olamam belki ama elimden geldiği kadar yazacağim şimdiden bilgi vermek istedimZipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Tostombalakanne @madamhd Mefkurem @Pikachu_
İşte onda yağ yok artikTibbin sustugu nokta senaama ic organlara bakmak gerek yaglar nereye saklaniyor @sena zeynep i masaya yatiralim
Evet işte yağ yok, o zaman ben neden aç kalıyorum de, ezber yapma diye salla sopaniRabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin canim
Yapti yicem sanirim
Pingu 132 kaloriymis kaptan ceza vermis
Kiz bir kırık yag yok gorsen
Bitter ye canım 1 2 kare ağzında erit geçer isteğinBende bi hafta içinde regl olcaM çikolata canım istiyor
Hayırlı haberlerle gel canım hakkında hayırlısı olsunBençm yarın yumurta toplama işlemim olacak küçük bi operasyonda geçireceğim sanırım 1 2 gün aktif olamam belki ama elimden geldiği kadar yazacağim şimdiden bilgi vermek istedimZipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Tostombalakanne @madamhd Mefkurem @Pikachu_
@TostombalakanneZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
1 adet pingue yemis bulunmaktayim cezami alayim lutfen
1000 de ben veriyorum 3000 adım cezası verildi2000 adim cezasi benden diger kaptanlar ne verirse artik
Ayağına sağlık canım
941
O ne ki?@TostombalakanneZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
1 adet pingue yemis bulunmaktayim cezami alayim lutfen
2 saate bakar
Süt dilimi var ya canım onun çikolata kaplı versiyonuO ne ki?
Sağol canım. 30 gramı 132 kalori imiş. Cezaya gerek var mı kiSüt dilimi var ya canım onun çikolata kaplı versiyonu
70 dk.2 saate bakar
Yazdim ben kalorisiniSağol canım. 30 gramı 132 kalori imiş. Cezaya gerek var mı ki
Daha 591 deyim tamamlarim insallah :))
Ben vermiyorum.2000 adim cezasi benden diger kaptanlar ne verirse artik
Yani aslında azmış kalorisi gerek yok bence deSağol canım. 30 gramı 132 kalori imiş. Cezaya gerek var mı ki
Evayı atar 10 bin tamamlarsin
Büyük Kaptan verdi ama
Ceza istedi en ekonomik cezayi verdim ben kaldirmiyorumBüyük Kaptan verdi ama