2000 adim cezasi benden diger kaptanlar ne verirse artik@TostombalakanneZipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
1 adet pingue yemis bulunmaktayim cezami alayim lutfen
Tibbin sustugu nokta senaBir dahakine senayı götür. Bu hep yağ hamur yiyor, açıkla de
Yok artikin ortak karar olsun lutfen herkes ayri verirse nasil yaparim2000 adim cezasi benden diger kaptanlar ne verirse artik
BuldumGunaydin regl oldum onunla gozumu actim ilk dogumdan sonra ilk defa 2 ayda biri bozdu hadi insallah duzene girmistir
Zipzip- 22 agustos 4.gundu 22 eylul birinci gun gene cikarir buluruz burdan
Yuhh ne kadannn cabukBuldum
Uygulamadan hizli buluyorsunTakima regl takvimi yapacagim
Benim aratma isi uzun suruyor bulunamadi diyorAratinca çıkıyor hemen
Kolay gelsin canimSelam ben geldim gidiyorumbugun niyet ettim mutfağın işini bitirmeye. İnşallah bitiririm artik
Kolay gelsin canim ❤Selam ben geldim gidiyorumbugun niyet ettim mutfağın işini bitirmeye. İnşallah bitiririm artik
Rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin canimBençm yarın yumurta toplama işlemim olacak küçük bi operasyonda geçireceğim sanırım 1 2 gün aktif olamam belki ama elimden geldiği kadar yazacağim şimdiden bilgi vermek istedimZipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Tostombalakanne @madamhd @Mefkurem C Chikolata_gozlum
Yapti yicem sanirim
Pingu 132 kaloriymis kaptan ceza vermis@TostombalakanneZipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
1 adet pingue yemis bulunmaktayim cezami alayim lutfen
Kiz bir kırık yag yok gorsenBir dahakine senayı götür. Bu hep yağ hamur yiyor, açıkla de
Kolay gelsin canımÜtüye ancak bugün yapabiliyorum sonra görüşürüz
Filiz gelip ye diyecekKalkip adim atiyim 3000 adim olmus onunda 2\3 u pingue ye gittip... yeyim bi daha
Toplama işlemi başarılı olur inşallah. Şimdiden geçmiş olsun canımBençm yarın yumurta toplama işlemim olacak küçük bi operasyonda geçireceğim sanırım 1 2 gün aktif olamam belki ama elimden geldiği kadar yazacağim şimdiden bilgi vermek istedimZipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Tostombalakanne @madamhd @Mefkurem C Chikolata_gozlum
Hayırlı haberlerini alırız inşallahBençm yarın yumurta toplama işlemim olacak küçük bi operasyonda geçireceğim sanırım 1 2 gün aktif olamam belki ama elimden geldiği kadar yazacağim şimdiden bilgi vermek istedimZipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Tostombalakanne @madamhd @Mefkurem C Chikolata_gozlum
Kolay gelsin canımSelam ben geldim gidiyorumbugun niyet ettim mutfağın işini bitirmeye. İnşallah bitiririm artik