Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selamlar hayırlı cumalar bol eksili gün olsun 🥰 ben pazartesiye göre biraz artıdayım sanırım reglden dolayı bir de çarşamba çok kötü geçti iyi hissetmiyordum o gün dışardaydık kaçamaklı oldu 😭
Geçen cuma 69.60
Bugün 69.25
Fark - 350 gr
Yine de ekside olmak güzel 👍 Aslında çok da acelem yok bir yandan emziriyorum da bebeğim küçük çok da kasmak istemiyorum kendimi 🥰
Canım haftaya güzel eksi gelir üzülme lütfen. Eksin gayet güzel☺️

IMG_20230901_110636.jpg
Tartımın pili bitti sanırım fotoğraf çekmeme fırsat vermeden kapandı. O yüzden uygulama üzerinden atabiliyorum. Sorun olmaz dimi abla Elhan Elhan
Geçen hafta 70.10
Bu hafta 69.05
Fark 1,05
Koalina Koalina

Canım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Bekliyoruz bizi unutma 🥰

Ay süpersin kaptanım ❤️

Regle rağmen eksin güzel. Aynen devam moral bozmuyoruz ☺️

Yine bir regl ve ona rağmen eksi. Harika 🧿

Canın sağ olsun almaman da güzel iyileşince vermeye başlarsın yeniden tatlım ☺️

Oy oy oy ne güzel tık tık iniyorsun aşağılara maşallah🧿🤩

Çok güzel ozii tebrik ederim canım 🤩❣️
Yaaa sağol çiçegimm aslında dahada verirdim misafir gelmisti yerlerken yemistim 🥲

Demek ki ölçülü yemişsin canım. Ölçüyü kaçırmadıkca kaçamak da olsa eksiyi görüyoruz. Ben de mutluyum bugün 6lara geçtim 🤣🤩🤩
Vallahii ölcüyü kaçırmış olabilirimm 🤣🤣 aman olsun buda bi umut yavvv 5sene içinde 6lara ilkkez iniyorum 🙈🙈 sende supersin

Eki Görüntüle 3294722
Tartımın pili bitti sanırım fotoğraf çekmeme fırsat vermeden kapandı. O yüzden uygulama üzerinden atabiliyorum. Sorun olmaz dimi abla Elhan Elhan
Geçen hafta 70.10
Bu hafta 69.05
Fark 1,05
Koalina Koalina
süpersinn :KK9:
Yaaa kuzumm sağolll lesliede yaptım onun sayesindede oldu bide gecen misafir gelmisti yemistim baya ozaman almıştım gramla eger almasaydım 1.5 olmustum resmen🥲
ben de öyle düşünüyorum, eğer ölçülü yersek ve geç saatte değilse kiloyu çok etkilemiyor, mesela ben dün akşam bulgur pilavı yemiş olsaydım, sabah eksi göremeyebilirdim :110:

Günaydın kızlarrr 😊

Cuma 91.1
Bugün 92.1 Elhan Elhan

Aslında bu rakam süpriz oldu bugün bana. Çünkü yeme düzenimde bir ekstra yok. Dolunaya suç atayım bari 😄

İşyerinde yemiyecegim artık. Bakalım menüler nasıl olacak 🥰
Tatlım bu hafta özellikle dikkat ettim dolunay bana da çelme attı :confused: bence haklısın. Verenlere torpil geçti diyelim başka açıklaması yok :KK14:İş yeri yemeklerini yapan şirketlerle patronların bir şey yapması lazım. Sağlıklı menüler seçmek o kadar zor olmamali.

X