Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok sevindim canım. Maşallah Rabbim hep yüzünü güldürsün. :KK60: Kaptanlık koltuğunun tozunu almaya başlayayım yeni bir kraliçe gelmek üzere :KK73:

Valla abla normalde çok zor kilo veren biriyim guatr var ve şuan çok fazla çalışıyor troidim, yesem bile almıyorum yemesem direk veriyorum o anı değerlendiriyorum diyelim :) koltuğa dönüşte ins 🤗 adanadayada tedavi için gidiyorum. Şuan rahatsızlığım gereği sinirli ve tahammülsüzüm o yüzden kırıcı olabiliyorum. 1 hafta boyunca bir hatamız olmuşsa affola 💕

Tebrikler kukişim tek başına kafa daginikligini toparlamak zor olur yanımızda olmanı isterdim. :KK60:Hazirlik bölümünde revire alayım seni olmaz mı ? Canın istediği zaman menünü yazarsın. Zamanımızı al canın sağ olsun yeter ki :dua:
Olur ablacım biraz revirde ben dinlenmeye çekileyim ☺️😄

Valla abla normalde çok zor kilo veren biriyim guatr var ve şuan çok fazla çalışıyor troidim, yesem bile almıyorum yemesem direk veriyorum o anı değerlendiriyorum diyelim :) koltuğa dönüşte ins 🤗 adanadayada tedavi için gidiyorum. Şuan rahatsızlığım gereği sinirli ve tahammülsüzüm o yüzden kırıcı olabiliyorum. 1 hafta boyunca bir hatamız olmuşsa affola 💕
Doğru ya sana izin yazilacakti unuttum . :confused:
Estağfurullah kuzum hepimizin eşref saati olabilir. Sen kıymetli bir yarismacimizsin bile isteye bir şey yapman aklima gelmez. İçin rahat olsun. Sağlıkla git gel, Adana nimetlerini tat arada bize selam ver :KK60:

Günaydın ☀️
Adet oldum az vermişim 😣
Geçen hafta 79,55
Bu hafta 79,20
-350 gr
Elhan Elhan

Eklentiler

• D48A2B92-B5B7-4667-8541-F69D733F9B3C.jpeg
    D48A2B92-B5B7-4667-8541-F69D733F9B3C.jpeg
    23,7 KB · Görüntüleme: 24
Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.6
Bugün 77.7
fark -900
Jou Jou Elhan Elhan
Ben bir süre katılamıcam kızlar kafam dağınık giresim gelmiyor fazla. Gidip menü falan yazamıyorum sizinde zamanınızı almıyım. Bir süre sonra gelirim yine inşallah 🙏🏼❤️💐
Cok güzel vermissin kuzumm
Tamam nasıl istersen 🥰
Hazırım hazırımm, sen peki😍

Çok gwçmiş olsun canımcım
🥰
Geçen cuma 58.55
Bugün; 56.95
Fark:-1.600 gram

Elhan Elhan Jou Jou
Adamsınn vallahaaa cokgüzell vermissinn 😍😍😍
Geçen hafta: 95.5
Bu cuma: 95.2
Fark:-300 gr

( reglın 3 günündeyim) ona rağmen eksi çıkmakta güzel 😅

Elhan Elhan Jou Jou
GAyet guzell eksi

Geçmiş olsun canım, bende de haşimato hipotroidi var. 😔 Rabbim şifalar versin. 🤲🏻

Selamlar hayırlı cumalar bol eksili gün olsun 🥰 ben pazartesiye göre biraz artıdayım sanırım reglden dolayı bir de çarşamba çok kötü geçti iyi hissetmiyordum o gün dışardaydık kaçamaklı oldu 😭
Geçen cuma 69.60
Bugün 69.25
Fark - 350 gr
Yine de ekside olmak güzel 👍 Aslında çok da acelem yok bir yandan emziriyorum da bebeğim küçük çok da kasmak istemiyorum kendimi 🥰

Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.6
Bugün 77.7
fark -900
Jou Jou Elhan Elhan
Ben bir süre katılamıcam kızlar kafam dağınık giresim gelmiyor fazla. Gidip menü falan yazamıyorum sizinde zamanınızı almıyım. Bir süre sonra gelirim yine inşallah 🙏🏼❤️💐
Canım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Bekliyoruz bizi unutma 🥰
Geçen cuma 58.55
Bugün; 56.95
Fark:-1.600 gram

Elhan Elhan Jou Jou
Ay süpersin kaptanım ❤️
Günaydın ☀️
Adet oldum az vermişim 😣
Geçen hafta 79,55
Bu hafta 79,20
-350 gr
Elhan Elhan
Regle rağmen eksin güzel. Aynen devam moral bozmuyoruz ☺️
Geçen hafta: 95.5
Bu cuma: 95.2
Fark:-300 gr

( reglın 3 günündeyim) ona rağmen eksi çıkmakta güzel 😅

Elhan Elhan Jou Jou
Yine bir regl ve ona rağmen eksi. Harika 🧿
EFENIN ANNESI 1 EYLUL 104.3 ALMAMIŞIM AMA VERMEMISIMDW SAYGILAR😊Eki Görüntüle 3294696
Canın sağ olsun almaman da güzel iyileşince vermeye başlarsın yeniden tatlım ☺️
1 eylül 2023

Koalina Koalina Elhan Elhan
Geçen cuma; 68.3
Şimdi ; 67.3
Fark; -1kg 🥲🥲

Eki Görüntüle 3294702
Oy oy oy ne güzel tık tık iniyorsun aşağılara maşallah🧿🤩
Herkese merhabalar,

Geçen cuma: 75.80 kg
Bugün: 74.95 kg
Fark: -850 gram