Popüler Konu LenaG ile MasterFit

IMG_20230831_074433.jpg

Bugün ilk benden gelsin
Geçen hafta.63.8
Bu cuma .64.5
Artı 700 grm
Hareketsizlik ödem.yapti farkındayım
Elhan Elhan Jou Jou

Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.6
Bugün 77.7
fark -900
Jou Jou Elhan Elhan
Ben bir süre katılamıcam kızlar kafam dağınık giresim gelmiyor fazla. Gidip menü falan yazamıyorum sizinde zamanınızı almıyım. Bir süre sonra gelirim yine inşallah 🙏🏼❤️💐

Eklentiler

• 5D720AD0-8A8B-4AC2-8343-F21B667C47C4.jpeg
    5D720AD0-8A8B-4AC2-8343-F21B667C47C4.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 19
Hayırlı işler kaptanimm yarina hazırmiyız 😀😀 bitiyorr kaptaniçelerimizzz
Hazırım hazırımm, sen peki😍
Hayat güncellemesi yapıyorum kızlar.
3 gündür hastahanedeyim 29 ağustos gece başlayan sağ kaşık ağrısı istiğfar ve sanciyla ölüyorum sandım . Apandis şüphesiyle 2 gündür kan idrar usg röntgen tomografi kadin dogum genel cerrahi arası mekik dokundum çok şükür korkulacak bisey çıkmadı. Ama kanımda 0 ve 5 olması gereken enfeksiyon değeri 90 cokti antibiyotik tedavisi görüyorum şuan tartı ve diyete dikkat edemedim eşim ailem hastayım diye izin verdiler diyet değildi sağlıklı besinlerle öğünü gecistirmeme elimden geldiğince kıstım tabi ama tartıda yarın ne kadar fark eder bilemiyorum bu haftam böyle geçti herseyin başı sağlık sağlık olsunlar haftalar bizie allahin izniyle bu hafta hiç vermesemde haftaya 3 veririm yapamadığım birsey değil. Yazamadım iyiyken yazmak istedim Elhan Elhan Koalina Koalina Başkanım sevgilerimi iletiyorum

Çok gwçmiş olsun canımcım

Canımsın cumartesi nikah var Antalya merkezde. Ona geleceğiz inşallah.
Otelde kalmıyoruz arkadaşın evi var buyur etti sağolsun ❤️
Bugün İncekum kamp alanına gittik. Çocuklar çıkmayınca bende çıkamadım suya kapılıp giderler diye. Şimdi dökülüyorum 🤪
Kaldığımız ev dubleks baya bacak popo egzersizi oluyor 😅
Öyle yorgunum ki alt katta halinin üstünde uyuyabilirim 😅
Deniz çok yorar insanı hele ki cocukluysan ezer geçer 😅

Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.6
Bugün 77.7
fark -900
Jou Jou Elhan Elhan
Ben bir süre katılamıcam kızlar kafam dağınık giresim gelmiyor fazla. Gidip menü falan yazamıyorum sizinde zamanınızı almıyım. Bir süre sonra gelirim yine inşallah 🙏🏼❤️💐
Tebrikler kukişim tek başına kafa daginikligini toparlamak zor olur yanımızda olmanı isterdim. :KK60:Hazirlik bölümünde revire alayım seni olmaz mı ? Canın istediği zaman menünü yazarsın. Zamanımızı al canın sağ olsun yeter ki :dua:

X