- 25 Ağustos 2019
- 60.526
- 111.118
- 30
Sen nasılsın canım benimCanı sağolsun minik komandonun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsın canım benimCanı sağolsun minik komandonun
Olsun 700 grami 3 gunde verirsin canım bide hernekadar kalorisi az olsada cok yemeyelim günde 2 öğün tüket düzelirsinEki Görüntüle 3294647
Bugün ilk benden gelsin
Geçen hafta.63.8
Bu cuma .64.5
Artı 700 grm
Hareketsizlik ödem.yapti farkındayım
Elhan Jou
Cookk iyi olmuş ama adanaya gidince alma yeme oralarda löplöp
Akşam geç vakitte yediğin çiğ köfte de sebep olabilir. Bulgur şişiriyor. Dikkat edersen 2 güne düşerEki Görüntüle 3294647
Bugün ilk benden gelsin
Geçen hafta.63.8
Bu cuma .64.5
Artı 700 grm
Hareketsizlik ödem.yapti farkındayım
Elhan Jou
Harikasın tebrikler
Cookk iyi olmuş ama adanaya gidince alma yeme oralarda löplöp
Herkes diyetteyseYok verdim alır mıyım hiç orada da dikkat ederim
Bencede yanii özleniyorsunnHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar
Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
Ben evime geldim dün akşam. Daha aktif olabilirim artık
Hazırım hazırımm, sen pekiHayırlı işler kaptanimm yarina hazırmiyız bitiyorr kaptaniçelerimizzz
Hayat güncellemesi yapıyorum kızlar.
3 gündür hastahanedeyim 29 ağustos gece başlayan sağ kaşık ağrısı istiğfar ve sanciyla ölüyorum sandım . Apandis şüphesiyle 2 gündür kan idrar usg röntgen tomografi kadin dogum genel cerrahi arası mekik dokundum çok şükür korkulacak bisey çıkmadı. Ama kanımda 0 ve 5 olması gereken enfeksiyon değeri 90 cokti antibiyotik tedavisi görüyorum şuan tartı ve diyete dikkat edemedim eşim ailem hastayım diye izin verdiler diyet değildi sağlıklı besinlerle öğünü gecistirmeme elimden geldiğince kıstım tabi ama tartıda yarın ne kadar fark eder bilemiyorum bu haftam böyle geçti herseyin başı sağlık sağlık olsunlar haftalar bizie allahin izniyle bu hafta hiç vermesemde haftaya 3 veririm yapamadığım birsey değil. Yazamadım iyiyken yazmak istedim Elhan Koalina Başkanım sevgilerimi iletiyorum
Deniz çok yorar insanı hele ki cocukluysan ezer geçerCanımsın cumartesi nikah var Antalya merkezde. Ona geleceğiz inşallah.
Otelde kalmıyoruz arkadaşın evi var buyur etti sağolsun
Bugün İncekum kamp alanına gittik. Çocuklar çıkmayınca bende çıkamadım suya kapılıp giderler diye. Şimdi dökülüyorum
Kaldığımız ev dubleks baya bacak popo egzersizi oluyor
Öyle yorgunum ki alt katta halinin üstünde uyuyabilirim
Çok sevindim canım. Maşallah Rabbim hep yüzünü güldürsün. Kaptanlık koltuğunun tozunu almaya başlayayım yeni bir kraliçe gelmek üzere
Tebrikler kukişim tek başına kafa daginikligini toparlamak zor olur yanımızda olmanı isterdim. Hazirlik bölümünde revire alayım seni olmaz mı ? Canın istediği zaman menünü yazarsın. Zamanımızı al canın sağ olsun yeter ki
Can Aslım bal Aslım