Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayırlı olsun canım Pazartesi gününün zor anları üye değişimi. Her iki yarışmacımiz da cumaya bol eksi görsün inşallah.

Afiyet olsun canım Sabah aç karnına tartil bakalım hafta sonu nasıl geçmiş bir görelim. 10.000 adımdan kurtulamazsin bak

Sabah 11.00
2 orta boy krep
1.5 haşlanmış yumurta
3 küp kaşar
Şekersiz çay

13.30 ara
Sade türk kahvesi

16.30 ara
2 ince uzun kepekli galeta
1 ceviz
Yeşil çay

Akşam 18.30
2 yk yoğurt
1 haşlanmış tavuk baget
Göbek maruk+dereotu+yeşilsoğan
Hop karıştır misss gibi salata
Yanında 1 dilim t.b ekmek

2.5 litre su içildi
11bin adım atıldı

Elhan Jou

Maşaallahhhh

napam ya çocukcağızımla film saati yaptık. Şimdi babası aldı uyutmaya boşa çıktım şükür sen napan
Hahahahaha vayy babası uyutay bide benim uyutsa almira hanım babasına kafa atar oynamak ister ama benle yapamaz yat dedimmi yatar hahahahahaha salladım şimdi yatağa koyuyup kocişe pogaca edecem canı cekmiş gece grliyo isten

Ve mis gibi menü
Bu hafta çok yağlar yanacak çok

Hahahahaha vayy babası uyutay bide benim uyutsa almira hanım babasına kafa atar oynamak ister ama benle yapamaz yat dedimmi yatar hahahahahaha salladım şimdi yatağa koyuyup kocişe pogaca edecem canı cekmiş gece grliyo isten
Benimki büyüdü artık bazen mızırdanır ama genelde babası uyutur işi gücü yoksa.
Valla ben günü bitirdim, dişlerimi de fırçaladım daha tırnağımı oynatamam şu saatten sonra :
kocişine afiyet olsun şimdiden ama sana olmasın

Ne güzel gitmiş bende ekşi geldim 80.7
Bı süredir hiçbir şey yapmıyorum sanırım.
Gelmiyorum da buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…