Bence cok iyi fikirr olduu bende hic giymediklerim hatta cok sevdiğim kot pantolonum icin gaza geldimmİnşallahh canımmm artık yeni bir bene ihtiyacım vardün kendime biraz kışlık alışveriş yaptım hepsini 2 beden küçük aldım sıkıyosaa zayıflama hadii
geçmiş olsun canımKızlar acele tartildim wc ye çıkamayi beklemedim bugün hastane yatisimiz vardi artı 100gr geldi
Cuma.63.8
Bugün 63.9
Hosgeldin canim buralardasin artik demicok haklisin canim, ttil bitti dondum, artik tam gaz devam diyete, spora.
Hoş geldin canımGunaydin kizlar, ben dondum.
Tatilde dikkat ettim, cok yuzdum, cok yurudum. Eksi dondum :)
bugun 76,5 kiloyum.
Insallahbu sefer gorcegim 69u.
Elhan
İnşallah ablacımTebrikler Hayalcim.Cumaya kadar 1.0' a ulaşır inşallah.
Offf bende konuştukça sinirleniyorum neyse Allah büyükZatenn buranın tatilleri yabancılara biz iki kambul duruyoruz ciddenn onlar tatil etsin onlar dinlensin biz afedersin köpek gibi çalışalımm nese konustukça sinirlerim geriliyo
Keşanda canım topraktan almışlar 30 sene once falan
Çok sağol fezacımOh sefan olsun
Bu haftadan çok umutluyumYavv benim rakiplerimm süper gidiyorr
Ben de öyle yapıyorumİnşallahh canımmm artık yeni bir bene ihtiyacım vardün kendime biraz kışlık alışveriş yaptım hepsini 2 beden küçük aldım sıkıyosaa zayıflama hadii
Vallaha cok mutluyum sen böyle oluncaBu haftadan çok umutluyum
Ayyy atmada kaldır en son rafaaaa görmeee bile zayıflayınca deneyip aaa nasılda büyük geldi diye sevinirsinBen de öyle yapıyorum, hatta 42 beden pantolonları atmayı düşünüyorum, inşallah sıkıntı yasamam
Uygulamanın adı ne acabaBu aralikli orucu cok sevdimrekorum
Sağol canımSağlıklı olun huzurunuz olsun eksikleriniz tamamlanır inşallah.
Hemen yaptım kaptanımBiraz detoxla cumaya toparlarsın hiç merak etme