Canım tarttın mı
Cumadan buna şahanee simdi gördüm bunu kaçirmışım simdiki cumaya hayırlısı 94.7 olursun
İnşallahh canımmm artık yeni bir bene ihtiyacım varCanım tarttın mı
Cumadan buna şahanee simdi gördüm bunu kaçirmışım simdiki cumaya hayırlısı 94.7 olursun
Ben kabağı seviyorumHerkes kabağa yemin etmiş dün
Çokgüzel canım
cumaya görürsün eminim çok güzel gidiyorsun çünküCuma : 78.4
Bugun : 78.5
Fark:+100
Koalina 78 in altina inmeyeli cook oldu oyuzden direniyor bugun temizlik gunu yarindan itibaren spor yapacagim insallah cumaya 77 yi gormek istiyorum
Sabah 91.1 çıktım canımSevgili Kırmızı Takım, Mavi Takım ve Hazırlık Bölümü sakinleri, pazartesi sabahı kontrol tartilarinizi 13.00' e kadar paylaşmanızı rica ederim.Kaptanlarimiz bildirimlerini fotoğrafli olarak özel mesajla bana atıyor diğer yarışmacılarımız sadece bildirim yapacak. Etiketlerimizi unutmayalım.
Masterfit Yarışması 81. Etap 25.08 28.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım Koalina KAPTAN 58.55 @asliogretmen 73.75 @s i d e l y a 70.1 zeyneppk 78.4 @Efenin_Annesii 104.3 @sudansebep 59.0 @Akrrep 81.3 Mavi Takim Jou KAPTAN 69.1 Cookiie 78.6 Nergis 35 63.8 Zeytur 95.9 @Lavinia_98 70.25 @TemelinSafinazi 69.6 Ozzybal 75.8 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @ gezegenfeza 86.0 @Hayalkuran 79.55 @kafasikarisikhatun 58.0 Elhan 73.0 @Bls61 70.4 @Lonely single girl 65.95 60kiloyum
Çok geçmiş olsun canımHele bu aralar stresliyim çocuklar hastalar sürekli bir de regl olamadım onun sıkıntısı sürekli yerimde sayıyorum gibi daha önce diyet yarışmasında hafta en az 1 kg felan veriyordum son kilolara kadar
Oh sefan olsunGünaydınlar hanımlar gece döndüm bende iyi bir tatil oldu benim içinde.
cok haklisin canim, ttil bitti dondum, artik tam gaz devam diyete, spora.1 haftada 4 kilo aldım ikinci hafta 4 kilo
4 aydır veremiyorumumarım sizinki odemdir ama dikkatli olun ne olur amaan ne de olsa veremiyorum deyip koyvermeyin
Bana oluyor da bazen
Geçmiş olsun canımHayır çıkmadım 2 gündür rahatsızım biraz yazamadım
Allah şifa versin canımKızlar acele tartildim wc ye çıkamayi beklemedim bugün hastane yatisimiz vardi artı 100gr geldi
Cuma.63.8
Bugün 63.9
sukur canim, sabit gelmissin ya. Cumaya eksi gelirsinHayırlı sabahlar
Cuma 86.000
Bugün 86.000
Hafta sonu gidip torun baktım, yemeye de dikkat edemedim yine de artı gelmedim çok şükür
Yavv benim rakiplerimm süper gidiyorr