Hayır çıkmadım 2 gündür rahatsızım biraz yazamadımFarkettim deHayalkuran kızzz sen çıktınmı yaa bende diyorum bi eksik var ama kim hic menü falanda paylaşmadın
Yaaa hava dan yaa mevsim neolduğu belli değilkiHayır çıkmadım 2 gündür rahatsızım biraz yazamadım
Evet burası birden serinledi canımYaaa hava dan yaa mevsim neolduğu belli değilki
Eylüle giriyoruz nerdeyse bitiyo kavrulan sıcaklarEvet burası birden serinledi canım
Yaz bitti biz göremeden güneşiEylüle giriyoruz nerdeyse bitiyo kavrulan sıcaklar
Yaaa sıcak olmuyomu oturduğun yerdeYaz bitti biz göremeden güneşi
Oluyorsa tatile gidemedik bu seneYaaa sıcak olmuyomu oturduğun yerde
Tamam kaptanımWc ye çıkmadan kilo bildirimle gelmeyin kızlarr
@Ozzybal
@Lavinia_98
TemelinSafinazi
Cookiie
Zeytur
@Ekrl
Tatilmi kaldı artık bizde yazlık var eşimin oda olmasa bizde otel hayalOluyorsa tatile gidemedik bu sene
Yerimiz çok güzel Çam ağaçları etrafımız arka tarafımız bahçe bugün bişeyler ekip dikeceğiz hattaÇok güzel bir yer hayal ettim. İnşallah çocukların daha güçlü, daha mutlu olurlar yeni evinizde.
Sağol canım aminBen bu tarifi sevdim, elma ve tarçın açlık hissini de bastırır.
Cok guzel
Akşam yemeklerini ben de erkene cekmeliyim
Gofret dışında gayet güzel, afiyet olsun
Aaah benim için çok az, yarin tartı sonucunu merak ediyorum
Cok geçmiş olsun, hersey kısa sürede yoluna girer inşallah
Menü güzel dondurma da az
Her şey ateş pahası ülkenin tadını bizden çok yabancılar çıkarıyor içler acısıTatilmi kaldı artık bizde yazlık var eşimin oda olmasa bizde otel hayal
Tebrikler Hayalcim.
Sağlıklı olun huzurunuz olsun eksikleriniz tamamlanır inşallah.Yerimiz çok güzel Çam ağaçları etrafımız arka tarafımız bahçe bugün bişeyler ekip dikeceğiz hatta
tek sıkıntı ev çok eski mutfak dolabı yok neyseki çok eşyamız da yok
Sağol canım amin
Menü güzel dondurma da az
Zatenn buranın tatilleri yabancılara biz iki kambul duruyoruz ciddenn onlar tatil etsin onlar dinlensin biz afedersin köpek gibi çalışalımm nese konustukça sinirlerim geriliyoHer şey ateş pahası ülkenin tadını bizden çok yabancılar çıkarıyor içler acısıeşim çok yoğun çalışıyor fırsat bulup gidemedik. Ne güzel yazlığınız varmış sizin şanslısınız nerde yazlığınız ?