Birazdan göndereceğim canımcım. 2 gün aç gezmenin çok iyi sonuçları oldu
Hadi bakalımmmBirazdan göndereceğim canımcım. 2 gün aç gezmenin çok iyi sonuçları oldu
Aaa tatilini nerde yaptin ablacımmGünaydınlar hanımlar gece döndüm bende iyi bir tatil oldu benim içinde.
Hoş geldin eküricim.Günaydınlar hanımlar gece döndüm bende iyi bir tatil oldu benim içinde.
İzmire gittik kızımla arkadaş akraba ziyareti bizimki.Aaa tatilini nerde yaptin ablacımm
Hoş buldum çıtırım sağol,2 gün önce yağdı orada,şimşek gök gürültüsü filan çok yağmur yağmadı.Hoş geldin eküricim.Yağmura yakalanmadan döndünüz.
Çok güzellİzmire gittik kızımla arkadaş akraba ziyareti bizimki.
Hoş buldum çıtırım sağol,2 gün önce yağdı orada,şimşek gök gürültüsü filan çok yağmur yağmadı.
3 yıldır kız kıza geleneksel tatile birlikte gidiyoruz,kocasız süper oluyor,eşiyle beraber tatil yapıyor sonra benle.Çok güzell
Wc çıkamıyorumWc ye çıkmadan kilo bildirimle gelmeyin kızlarr
Ozzybal
Lavinia_98
TemelinSafinazi
Cookiie
Zeytur
Nergis 35
Açkarna kahve iç canım limon sıkWc çıkamıyorum
Kayısı ve yeşil çayda çok iyi geliyor.Wc çıkamıyorum
Hafta içi şokta 7.5 liraydı tatlım. Sabah saatlerinde gidince yeni kasalardan secmistim. Erken saatlerde git sen de. Akşam gel n bildirimlerde 101' de 5.5 lira diyordu oraya da bak. İnşallah bulabilirsin.Migrosta sivri domatesler indirime girmiş 8 lira herhalde konserve yapacaksanız alın derim,bugün gidip alacam bende kaldıysa tabi.
Migrosun uygulamasindanda alinabiliyor kapiniza kadar getiriyorlarMigrosta sivri domatesler indirime girmiş 8 lira herhalde konserve yapacaksanız alın derim,bugün gidip alacam bende kaldıysa tabi.
A101'de bulma şansım olmaz zaten az geliyor,hatta dün arkadaşla gittik alalım diye oda sos yapacaktı kalmamıştı.Hafta içi şokta 7.5 liraydı tatlım. Sabah saatlerinde gidince yeni kasalardan secmistim. Erken saatlerde git sen de. Akşam gel n bildirimlerde 101' de 5.5 lira diyordu oraya da bak. İnşallah bulabilirsin.
Uygulama varda nedense kendim gidip alıyorum hep seçiyorum bide,birazdan gidip bakarım hatta.Migrosun uygulamasindanda alinabiliyor kapiniza kadar getiriyorlar
Canım diyet yaparken bir de kabızlıkla mücadele ediyoruz. Sen doğru olanları yapmaya devam et. Pazartesileri genelde artı geliyorsun ama sonra eksiye geçiyorsun bu yüzden moralini bozma. 70' leri kırarsın sana güveniyoruz.