- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
Benimde dusuncem o aslinda ama bu ara eksi gorme ugruna iciyorum az yiyiyorum cunkuOnları sürekli içmekte doktorlar bağırsak tembelliğine yol açar diyor ya. O yüzden hep çekimser yaklaşırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde dusuncem o aslinda ama bu ara eksi gorme ugruna iciyorum az yiyiyorum cunkuOnları sürekli içmekte doktorlar bağırsak tembelliğine yol açar diyor ya. O yüzden hep çekimser yaklaşırım
Kalorisi az ama yağ yakma işlemini durduracaksin değer miAma ablaaa 96 kalori
Vallahii o dogruu tamam nese vazgectim birazdan yesilçayimı içecemm istahım kaçtıKalorisi az ama yağ yakma işlemini durduracaksin değer mi
Hahahah tabikide evett diye okumam pekiiTaabiikide hayirrrrrr ama soğuk soda ile karışınca güzel.oluyor
Ayyyy insalhhhh canım benimm
Bahh yaa yemiyom taaağğaammmAynn misir yenirmi
Bide açlık otu alcaktım ben ama vazgectim aşıri tehlikeliymiş bide ya baya bağırsagı temizliyomuş ama tembellik ediyormuşOnları sürekli içmekte doktorlar bağırsak tembelliğine yol açar diyor ya. O yüzden hep çekimser yaklaşırım
Bağırsak tembelliği yapıyormus aman açlık otu ve sinemaki zararli diyorlarBide açlık otu alcaktım ben ama vazgectim aşıri tehlikeliymiş bide ya baya bağırsagı temizliyomuş ama tembellik ediyormuş
Evett evettt alcaktım amaa herkes diyince öyle dedim yohyohh tövbe başıma iş almayemBağırsak tembelliği yapıyormus aman açlık otu ve sinemaki zararli diyorlar
Masterfit Yarışması 81. Etap | 25.08 | 28.08 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
Koalina KAPTAN | 58.55 | |||
asliogretmen | 73.75 | |||
s i d e l y a | 70.1 | |||
zeyneppk | 78.4 | |||
Efenin_Annesi | 104.3 | |||
FitVenus | 59.0 | |||
Ellssa | 81.3 | |||
Mavi Takim | ||||
Jou KAPTAN | 69.1 | |||
Cookiie | 78.6 | |||
Nergis 35 | 63.8 | |||
Zeytur | 95.9 | |||
@ Lavinia_98 | 70.25 | |||
TemelinSafinazi | 69.6 | |||
Ozzybal | 75.8 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
@ gezegenfeza | 86.0 | |||
Hayalkuran | 79.55 | |||
@kafasikarisikhatun | 58.0 | |||
Elhan | 73.0 | |||
@Bls61 | 70.4 | |||
Lonely single girl | 65.95 | |||
60kiloyum |
İyi geceler canım.İyi akşamlar kızlar
Apartmanda oturuyorduk nadir çıkıyorduk dışarıda ağaç da olmadığı için burda ağaçların içinde müstakil evler ve çok fazla kumla suyla oynadılarÇok geçmiş olsun safişcim. Sirkeyle sil kapı kollarını , prizleri, lavabo, yerleri. Evle ilgisi varsa geçer. Yedikleri, içtikleri de etki etmiştir belki. Toparlanirsiniz zamanla. Taşınma , yerleşme derken çocuklar biraz ihmal ediliyor emin değilim ama ondan da olabilir. Negatiflik düşüncesini sil beyninden düşünmemeye çalış canım. Her şey güzel olacak
Güzel bence afiyet olsunBugün temizlikten uğrayamadım buraya kızlar menüm d
Sabah 1 dilim ekmek peynir domates yeşillik, bal, kaymak
Ara 1 şeftali
Akşam: 3 kaşık basmati pilav üstü et, yoğurt
Koalina
Çok güzel bir yer hayal ettim. İnşallah çocukların daha güçlü, daha mutlu olurlar yeni evinizde.Apartmanda oturuyorduk nadir çıkıyorduk dışarıda ağaç da olmadığı için burda ağaçların içinde müstakil evler ve çok fazla kumla suyla oynadılar
Ben bu tarifi sevdim, elma ve tarçın açlık hissini de bastırır.Kızlar ben de kabızlığı yaşıyordum bu hafta kafama göre bi detoks suyu gibi yaptım
Mısır püskülu
Yesil.elma
Maydanoz
Limon
Çubuk tarçın
Kaynattim sabah aksam yarım bardak ictim muthis iyi geldi bana aksamlari soda ile karıştırarak içtim dukan birası gibi
Cok guzelBendeki bu saatten sonra kapanış
27 agustos pazar
Elhan Koalina
Açkarna; zencefilli limonlu su , türk kahve , tarçınlı su
Sabah:10.00
5 küp domates
5 küp salatalık
1 küp beyaz peynir
3 zeytin
1 tambugday ekmek
Bitki cay karışık
14.00
2 kabuk ceviz
17.00
1 kase mercimek çorba
1 tabak dolusu kabak yemeği
2 minik bugday ekmek
21.00 yeşilçay cok cok acıkırsam zerdeçallı yoğurt kürü
1.5 litre su
Akşam yemeklerini ben de erkene cekmeliyim
Gofret dışında gayet güzel, afiyet olsunSelam canlar ben geldim önce şu menüleri yazayım da bir haşlanayım
26.08.23
Sabah 10.00 civarı
1 dl normal ekmek
1 SK omlet
Domates salatalık
Roka
2 3 hindi füme
Ara
Kahve
1 avuç içi karışık çerez
Akşam 18.30 dışardaydık
Döner
Ayran
Su 2.5 en az
500 ml bitki çayı
27.08.23
Sabah 9.00
3 grisini
1 bardak kefir
Ara 11.00
Kahve
Yarım çikolatalı gofret
1 avuç içi çerez
13.30
2 incir
16.00
4 grisini
Akşam 18.20
Yarımdan az fazla tam buğday sandviç ekmeği
4 hindi füme
3 üçgen peynir küçük
1 domates
Su en az 2 lt
500 ml bitki çayı
Elhan @JOU
Aaah benim için çok az, yarin tartı sonucunu merak ediyorum
Cok geçmiş olsun, hersey kısa sürede yoluna girer inşallahSağol canım Çocuklar çok hasta ya bu evde enfeksiyon kaptılar sanırım gece 3 te acillik olduk yine bir türlü toplayamadık kendimizi üstümüzde acayip negatiflik var sürekli bir şey oluyor
Herkes kabağa yemin etmiş dün