Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tatlım afiyet olsun. Yarım çikolatali gofretten başka kaçamak göremedim. Döner, ayran gençlere torpil geçiyor o yüzden ona bir şey demeyeceğim.

Gofret dışında herşey normal ama daha az tüketelim yoksa yedikçe busefer veremiyoruz resmen formunu korumuş gibi oluyoruzz

Maviş kaptanlık teklifi gelirse kabul etmezsin tatlım. Yarismaya devam et takımdan kopmak iyi netice vermiyor. Miniklerin gözlerinden öperim.
Sağol canım Çocuklar çok hasta ya bu evde enfeksiyon kaptılar sanırım gece 3 te acillik olduk yine bir türlü toplayamadık kendimizi üstümüzde acayip negatiflik var sürekli bir şey oluyor

Gofret dışında herşey normal ama daha az tüketelim yoksa yedikçe busefer veremiyoruz resmen formunu korumuş gibi oluyoruzz
Hele bu aralar stresliyim çocuklar hastalar sürekli bir de regl olamadım onun sıkıntısı sürekli yerimde sayıyorum gibi daha önce diyet yarışmasında hafta en az 1 kg felan veriyordum son kilolara kadar

Hele bu aralar stresliyim çocuklar hastalar sürekli bir de regl olamadım onun sıkıntısı sürekli yerimde sayıyorum gibi daha önce diyet yarışmasında hafta en az 1 kg felan veriyordum son kilolara kadar
Yaaa cocuk hasta olunca iş duruyor resmen tez vakitte atlatırlar hayırlısıyla insallahh

Tatlım afiyet olsun. Yarım çikolatali gofretten başka kaçamak göremedim. Döner, ayran gençlere torpil geçiyor o yüzden ona bir şey demeyeceğim.
Valla tek ekmek sadece tavuk domates sos 2 3 adet patates koydurdum içine başka bişey yok az bişey de turşu yedim yazmayı unutmuşum

Yarın o şekilde başlıyım canım. Şu önümüzdeki hafta aralıklı oruc yaoayım. 12 hibi kahvaltı. Kalktığımda kahve. Bakalım biraz değişiklik yapıp şaşırtayım bağırsakları

Yarın o şekilde başlıyım canım. Şu önümüzdeki hafta aralıklı oruc yaoayım. 12 hibi kahvaltı. Kalktığımda kahve. Bakalım biraz değişiklik yapıp şaşırtayım bağırsakları
Aynenn hep aynı yapıncada olmuyo arada degistirr bende aralıkli oruca başladım 3 4 gün önce aç karnada birseyler iç ki daha iyi calışırbagırsaklar

Sağol canım Çocuklar çok hasta ya bu evde enfeksiyon kaptılar sanırım gece 3 te acillik olduk yine bir türlü toplayamadık kendimizi üstümüzde acayip negatiflik var sürekli bir şey oluyor
Çok geçmiş olsun safişcim. Sirkeyle sil kapı kollarını , prizleri, lavabo, yerleri. Evle ilgisi varsa geçer. Yedikleri, içtikleri de etki etmiştir belki. Toparlanirsiniz zamanla. Taşınma , yerleşme derken çocuklar biraz ihmal ediliyor emin değilim ama ondan da olabilir. Negatiflik düşüncesini sil beyninden düşünmemeye çalış canım. Her şey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…