J yapıp bosluk bırak çıkar hemen degistiricem zaten birleşik olcakCanım senin etiket çıkmıyor ne yapmam gerek ya da ben yapamadım
Geçicem tabi, boşa mı o iğrenç kabak detoksunu yaptımYarın beni geçme hee
Tatlım afiyet olsun. Yarım çikolatali gofretten başka kaçamak göremedim. Döner, ayran gençlere torpil geçiyor o yüzden ona bir şey demeyeceğim.Selam canlar ben geldim önce şu menüleri yazayım da bir haşlanayım
26.08.23
Sabah 10.00 civarı
1 dl normal ekmek
1 SK omlet
Domates salatalık
Roka
2 3 hindi füme
Ara
Kahve
1 avuç içi karışık çerez
Akşam 18.30 dışardaydık
Döner
Ayran
Su 2.5 en az
500 ml bitki çayı
27.08.23
Sabah 9.00
3 grisini
1 bardak kefir
Ara 11.00
Kahve
Yarım çikolatalı gofret
1 avuç içi çerez
13.30
2 incir
16.00
4 grisini
Akşam 18.20
Yarımdan az fazla tam buğday sandviç ekmeği
4 hindi füme
3 üçgen peynir küçük
1 domates
Su en az 2 lt
500 ml bitki çayı
Elhan @JOU
ÇOk fenasınn yaaGeçicem tabi, boşa mı o iğrenç kabak detoksunu yaptım
Gofret dışında herşey normal ama daha az tüketelim yoksa yedikçe busefer veremiyoruz resmen formunu korumuş gibi oluyoruzzSelam canlar ben geldim önce şu menüleri yazayım da bir haşlanayım
26.08.23
Sabah 10.00 civarı
1 dl normal ekmek
1 SK omlet
Domates salatalık
Roka
2 3 hindi füme
Ara
Kahve
1 avuç içi karışık çerez
Akşam 18.30 dışardaydık
Döner
Ayran
Su 2.5 en az
500 ml bitki çayı
27.08.23
Sabah 9.00
3 grisini
1 bardak kefir
Ara 11.00
Kahve
Yarım çikolatalı gofret
1 avuç içi çerez
13.30
2 incir
16.00
4 grisini
Akşam 18.20
Yarımdan az fazla tam buğday sandviç ekmeği
4 hindi füme
3 üçgen peynir küçük
1 domates
Su en az 2 lt
500 ml bitki çayı
Elhan @JOU
Sağol canımMaviş kaptanlık teklifi gelirse kabul etmezsin tatlım.Yarismaya devam et takımdan kopmak iyi netice vermiyor. Miniklerin gözlerinden öperim.
Hele bu aralar stresliyim çocuklar hastalar sürekli bir de regl olamadım onun sıkıntısı sürekli yerimde sayıyorum gibi daha önce diyet yarışmasında hafta en az 1 kg felan veriyordum son kilolara kadarGofret dışında herşey normal ama daha az tüketelim yoksa yedikçe busefer veremiyoruz resmen formunu korumuş gibi oluyoruzz
Yaaa cocuk hasta olunca iş duruyor resmen tez vakitte atlatırlar hayırlısıyla insallahhHele bu aralar stresliyim çocuklar hastalar sürekli bir de regl olamadım onun sıkıntısı sürekli yerimde sayıyorum gibi daha önce diyet yarışmasında hafta en az 1 kg felan veriyordum son kilolara kadar
Sağol canım bu arada boşluk da bıraktım yanına o da ekledim büyük küçük de yaptım maalesef çıkmadıYaaa cocuk hasta olunca iş duruyor resmen tez vakitte atlatırlar hayırlısıyla insallahh
Valla tek ekmek sadece tavuk domates sos 2 3 adet patates koydurdum içine başka bişey yokTatlım afiyet olsun. Yarım çikolatali gofretten başka kaçamak göremedim. Döner, ayran gençlere torpil geçiyor o yüzden ona bir şey demeyeceğim.
Tamam canım bikac güne düzeltcem zaten daha rahat edersinizSağol canım bu arada boşluk da bıraktım yanına o da ekledim büyük küçük de yaptım maalesef çıkmadı
Yarın o şekilde başlıyım canım. Şu önümüzdeki hafta aralıklı oruc yaoayım. 12 hibi kahvaltı. Kalktığımda kahve. Bakalım biraz değişiklik yapıp şaşırtayım bağırsaklarıBağırsakları çalıştırırrr hatta üstüne az limon sık iç herşey aç karna işe yarıyor dene yarın ama strest etme ettikce kabızlık oluyo akşam yatmadan önce yoğurt kürü ye sabaha birşeyciğin kalmaz
Onları sürekli içmekte doktorlar bağırsak tembelliğine yol açar diyor ya. O yüzden hep çekimser yaklaşırımBen kiraz sapi cayi iciyorum her aksam bazen kayisi cayi ile beraber iciyorum gunde 2-3 cikariyor
Aynenn hep aynı yapıncada olmuyo arada degistirr bende aralıkli oruca başladım 3 4 gün önce aç karnada birseyler iç ki daha iyi calışırbagırsaklarYarın o şekilde başlıyım canım. Şu önümüzdeki hafta aralıklı oruc yaoayım. 12 hibi kahvaltı. Kalktığımda kahve. Bakalım biraz değişiklik yapıp şaşırtayım bağırsakları
Çok geçmiş olsun safişcim. Sirkeyle sil kapı kollarını , prizleri, lavabo, yerleri. Evle ilgisi varsa geçer. Yedikleri, içtikleri de etki etmiştir belki. Toparlanirsiniz zamanla. Taşınma , yerleşme derken çocuklar biraz ihmal ediliyor emin değilim ama ondan da olabilir. Negatiflik düşüncesini sil beyninden düşünmemeye çalış canım. Her şey güzel olacakSağol canımÇocuklar çok hasta ya bu evde enfeksiyon kaptılar sanırım gece 3 te acillik olduk yine bir türlü toplayamadık kendimizi üstümüzde acayip negatiflik var sürekli bir şey oluyor
Yok canim disaridaydikAfiyet olsun canımBalık çorbasıni kendin mi yaptin Menun çok güzel
Aynn misir yenirmiAma ablaaa96 kalori
Taabiikide hayirrrrrr ama soğuk soda ile karışınca güzel.oluyorTadı nasıl güzel oldumu
Ayyyy insalhhhh canım benimmYaaaaa çeniii yerrimmmmyarına süper eksi gramlar gelecek inanıyorumm