- 21 Ekim 2019
- 5.220
- 26.055
Allah şifa versin canım. Çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun kızlar sagolun teşekkürlerOlsunn canımm annenin sağlığı önemlii allah acil şifa versin sen genede dikat et tabi ödem mutlaka olacak ama gene çabuk eritirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin canım. Çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun kızlar sagolun teşekkürlerOlsunn canımm annenin sağlığı önemlii allah acil şifa versin sen genede dikat et tabi ödem mutlaka olacak ama gene çabuk eritirsin
Beni sevmiyon ozamanOda tadına bakmak içinde aslında kahve bağımlısıyım kahve seven herkesi çok severim bende
Beni sevmiyon ozaman
Hahaha bende cok severim kahveyii kızz şaka edeyrummSeviyom kız yanımda olsan kahveye alıştırmıştım seni :)
Duygularımla oynama jouuuuu :)Hahaha bende cok severim kahveyii kızz şaka edeyrumm
OvvvDuygularımla oynama jouuuuu :)
Bu ara hiç umut yok benden joum günden güne + geliyorum sanki. Afedersin wc sorunu çok yaşıyorum nedense. İnşallah yanıltmam o yüzdenAşkokuşkomm yanıltma beni olarmı kırmıziyı yenecuğukkk
Aşkokuşkonun aşkosuAşkokuşkomm yanıltma beni olarmı kırmıziyı yenecuğukkk
Turlami gittin turla gittiysen cok geziyorsunuzdur eritirsin aksi takdirde zor gibi merakla sonucunu bekliyorumGetirmez aksine kilo azaltır tezini sunucam Cumaya
Huhuvvv beybiiiAşkokuşkonun aşkosu
Bebeğimm aç karna kahve ictinmi hiç diyet yapıyo bazen kabızlık ondanda şişiyoruzz banada son zamandır var inemiyorum yaniBu ara hiç umut yok benden joum günden güne + geliyorum sanki. Afedersin wc sorunu çok yaşıyorum nedense. İnşallah yanıltmam o yüzden
Yok içmedim hiç canım. İyimi gelirBebeğimm aç karna kahve ictinmi hiç diyet yapıyo bazen kabızlık ondanda şişiyoruzz banada son zamandır var inemiyorum yani
Bağırsakları çalıştırırrr hatta üstüne az limon sık iç herşey aç karna işe yarıyor dene yarın ama strest etme ettikce kabızlık oluyo akşam yatmadan önce yoğurt kürü ye sabaha birşeyciğin kalmazYok içmedim hiç canım. İyimi gelir
Gecen bir diyetisyen paylasmisti ac karnina kahve icmek iyi degilmis onceden onerirlerdiBebeğimm aç karna kahve ictinmi hiç diyet yapıyo bazen kabızlık ondanda şişiyoruzz banada son zamandır var inemiyorum yani
Nedenki bence o filtre kahve o kabızlık yapıyor ben hep içtiğimde işe yararGecen bir diyetisyen paylasmisti ac karnina kahve icmek iyi degilmis onceden onerirlerdi
Ben kiraz sapi cayi iciyorum her aksam bazen kayisi cayi ile beraber iciyorum gunde 2-3 cikariyorYok içmedim hiç canım. İyimi gelir
Bilmem bir daha gorursem paylasirim burdadaNedenki bence o filtre kahve o kabızlık yapıyor ben hep içtiğimde işe yarar
Halamın diyeti verirdi aslında o olmasa kabizlık işi olmuyoBilmem bir daha gorursem paylasirim burdada
Kızlar ben de kabızlığı yaşıyordum bu hafta kafama göre bi detoks suyu gibi yaptımBen kiraz sapi cayi iciyorum her aksam bazen kayisi cayi ile beraber iciyorum gunde 2-3 cikariyor