Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Gitme gitme vallahi durmuyor boğazımız. tatil anlayışım benim de kaçamaklar üzerine :KK53:
Hahahahaha aynenn tatilim bitti dahada gitmem anamda diyo gel dedim gelemem hava sıcak 🤪

Ama burası olmasa cidden bukadar kolay veremezdim mumkun degil

Son düzenleme:
Aspir yağını duyan var mı? Ben bir süredir kahveme karıştırıyorum arada sabahları aç karnına ve hemen tuvalete gidiyorum. Yağ yakmaya yardımcı diye duymuştum hc yağı gibi. Bende bonus olarak tuvalete de yardımcı :halay:
Duydum ama hic kullanmadim ben bu ara bu tarz seyler kullanmaktan cekiniyorum insalar karacigerini kaybediyor oyuzden temkinli davraniyorum yesilcaydan bile korkar oldum 🙈

Bilmm hicbir fikrim yok
Kaptanim bu arada aksam piknige sahile gidicez karbon almamaya calisicam 🙈 ama gun menusu yaptik salata tarzi yemeye calisicam
Ooyyy mangal helee mangal da birsey olmaz aslındaa ekmek tüketme yeter sana akşam yemeği evde yemeseydin dışarda mangalı yiyebilirdin yağsız usul çünkü ya protein🥰🥰
Mangal dediğin tavuk falanmı😅 bilemediğim için haha

Ooyyy mangal helee mangal da birsey olmaz aslındaa ekmek tüketme yeter sana akşam yemeği evde yemeseydin dışarda mangalı yiyebilirdin yağsız usul çünkü ya protein🥰🥰
Mangal dediğin tavuk falanmı😅 bilemediğim için haha
Mangal demedim ama 🙈 istanbulda sahilde mangal yasak gün menusu pogaca borek tatli salata vs olacak demek istedim 🙈

X