Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Eveet canlarım yeni bir haftada daha beraberiz 🤗🤗❤️🥰 geçen hafta hepimiz kilo verdik güzel bir haftaydı ama çoğumuzun kapasitesinin altındaydı🥰🥰💃🏻 Bu hafta çok daha güzel sonuçlar bekliyorum hepinizden😘😘😘
Rakibimiz çok güçlü çünkü rakip kaptan büyük bir strateji hamlesiyle yeni gelenleri seçti takımına😂😂😂
hadi bakalım benim sırtımı yere koymayın💪🏻💪🏻💪🏻
🔥🔥Canla başla çabalayalım veee bu hafta çılgın eksilerle ortalığın tozunu attıralım 🔥🔥🔥
Var mısınıııızzzz canlarıııımm ????
Hepinizi çoook seviyorum ve bu hafta çok güzel eksiler geleceğine eminim❤️❤️
Ellssa Ellssa
B Beklenen2
@TemelinSafinazi
@zumazuma
@DeryaOnDiet
@asliogretmen
Varız tabikide😍

4 ağustos
Sabah9.30
Domates Salatalık Lor peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
Ogle aralarda
Ayran
Kavun
Kahve
Akşam 18.00
Menemen
Yoğurt 2 dilim ekmek
Saat 10 gibi birde
Sütlü tatlı
Şu 2 litre
Spor 16 bin adım yürüyüş
Elhan Elhan Jou Jou
Aboovvvv saat 10da tatlı🙊🙊🙊🙊
Ama adimı cok guzel etmissin tebrik ediyorum gercekten 🥰🥰

Aboovvvv saat 10da tatlı🙊🙊🙊🙊
Ama adimı cok guzel etmissin tebrik ediyorum gercekten 🥰🥰
Vallahi uzun zamandır tatlı yemiyordum eşime yapınca hadı dedim hem sutlu hemde 1.kilo vermişim ödül olsun ama bugünde 7 de çıktım 11 bin adım yürüdüm yakmisimdir insalahhh

Evimdeyim, öğretmen olduğum için okul acıldıgında bebişe annem bakıyor büyük kızımda okula gidiyor. O şekilde kendime biraz daha fazla vakit ayırabiliyorum 🙈 sizler nasılsınız istikrarlı gidiyorsunuz kiloşlar verildi miii😇
Ooo ne güzell kuzumm annenn yakınındaysa tabiii senin için büyük fırsatt 😍😍
Vallahaa verdim 69 dayım conemm🥲🥲 nice 58 lere insallahh😂😂

4 ağustos
Sabah9.30
Domates Salatalık Lor peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
Ogle aralarda
Ayran
Kavun
Kahve
Akşam 18.00
Menemen
Yoğurt 2 dilim ekmek
Saat 10 gibi birde
Sütlü tatlı
Şu 2 litre
Spor 16 bin adım yürüyüş
Elhan Elhan Jou Jou
Gece yediğin tatlı ile bugününü zorlaştırmışsın ve attığın adımları hiçe saymışsın haberin olsun.
Kendine ve emeğine saygı duy, o zaman çok daha kolay olur hedefine doğru ilerlemen.

Evimdeyim, öğretmen olduğum için okul acıldıgında bebişe annem bakıyor büyük kızımda okula gidiyor. O şekilde kendime biraz daha fazla vakit ayırabiliyorum 🙈 sizler nasılsınız istikrarlı gidiyorsunuz kiloşlar verildi miii😇
Verildi verildi. Haftalık kilo verme görevimizi başarıyla tamamladık♥️💙

Vallahi uzun zamandır tatlı yemiyordum eşime yapınca hadı dedim hem sutlu hemde 1.kilo vermişim ödül olsun ama bugünde 7 de çıktım 11 bin adım yürüdüm yakmisimdir insalahhh
Ödülünü gün içinde yap canım. Akşam menüsünden sonra kapansın ağzımızın çiğneme bölümü.

X