Kuzu giremiyorum önümüzdeki haftada yoğunım düğünümüz var sonra gelicem nasipseHayırdırrr yaa ne izni bu
Bizim.burda izmirde 10 tl bende çok alınca 8 tl den aldımSağlıkla tüketin inşallah canım.Gözlerim önce açıldı sonra buğulandi
Neresi orası gerçekten çok merak ettim.
Hee dogruuu agustos geldi düğün olcaktı sonra tatilKuzu giremiyorum önümüzdeki haftada yoğunım düğünümüz var sonra gelicem nasipse
Evettt simdi öyle birşey yok sanırımmvardı zorluydu bende biliyorumHeegun 30 dk yuruycem onceden spor yarisi vardi 8 bin adim atmak gerekiyordu zorluyordu oyuzden sordum
Yok canım spor yok bizdeSpor yarisi yok degilmi sadece kilo yaristiriyoruz
NE odulu tartidan önceYok canım spor yok bizdepazar ve perşembe günleri de ödül günümüz
Güya sebze cennetiyiz .Bizim.burda izmirde 10 tl bende çok alınca 8 tl den aldım
Aynı olmadığını gördük böyleceGüya sebze cennetiyiz .Her yerde fiyatlar aynı zannediyordum oysa Yok ya taşınmak lazım.
Insallah canim gümbür gümbür geliyoruzCanım kızlarımm ball lokmalarımmm
Buhafta kırmızı takımı yeniyoruzzz ama öyle böyle değil saşırılacak şekildeee yenicezz
Ağızları açık bırakmaya hazırmısınız?
BEni yanıltmayacağınızı biliyorummm ama çok sıkı takip edecem sizii uyardığım olursa bilinki sizi düşündüklerim için iyiliğinizden sizleri seviyorummherşey çokgüzel olcak çok güzel eksilerimizi görücezzz tamammı
Mavi takımınıza hoşgeldiiniizzz
zeyneppk
Ozzybal
Frytiop
1 1artiikizanasi
esra_34
Nergis 35
Masterfit Yarışması 78. Etap | 04.08 | 07.08 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 69.5 | |||
| 82.8 | |||
| 75.4 | |||
| 71.05 | |||
| 74.7 | |||
B Beklenen2 | 77.7 | |||
| 74.8 | |||
Mavi Takim | ||||
| 69.8 | |||
| 64.3 | |||
| 78.15 | |||
1 1artiikizanasi | 80.6 | |||
| 51.8 | |||
| 81.2 | |||
| 73.4 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
S Suskunkardelen | 60.8 | |||
@Tatli Manolya | ||||
Hala en fazla kiloya sahip olan benim
Masterfit Yarışması 78. Etap 04.08 07.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım ozlemon Kaptan 69.5 Ellssa 82.8 DeryaOnDiet 75.4 TemelinSafinazi 71.05 asliogretmen 74.7 B Beklenen2 77.7 zumazuma 74.8 Mavi Takim Jou KAPTAN 69.8 Nergis 35 64.3 Ozzybal 78.15 1 1artiikizanasi 80.6 esra_34 51.8 zeyneppk 81.2 Frytiop 73.4 HAZIRLIK BÖLÜMÜ S Suskunkardelen 60.8 @Tatli Manolya
Takımlarımız hayırlı olsun.
Yeni etabimizda hedefe bir adım daha yaklaşmak ümidiyle her iki takımımıza da başarılar dilerim.
Hay hay neden olmasinHala en fazla kiloya sahip olan benimve düşünüyorum kilosu bana en yakın olan zeyneppk ile bireyselde yarışsak mı bu hafta
Tamam o zaman yarış başlasınHay hay neden olmasin
Hadi bakalimTamam o zaman yarış başlasın
Şükürler olsun 2 klimayı açıyoruz tüm ev seriliyor dışarı cikmiyoruzAntalya'da misafir ağırlamak çok zor
Geçen sefer yine yatılı misafirim vardı ayarı kaçırıp tüm hafta o kiloyu vermeye calistimhayirdir canim ne oldu gecen sefer?
Biz de uzak oldugumuza bize cok az misafir geliyor sehir disindan ulke disindan
Vallahi bugün klimayı kapatıp temizlik yaptım öyle ter attım kiCanım biz beleş saunadayiz
Hemde nasıl sinanmaOfff resmen sınanıyoruz sarma dolma daynamak mumkunmu ana mecbur dayanacagiz azıcık ucundan yiyerek
Bravoo yine hem asure hem misafir tebrikler ben olsam kesin artı gelirdim
Yok anam yok daha ödülü haketmiyoruz
Boyumuz aynı bende 58 ıstiyorum acabaa gorurmuyuz ki
Vallahi bacım hava çok sıcak masalahhh yine 30 dk dayanabilmissin sucakta spor çok zor
Misafir Antalya ' ya oturmaya mı geldik diye sormuyor muŞükürler olsun 2 klimayı açıyoruz tüm ev seriliyor dışarı cikmiyoruz
Geçen sefer yine yatılı misafirim vardı ayarı kaçırıp tüm hafta o kiloyu vermeye calistim
Vallahi bugün klimayı kapatıp temizlik yaptım öyle ter attım kihamama girsem bu kadar terlemezdim
Hemde nasıl sinanmaölçülü yemeye çalıştım yarın denize gidip biraz cirpinirsam artı olmaz gibi
Hoş buldukCanım kızlarımm ball lokmalarımmm
Buhafta kırmızı takımı yeniyoruzzz ama öyle böyle değil saşırılacak şekildeee yenicezz
Ağızları açık bırakmaya hazırmısınız?
BEni yanıltmayacağınızı biliyorummm ama çok sıkı takip edecem sizii uyardığım olursa bilinki sizi düşündüklerim için iyiliğinizden sizleri seviyorummherşey çokgüzel olcak çok güzel eksilerimizi görücezzz tamammı
Mavi takımınıza hoşgeldiiniizzz
zeyneppk
Ozzybal
Frytiop
1 1artiikizanasi
esra_34
Nergis 35