Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım kızlarımm ball lokmalarımmm
Buhafta kırmızı takımı yeniyoruzzz ama öyle böyle değil saşırılacak şekildeee yenicezz 🤣😂
Ağızları açık bırakmaya hazırmısınız?
BEni yanıltmayacağınızı biliyorummm ama çok sıkı takip edecem sizii uyardığım olursa bilinki sizi düşündüklerim için iyiliğinizden sizleri seviyorummherşey çokgüzel olcak çok güzel eksilerimizi görücezzz tamammı😍😍
😍
Mavi takımınıza hoşgeldiiniizzz 🤗🤗

zeyneppk zeyneppk
Ozzybal Ozzybal
Frytiop Frytiop
1 1artiikizanasi
esra_34 esra_34
Nergis 35 Nergis 35

Buhafta kırmızı takımı yeniyoruzzz ama öyle böyle değil saşırılacak şekildeee yenicezz 🤣😂
BEni yanıltmayacağınızı biliyorummm ama çok sıkı takip edecem sizii uyardığım olursa bilinki sizi düşündüklerim için iyiliğinizden sizleri seviyorummherşey çokgüzel olcak çok güzel eksilerimizi görücezzz tamammı😍😍
😍

zeyneppk zeyneppk
Ozzybal Ozzybal
Frytiop Frytiop
1 1artiikizanasi
esra_34 esra_34
Nergis 35 Nergis 35
Insallah canim gümbür gümbür geliyoruz 🤩

Masterfit Yarışması 78. Etap04.0807.08FarkYüzde
Kırmızı Takım
ozlemon ozlemon Kaptan69.5
Ellssa Ellssa 82.8
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 75.4
TemelinSafinazi TemelinSafinazi 71.05
asliogretmen asliogretmen 74.7
B Beklenen2 77.7
zumazuma zumazuma 74.8
Mavi Takim
Jou Jou KAPTAN69.8
Nergis 35 Nergis 35 64.3
Ozzybal Ozzybal 78.15
1 1artiikizanasi 80.6
esra_34 esra_34 51.8
zeyneppk zeyneppk 81.2
Frytiop Frytiop 73.4
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
S Suskunkardelen 60.8
@Tatli Manolya

Takımlarımız hayırlı olsun. :KK36:

Yeni etabimizda hedefe bir adım daha yaklaşmak ümidiyle her iki takımımıza da başarılar dilerim. :dua: 💙❤️💐🌺
Hala en fazla kiloya sahip olan benim :KK51: ve düşünüyorum kilosu bana en yakın olan zeyneppk zeyneppk ile bireyselde yarışsak mı bu hafta :ıslık:

Antalya'da misafir ağırlamak çok zor :KK14::KK14::KK14:
Şükürler olsun 2 klimayı açıyoruz tüm ev seriliyor dışarı cikmiyoruz😆
hayirdir canim ne oldu gecen sefer?
Biz de uzak oldugumuza bize cok az misafir geliyor sehir disindan ulke disindan :KK43:
Geçen sefer yine yatılı misafirim vardı ayarı kaçırıp tüm hafta o kiloyu vermeye calistim🤣
Canım biz beleş saunadayiz :halay::halay:
Vallahi bugün klimayı kapatıp temizlik yaptım öyle ter attım ki 🤣🤣 hamama girsem bu kadar terlemezdim
Offf resmen sınanıyoruz sarma dolma daynamak mumkunmu ana mecbur dayanacagiz azıcık ucundan yiyerek

Bravoo yine hem asure hem misafir tebrikler ben olsam kesin artı gelirdim

Yok anam yok daha ödülü haketmiyoruz

Boyumuz aynı bende 58 ıstiyorum acabaa gorurmuyuz ki

Vallahi bacım hava çok sıcak masalahhh yine 30 dk dayanabilmissin sucakta spor çok zor
Hemde nasıl sinanma🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ölçülü yemeye çalıştım yarın denize gidip biraz cirpinirsam artı olmaz gibi 🤣

Şükürler olsun 2 klimayı açıyoruz tüm ev seriliyor dışarı cikmiyoruz😆

Geçen sefer yine yatılı misafirim vardı ayarı kaçırıp tüm hafta o kiloyu vermeye calistim🤣

Vallahi bugün klimayı kapatıp temizlik yaptım öyle ter attım ki 🤣🤣 hamama girsem bu kadar terlemezdim

Hemde nasıl sinanma🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ölçülü yemeye çalıştım yarın denize gidip biraz cirpinirsam artı olmaz gibi 🤣
Misafir Antalya ' ya oturmaya mı geldik diye sormuyor mu :işsiz:

😍

zeyneppk zeyneppk
Ozzybal Ozzybal
Frytiop Frytiop
1 1artiikizanasi
esra_34 esra_34
Nergis 35 Nergis 35
Hoş bulduk😍, bu hafta çok güzel sonuçlar alacağız, eminim 💙💙💙

X