Büyük an geldi... Dım..tıs..dım..tıs.. dım..tıs.. (kalp atış sesleri78. ETAP MASTERFİT YARİSMACİ ADAYLARI
ozlemon
Ellssa
@zumazuma
@Frytiop
@Beklenen2
@Ekrl
Ozzybal
zeyneppk
asliogretmen
Jou
@1artiikizanasi
DeryaOnDiet
@esra_34
@TemelinSafinazi
Sevgili arkadaşlar bu listeden çıkmak isteyen veya eklenmek isteyen var mı
ozlemon kaptanım kendine Mavi Takım kaptanı seçip bu listeden takımları kurabilirsiniz. Gelen mesajlar doğrultusunda ekleme veya çıkarma yaptigimda etiketle haberdar ederim sizi. Sevgilerimle
Oo ozaman kolay gelsin canimSağol canım. Bugün erken saatlerden itibaren hep dışardaydım. O yüzden böyle oldu ama 1 kasa domates koridorda beni bekliyor. Gece boyunca konserve yapımı sporu ile yediklerimi eritirim diye düşünmekteyim. Güzel düşünelim güzel olsun ama dimii
Takımlar kuruldu mu bir rahatlama geliyor bana sormaBüyük an geldi... Dım..tıs..dım..tıs.. dım..tıs.. (kalp atış sesleri)
Ellerine sağlık
Topozlemon da
Bir kaşarlı tost var ele avuca sığanElhan
4 agustos
aç karna; sirkeli su -chia tohumu su
14.00
1 kaşarlı tost
Acılı ezme
Küçük salatalık
2 tane recelinden incir
Salata detoksu 2.5 litre
Ay ben 600 gram vermişim ya
Masterfit Yarışması 77.Etap 28.07 04.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım ozlemon Kaptan 71.3 69.5 -1.8 Cookiie 79.15 78.45 -0.7 İzinli DeryaOnDiet 75.7 75.4 -0.3 @KitapseverAnne 78.9 İzinli - asliogretmen 75.0 74.7 -0.3 @suspushanimcim 67.8 İzinli @esra_34 53.1 51.8 -1.3 73.8 73.4 -0.4 Mavi Takim Ellssa KAPTAN 83.4 82.8 -0.6 Jou 71.3 69.8 -1.5 @Ekrl 65.3 64.3 -1.0 @TemelinSafinazi 71.6 71.05 -0.55 @Nimooo 58.15 X - @1artiikizanasi 81.1 80.6 -0.5 @Beklenen2 78.1 77.7 -0.4 @sudansebep 60.2 59.5 -0.7 İzinli HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Lonely single girl 64.25 X @Suskunkardelen 61.9 60.8 -1.1 @Tatli Manolya 86.9 X - zeyneppk 81.2 Ozzybal 78.15 @zumazuma 75.4 74.8 -0.4
Sevgili Masterfit Ailesi , Sevgili Yarışanlar
Kırmızı Takım: Altı tartı bildirimiyle 4.8 gr verdi. Aritmetik ortalama 0.8
Mavi Takım: Yedi tartı bildirimiyle 5.2 gr verdi.
Aritmetik ortalama 0.7
Fark yuzdelerini alınca sonuç çok farklı da olabilir ama ben hoşgörünüze sığınarak kolay yolu seçtim. Çünkü çok zamanımı alıyor öbür türlü.
Bu haftanın şampiyonu burun ucuyla Kırmızı Takım olmuştur.ozlemon kaptanımızi iki şekilde kutluyorum kendisi ayrıca bireyselde en çok kiloyu vererek Kırmızı Kaptan olmuştur.
Pazartesi günü takımlardaki arkadaşların çoğu artidaydi. Cuma günü - bugün- hiç artimiz yok. Kazanan hepimiziz.
TeşekkürlerEllssa ve ozlemon kaptanlarim.
Daha fazla olabilirdi kaptanım ama bu şekildeymiş nasipGüzel olmaz olur mu harikasın canımdikkat edemediğin halde böyleyse düşün artık
Sorma abla. Bu hafta 2 gün ben misafirliğe gittim 3 gün bana misafirliğe gelindi. Her gün keklerin böreklerin içinde bu kadar direnenildimHer şeye rağmen direndigin için tebrikler canım.
İzin dönüşü bu kiloyu goremeyeceksin
Bir dostonlarca test edildi.
Yoğunluğun olacakmış yapacak bir şey yok bitanem. Elinden geldiğince porsiyon kontrolü yapmaya çalış en azından. Tekrar aramıza dönmen dileğiyle öpüyorum.
6 liradan şekerim. 1 kasa 20 kiloydu..Antalya pazarinda en ucuz domates ( Bursa domatesi)20TL ydi.
Kaçtan aldınız ayıp olmazsaKolay gelsin aynı zamanda
Kurulana kadar bana noluyorsa 3 gündür aç kalmış yem arayan koca tavuk gibi geziniyorum burdaTakımlar kuruldu mu bir rahatlama geliyor bana sorma
Nereymiş orası akrepcim biz de gelip alalım6 liradan şekerim. 1 kasa 20 kiloydu..
Çok güzel domates. Kasa ile alınca 6 dan oldu. Normal kilo ile 9 veya 10 lira.
Sağlıkla tüketin inşallah canım.6 liradan şekerim. 1 kasa 20 kiloydu..
Çok güzel domates. Kasa ile alınca 6 dan oldu. Normal kilo ile 9 veya 10 lira.
Yok ekmek biraz buyuk dilimi ablam yetiyo kahvaltım gibi düşün o saate kadar birsey yiyemedim kızımdan sebep rahat bırakmıyo çünkü simdide çay içerim sıcaktanda yemek yiyemedim midem bulandı istahımda yokBir kaşarlı tost var ele avuca sığan
Tatlım afiyet olsun. Salata detoksu dediğin nasıl litre oluyor anlamadım.
Kurabiş izinli bebişimm
Ellerine sağlık kaptaniçeeem benimmm78. ETAP MASTERFİT YARİSMACİ ADAYLARI
ozlemon
Ellssa
@zumazuma
@Frytiop
@Beklenen2
@Ekrl
Ozzybal
zeyneppk
asliogretmen
Jou
@1artiikizanasi
DeryaOnDiet
@esra_34
@TemelinSafinazi
Sevgili arkadaşlar bu listeden çıkmak isteyen veya eklenmek isteyen var mı
ozlemon kaptanım kendine Mavi Takım kaptanı seçip bu listeden takımları kurabilirsiniz. Gelen mesajlar doğrultusunda ekleme veya çıkarma yaptigimda etiketle haberdar ederim sizi. Sevgilerimle