Popüler Konu LenaG ile MasterFit

78. ETAP MASTERFİT YARİSMACİ ADAYLARI
ozlemon ozlemon
Ellssa Ellssa
@zumazuma
@Frytiop
@Beklenen2
@Ekrl
Ozzybal Ozzybal
zeyneppk zeyneppk
asliogretmen asliogretmen
Jou Jou
@1artiikizanasi
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
@esra_34
@TemelinSafinazi
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Sevgili arkadaşlar bu listeden çıkmak isteyen veya eklenmek isteyen var mı :confused:
ozlemon ozlemon kaptanım kendine Mavi Takım kaptanı seçip bu listeden takımları kurabilirsiniz. Gelen mesajlar doğrultusunda ekleme veya çıkarma yaptigimda etiketle haberdar ederim sizi. Sevgilerimle :KK36:
Büyük an geldi... Dım..tıs..dım..tıs.. dım..tıs.. (kalp atış sesleri :KK53: )
Ellerine sağlık♥️
Top ozlemon ozlemon da

Sağol canım. Bugün erken saatlerden itibaren hep dışardaydım. O yüzden böyle oldu ama 1 kasa domates koridorda beni bekliyor. Gece boyunca konserve yapımı sporu ile yediklerimi eritirim diye düşünmekteyim. Güzel düşünelim güzel olsun ama dimii:super:
Oo ozaman kolay gelsin canim 🤗

Masterfit Yarışması 77.Etap28.0704.08FarkYüzde
Kırmızı Takım
ozlemon ozlemon Kaptan71.369.5-1.8
Cookiie Cookiie 79.1578.45-0.7İzinli
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 75.775.4-0.3
@KitapseverAnne78.9 İzinli-
asliogretmen asliogretmen 75.074.7-0.3
@suspushanimcim67.8İzinli
@esra_3453.151.8-1.3
73.873.4-0.4
Mavi Takim
Ellssa Ellssa KAPTAN83.482.8-0.6
Jou Jou 71.369.8-1.5
@Ekrl65.364.3-1.0
@TemelinSafinazi71.671.05-0.55
@Nimooo58.15 X-
@1artiikizanasi81.1 80.6-0.5
@Beklenen278.177.7-0.4
@sudansebep60.259.5-0.7İzinli
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@Lonely single girl64.25 X
@Suskunkardelen61.960.8-1.1
@Tatli Manolya86.9X-
zeyneppk zeyneppk 81.2
Ozzybal Ozzybal 78.15
@zumazuma75.474.8-0.4

Sevgili Masterfit Ailesi , Sevgili Yarışanlar 🤩

Kırmızı Takım: Altı tartı bildirimiyle 4.8 gr verdi. Aritmetik ortalama 0.8
Mavi Takım: Yedi tartı bildirimiyle 5.2 gr verdi.
Aritmetik ortalama 0.7
Fark yuzdelerini alınca sonuç çok farklı da olabilir ama ben hoşgörünüze sığınarak kolay yolu seçtim. Çünkü çok zamanımı alıyor öbür türlü.
Bu haftanın şampiyonu burun ucuyla Kırmızı Takım olmuştur. ozlemon ozlemon kaptanımızi iki şekilde kutluyorum kendisi ayrıca bireyselde en çok kiloyu vererek Kırmızı Kaptan olmuştur.
❤️❤️😘😘❤️❤️
Pazartesi günü takımlardaki arkadaşların çoğu artidaydi. Cuma günü - bugün- hiç artimiz yok. Kazanan hepimiziz. :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Teşekkürler Ellssa Ellssa ve ozlemon ozlemon kaptanlarim. :KK36:
Ay ben 600 gram vermişim ya:eek: bir anda havam değişti 100 gram ne büyükmüşsün:KK45:

Güzel olmaz olur mu harikasın canım ❤️❤️dikkat edemediğin halde böyleyse düşün artık 🥰🥰🥰😘😘
Daha fazla olabilirdi kaptanım ama bu şekildeymiş nasip 😘😘😘
Her şeye rağmen direndigin için tebrikler canım. :KK68:
İzin dönüşü bu kiloyu goremeyeceksin :KK14:
Bir dost 🥺 onlarca test edildi.

Yoğunluğun olacakmış yapacak bir şey yok bitanem. Elinden geldiğince porsiyon kontrolü yapmaya çalış en azından. Tekrar aramıza dönmen dileğiyle öpüyorum. 😘
Sorma abla. Bu hafta 2 gün ben misafirliğe gittim 3 gün bana misafirliğe gelindi. Her gün keklerin böreklerin içinde bu kadar direnenildim😒😒
Aynı kiloyla dönücem inşallah. Almaya niyetim yok. Sadece bu hafta yakınımızın düğünü var. Salı perşembe şeklinde haftaiçi olcak. Pek buralara gelebilcek gibi değilim.
Biraz bedenende kendimi iyi hissetmiyorum. Havalardanmıdır sürekli yorgunluk halindeyim. Toparlanıp bomba gibi gelicem inşallah 🥰🥰💜💜

Bir kaşarlı tost var ele avuca sığan o_O
Tatlım afiyet olsun. Salata detoksu dediğin nasıl litre oluyor anlamadım. :confused:
Yok ekmek biraz buyuk dilimi ablam yetiyo kahvaltım gibi düşün o saate kadar birsey yiyemedim kızımdan sebep rahat bırakmıyo çünkü simdide çay içerim sıcaktanda yemek yiyemedim midem bulandı istahımda yok

Geceden salata limon nane suya koyup ertesi gün gün boyu onu iciyorumm o yani😅😅

78. ETAP MASTERFİT YARİSMACİ ADAYLARI
ozlemon ozlemon
Ellssa Ellssa
@zumazuma
@Frytiop
@Beklenen2
@Ekrl
Ozzybal Ozzybal
zeyneppk zeyneppk
asliogretmen asliogretmen
Jou Jou
@1artiikizanasi
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
@esra_34
@TemelinSafinazi
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Sevgili arkadaşlar bu listeden çıkmak isteyen veya eklenmek isteyen var mı :confused:
ozlemon ozlemon kaptanım kendine Mavi Takım kaptanı seçip bu listeden takımları kurabilirsiniz. Gelen mesajlar doğrultusunda ekleme veya çıkarma yaptigimda etiketle haberdar ederim sizi. Sevgilerimle :KK36:
Ellerine sağlık kaptaniçeeem benimmm🥰🥰🥰 Jou Jou bebişim buradan seçiyoruz

X