Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sağ olun, benim zararım 2000 civarı ama neredeyse 20000 liralık bir transferi yapacaklardı, bir de adıma birçok kredi başvurusu yapmışlar ama reddedilmiş. Ben de sonuç alan görmedim, ancak davalar da uzun sürüyor. Birçok insan mağdursa bu şekilde ve savcılığa gitmişlerse en azından uzun süreli de olsa bir sonuç alınabiliyor, ceza alıyorlar ama parayı geri almak mümkün olur mu bilemiyorum.

esra_34 Bu arada herkesi uyarmak adına yazıyorum, yeni numaraları sesli yanıt sistemi ve bilgilerimizin hepsini teyit etmek, tüm bilgilerimiz maalesef ellerinde, ben bu kadarına ihtimal vermiyordum, ama en azından bu şekilde kurtulduk, keşke hak ettikleri cezayı da alabilseler.

Benim yine misafirim var 3 gün ama geçenlerde ki gibi olmamasına dikkat edeceğim birde sarma sardım ki of nasıl dayanırım bilmem
Offf resmen sınanıyoruz sarma dolma daynamak mumkunmu ana mecbur dayanacagiz azıcık ucundan yiyerek
Bravoo yine hem asure hem misafir tebrikler ben olsam kesin artı gelirdim
Vallahii yaaa ama bozarsam 70 gelir hemen 200gramla fark var sadece arasında bugün ödül yok yola devam
Yok anam yok daha ödülü haketmiyoruz
Ben 158 kuzum anca 58 ze düşmem şart oda artık nezaman
Boyumuz aynı bende 58 ıstiyorum acabaa gorurmuyuz ki
30 dk kosu bandinda yurudum ama zor dayandim aman Allahim vucudumdan ter akti bu nasil sicak
Vallahi bacım hava çok sıcak masalahhh yine 30 dk dayanabilmissin sucakta spor çok zor

Bu sıcak havaları fırsata çevirmek lazım. Çok zorlamadan az ama düzenli spor ve her an hareketli halde olursak süper gider kilolar. Tabii ilk şart sağlıklı beslenme.

Bu sıcak havaları fırsata çevirmek lazım. Çok zorlamadan az ama düzenli spor ve her an hareketli halde olursak süper gider kilolar. Tabii ilk şart sağlıklı beslenme.
Evet canım haklısın ben sadecee sabah erkenden yürüyüş ile yapabiliyorum gün içinde asla yapamıyorum tansiyon ve nabız çok.zorluyor mazallah Allah korusun kalbim dayanamayacak durumu.geliyor yapanida tebrik ediyorum

Ay aynen ya cok sicak ama hergun 30 dk yapicam hareketsizlikten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…