Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok geçmiş olsun size de 😞 çok dikkatli olmak lazım aşırı profosyenellerdi.sesli yanıt sistemleri vs . zaten arayan numara benim banka numarası ile başı aynı 850li o da bir şekilde beynim durdu o noktada .

sizin ne kadar zararınız oldu ?savcının yanındaki yazıcı sordu ;savcım soruşturmaya uygun mu konu? oda evet açalım dedi .sizi arıcaklar tekrar çagrıcaz buraya vs dedi ama internetten başına gelen kişilere baktığımda hiç sonuç alan yok .ülke de dolandırıcılar kolunu sallaya sallaya geziyor çok canım sıkıldı

Sağ olun, benim zararım 2000 civarı ama neredeyse 20000 liralık bir transferi yapacaklardı, bir de adıma birçok kredi başvurusu yapmışlar ama reddedilmiş. Ben de sonuç alan görmedim, ancak davalar da uzun sürüyor. Birçok insan mağdursa bu şekilde ve savcılığa gitmişlerse en azından uzun süreli de olsa bir sonuç alınabiliyor, ceza alıyorlar ama parayı geri almak mümkün olur mu bilemiyorum.

esra_34 esra_34 Bu arada herkesi uyarmak adına yazıyorum, yeni numaraları sesli yanıt sistemi ve bilgilerimizin hepsini teyit etmek, tüm bilgilerimiz maalesef ellerinde, ben bu kadarına ihtimal vermiyordum, ama en azından bu şekilde kurtulduk, keşke hak ettikleri cezayı da alabilseler.

Elhan Elhan canım birazdan yola çıkacağım sabah cekilmistim ama unuttum atmayı🙈 bı sure daha böyle devam edeyim sadece bildirimle yoksa aksatirim takımı😔
Geçen haftaya göre fark -1💃💃💃💃💃

Eklentiler

• IMG_20230804_065037.jpg
    IMG_20230804_065037.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 33
Benim yine misafirim var 3 gün 😬 ama geçenlerde ki gibi olmamasına dikkat edeceğim 🤲🏻 birde sarma sardım ki of nasıl dayanırım bilmem
Offf resmen sınanıyoruz sarma dolma daynamak mumkunmu ana mecbur dayanacagiz azıcık ucundan yiyerek
Eki Görüntüle 3282152
Geçen hafta 83.4
Fark 700 gram
Elhan Elhan

Bu hafta aşure ve misafir haftasıydı. Kilo verme isteğime, istediğim gibi yardımcı olamadım malesef ama yinede kendimi kutluyorum. Onca cıss çeşidine karşı tuttum kendimi özellikle akşam sonrası saatlerinde büyük nefis mücadelesi yaşadım kazandım.
Yoksa müthiş bir artı kilo olurdu. Dedim yazık etme kendine emeğine.
700 gram da olsa pis yağlardan azaldım. Çoğalan mutluluğum oldu💙♥️
Bravoo yine hem asure hem misafir tebrikler ben olsam kesin artı gelirdim
Vallahii yaaa ama bozarsam 70 gelir hemen 200gramla fark var sadece arasında bugün ödül yok yola devam😀😅
Yok anam yok daha ödülü haketmiyoruz
Ben 158 kuzum anca 58 ze düşmem şart oda artık nezaman😂😂😂
Boyumuz aynı bende 58 ıstiyorum acabaa gorurmuyuz ki
30 dk kosu bandinda yurudum ama zor dayandim aman Allahim vucudumdan ter akti bu nasil sicak 🤣
Vallahi bacım hava çok sıcak masalahhh yine 30 dk dayanabilmissin sucakta spor çok zor

Offf resmen sınanıyoruz sarma dolma daynamak mumkunmu ana mecbur dayanacagiz azıcık ucundan yiyerek

Vallahi bacım hava çok sıcak masalahhh yine 30 dk dayanabilmissin sucakta spor çok zor
Bu sıcak havaları fırsata çevirmek lazım. Çok zorlamadan az ama düzenli spor ve her an hareketli halde olursak süper gider kilolar. Tabii ilk şart sağlıklı beslenme.

Bu sıcak havaları fırsata çevirmek lazım. Çok zorlamadan az ama düzenli spor ve her an hareketli halde olursak süper gider kilolar. Tabii ilk şart sağlıklı beslenme.
Evet canım haklısın ben sadecee sabah erkenden yürüyüş ile yapabiliyorum gün içinde asla yapamıyorum tansiyon ve nabız çok.zorluyor mazallah Allah korusun kalbim dayanamayacak durumu.geliyor yapanida tebrik ediyorum

Ay aynen ya cok sicak ama hergun 30 dk yapicam hareketsizlikten iyidir

X