- 25 Ağustos 2019
- 60.484
- 110.921
- 30
Ben 158 kuzum anca 58 ze düşmem şart oda artık nezamanBebikim boyun kaç benim 1.65 ilk hedefim 65 en son 62 olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 158 kuzum anca 58 ze düşmem şart oda artık nezamanBebikim boyun kaç benim 1.65 ilk hedefim 65 en son 62 olmak istiyorum
degil mi yaa, tmm o zaman detoks soracagim bakalim ne gelecekBence o zaman detoks başla hem de tatile kadar orada da azıcık dikkat edip verdiklerini almamaya çalışırsın oohhh miss
YaaaaaAyyyyy
Çok geçmiş olsun size de çok dikkatli olmak lazım aşırı profosyenellerdi.sesli yanıt sistemleri vs . zaten arayan numara benim banka numarası ile başı aynı 850li o da bir şekilde beynim durdu o noktada .
sizin ne kadar zararınız oldu ?savcının yanındaki yazıcı sordu ;savcım soruşturmaya uygun mu konu? oda evet açalım dedi .sizi arıcaklar tekrar çagrıcaz buraya vs dedi ama internetten başına gelen kişilere baktığımda hiç sonuç alan yok .ülke de dolandırıcılar kolunu sallaya sallaya geziyor çok canım sıkıldı
Olacak olacak hiç merak etme çok yakında hem de cillop gibi olacakBen 158 kuzum anca 58 ze düşmem şart oda artık nezaman
Evett bebeğimmm simdi 6 lari bitme cabalar başlasınOlacak olacak hiç merak etme çok yakında hem de cillop gibi olacak
Canım biz beleş saunadayizÇok sıcak 39 derece burası yanıyoruz
Hayırlı yolculuklar kardelencim. Eksin çok güzel.Elhan canım birazdan yola çıkacağım sabah cekilmistim ama unuttum atmayı bı sure daha böyle devam edeyim sadece bildirimle yoksa aksatirim takımı
Geçen haftaya göre fark -1
Offf resmen sınanıyoruz sarma dolma daynamak mumkunmu ana mecbur dayanacagiz azıcık ucundan yiyerekBenim yine misafirim var 3 gün ama geçenlerde ki gibi olmamasına dikkat edeceğim birde sarma sardım ki of nasıl dayanırım bilmem
Bravoo yine hem asure hem misafir tebrikler ben olsam kesin artı gelirdimEki Görüntüle 3282152
Geçen hafta 83.4
Fark 700 gram
Elhan
Bu hafta aşure ve misafir haftasıydı. Kilo verme isteğime, istediğim gibi yardımcı olamadım malesef ama yinede kendimi kutluyorum. Onca cıss çeşidine karşı tuttum kendimi özellikle akşam sonrası saatlerinde büyük nefis mücadelesi yaşadım kazandım.
Yoksa müthiş bir artı kilo olurdu. Dedim yazık etme kendine emeğine.
700 gram da olsa pis yağlardan azaldım. Çoğalan mutluluğum oldu
Yok anam yok daha ödülü haketmiyoruzVallahii yaaa ama bozarsam 70 gelir hemen 200gramla fark var sadece arasında bugün ödül yok yola devam
Boyumuz aynı bende 58 ıstiyorum acabaa gorurmuyuz kiBen 158 kuzum anca 58 ze düşmem şart oda artık nezaman
Vallahi bacım hava çok sıcak masalahhh yine 30 dk dayanabilmissin sucakta spor çok zor30 dk kosu bandinda yurudum ama zor dayandim aman Allahim vucudumdan ter akti bu nasil sicak
Bu sıcak havaları fırsata çevirmek lazım. Çok zorlamadan az ama düzenli spor ve her an hareketli halde olursak süper gider kilolar. Tabii ilk şart sağlıklı beslenme.Offf resmen sınanıyoruz sarma dolma daynamak mumkunmu ana mecbur dayanacagiz azıcık ucundan yiyerek
Bravoo yine hem asure hem misafir tebrikler ben olsam kesin artı gelirdim
Yok anam yok daha ödülü haketmiyoruz
Boyumuz aynı bende 58 ıstiyorum acabaa gorurmuyuz ki
Vallahi bacım hava çok sıcak masalahhh yine 30 dk dayanabilmissin sucakta spor çok zor
Süpersin.30 dk kosu bandinda yurudum ama zor dayandim aman Allahim vucudumdan ter akti bu nasil sicak
Evet canım haklısın ben sadecee sabah erkenden yürüyüş ile yapabiliyorum gün içinde asla yapamıyorum tansiyon ve nabız çok.zorluyor mazallah Allah korusun kalbim dayanamayacak durumu.geliyor yapanida tebrik ediyorumBu sıcak havaları fırsata çevirmek lazım. Çok zorlamadan az ama düzenli spor ve her an hareketli halde olursak süper gider kilolar. Tabii ilk şart sağlıklı beslenme.
Ay aynen ya cok sicak ama hergun 30 dk yapicam hareketsizlikten iyidirOfff resmen sınanıyoruz sarma dolma daynamak mumkunmu ana mecbur dayanacagiz azıcık ucundan yiyerek
Bravoo yine hem asure hem misafir tebrikler ben olsam kesin artı gelirdim
Yok anam yok daha ödülü haketmiyoruz
Boyumuz aynı bende 58 ıstiyorum acabaa gorurmuyuz ki
Vallahi bacım hava çok sıcak masalahhh yine 30 dk dayanabilmissin sucakta spor çok zor