Eksin guzel canim bence cok tartiya takilma bedenini gözlemle cunku bazen sikilasiyoruz ama tartiya yansimayabiliyor sicaklar adet dongusunun yaklasmasida ödeme sebep olabiliyor bakalim diyetisyenin ne diycek gorusmeye gidene kadarda verirsin
SüperEki Görüntüle 3282152
Geçen hafta 83.4
Fark 700 gram
Bu hafta aşure ve misafir haftasıydı. Kilo verme isteğime, istediğim gibi yardımcı olamadım malesef ama yinede kendimi kutluyorum. Onca cıss çeşidine karşı tuttum kendimi özellikle akşam sonrası saatlerinde büyük nefis mücadelesi yaşadım kazandım.
Yoksa müthiş bir artı kilo olurdu. Dedim yazık etme kendine emeğine.
700 gram da olsa pis yağlardan azaldım. Çoğalan mutluluğum oldu
çok geçmiş olsun, ben de 4 ay kadar önce yaşadım aynı durumu garanti bankasında. her bilgime sahipler, zaten hesap içinde istedikleri işlemi yapıyorlar, kesinlikle bankanın güvenlik açığı var, bunu söylediğimde bir şekilde bilgilere ulaşıyorlar diyorlar. Ben de savcılığa gittim, ama maalesef bir sonuç çıkmadı henüz. Çok can sıkıcı bir durum ama bankalara da güvenmemek lazımmış onu anladım
Çok geçmiş olsun size deçok geçmiş olsun, ben de 4 ay kadar önce yaşadım aynı durumu garanti bankasında. her bilgime sahipler, zaten hesap içinde istedikleri işlemi yapıyorlar, kesinlikle bankanın güvenlik açığı var, bunu söylediğimde bir şekilde bilgilere ulaşıyorlar diyorlar. Ben de savcılığa gittim, ama maalesef bir sonuç çıkmadı henüz. Çok can sıkıcı bir durum ama bankalara da güvenmemek lazımmış onu anladım.
Vallahii yaaa ama bozarsam 70 gelir hemen 200gramla fark var sadece arasında bugün ödül yok yola devamHarikasınnn 70 leri kırınca gerisi çok güzel geliyor tebrik ederim
Bahahahah benimde sezaryen göbeğim var biturlu gitmiyoo amaa sırt ustü düz yatınca göbek katboluyo kemiklerim çıkıyo ortaya düşün yaniisezaryen göbeğime dönüp duy duy dedim hemen
Hayırlı olsun Zeynepcim. Masterfit' e katılmak ister misin? Hazırlık devam mı ?Sali gunu basladim sanirim kilomu 81 saniyordum ama daha artidaymisim sanirim tartilmadim cunku ben onceden hergun tartiliyordum simdi tartilmiyorum cunku bana iyi gelmedigini dusunuyorum cok diyet kafasinda olmak istemiyorum ama saglikli beslenmek ve bu duzeni yasantimda oturtmak istiyorum..Neyse bu ilk kilo bildirimim olsun hadi bakalim guzel eksiler gelsin insallah
Elhan
Bebikim boyun kaç benim 1.65 ilk hedefim 65 en son 62 olmak istiyorumVallahii yaaa ama bozarsam 70 gelir hemen 200gramla fark var sadece arasında bugün ödül yok yola devam
Bahahahah benimde sezaryen göbeğim var biturlu gitmiyoo amaa sırt ustü düz yatınca göbek katboluyo kemiklerim çıkıyo ortaya düşün yanii
ekismiz ayni4 Ağustos Kilo Bildirimi
28 Temmuz 75.00
4 Ağustos 74.700
Fark: -300 gram
Eki Görüntüle 3282149
Elhan ozlemon
(Dün gece evime döndüm, bu hafta çokkkkk daha iyi olacak. )
olur canim, diyetisyene sorabilirim detoks listesi, ne dersin? ya da aklinda baska bir fikir mi var?Beraber yapalim istersen bende bu hafta detoks dusunuyorum
Bence çok güzel. Tebrikler canımCuma 78.1
Bugün 77.7
Fark -400
Elhan @Akrrep
O kadar aç kalmama rağmen az geldi eksiama pazartesi de artı çıkmıştım onları da vermişim neyse artık sağlık olsun Eki Görüntüle 3282127
haklisin cnaim, ne guzel yazmissin.Eksin guzel canim bence cok tartiya takilma bedenini gözlemle cunku bazen sikilasiyoruz ama tartiya yansimayabiliyor sicaklar adet dongusunun yaklasmasida ödeme sebep olabiliyor bakalim diyetisyenin ne diycek gorusmeye gidene kadarda verirsin
Süperah ah şu ara asureler sinavimiz bende cok severim dun gece esim getirmis isyerinden vermisler ben severim diye getirmis ama yemedim . 700 gr 2.5 paket margarin ediyor demi
Canım sen bilirsin bir kaç hafta normal yapıp sonra detoks isteyebilirsin ya da detoks başta yapabilirsin hepsi güzel olureksi var ama biraz az, acaba haftaya detoks tarzi birsey mi istesem bilemedim kizlar. Ne dersiniz?
Anlaştık canımmmmekismiz ayniinsallah haftaya enaz 1kilo eksiyle geleim canim
Antalya'da misafir ağırlamak çok zorBenim yine misafirim var 3 günama geçenlerde ki gibi olmamasına dikkat edeceğim birde sarma sardım ki of nasıl dayanırım bilmem
haklisin canim, onemli olan devam etmek. Tatil yaklasiyor da ondan acaba detoks mu istesem dedim. Bu cumadan sonra burda uzun haftasonu tatiline gidiyoruz, cumadan saliya.. sonraki hafta da cumartesiden cumartesiye ulke disina tatile cikacagiz, ondan acaba tatilden once yapsam mi dedim detoks ama emin de degilimCanım sen bilirsin bir kaç hafta normal yapıp sonra detoks isteyebilirsin ya da detoks başta yapabilirsin hepsi güzel olursadece kilo durunca direncini kırma dikkat edersen her şekilde gidecek öyle düşün
hayirdir canim ne oldu gecen sefer?Benim yine misafirim var 3 günama geçenlerde ki gibi olmamasına dikkat edeceğim birde sarma sardım ki of nasıl dayanırım bilmem
Bence o zaman detoks başla hem de tatile kadarhaklisin canim, onemli olan devam etmek. Tatil yaklasiyor da ondan acaba detoks mu istesem dedim. Bu cumadan sonra burda uzun haftasonu tatiline gidiyoruz, cumadan saliya.. sonraki hafta da cumartesiden cumartesiye ulke disina tatile cikacagiz, ondan acaba tatilden once yapsam mi dedim detoks ama emin de degilim