Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugunku kilom: 75,40
Gecen hafta: 75,70
fark: eksi 300gr

Elhan Elhan ozlemon ozlemon asliogretmen asliogretmen
Eksin guzel canim bence cok tartiya takilma bedenini gözlemle cunku bazen sikilasiyoruz ama tartiya yansimayabiliyor sicaklar adet dongusunun yaklasmasida ödeme sebep olabiliyor bakalim diyetisyenin ne diycek gorusmeye gidene kadarda verirsin
Eki Görüntüle 3282152
Geçen hafta 83.4
Fark 700 gram

Bu hafta aşure ve misafir haftasıydı. Kilo verme isteğime, istediğim gibi yardımcı olamadım malesef ama yinede kendimi kutluyorum. Onca cıss çeşidine karşı tuttum kendimi özellikle akşam sonrası saatlerinde büyük nefis mücadelesi yaşadım kazandım.
Yoksa müthiş bir artı kilo olurdu. Dedim yazık etme kendine emeğine.
700 gram da olsa pis yağlardan azaldım. Çoğalan mutluluğum oldu💙♥️
Süper 🥰 ah ah şu ara asureler sinavimiz bende cok severim dun gece esim getirmis isyerinden vermisler ben severim diye getirmis ama yemedim . 700 gr 2.5 paket margarin ediyor demi 🥳

çok geçmiş olsun, ben de 4 ay kadar önce yaşadım aynı durumu garanti bankasında. her bilgime sahipler, zaten hesap içinde istedikleri işlemi yapıyorlar, kesinlikle bankanın güvenlik açığı var, bunu söylediğimde bir şekilde bilgilere ulaşıyorlar diyorlar. Ben de savcılığa gittim, ama maalesef bir sonuç çıkmadı henüz. Çok can sıkıcı bir durum ama bankalara da güvenmemek lazımmış onu anladım
çok geçmiş olsun, ben de 4 ay kadar önce yaşadım aynı durumu garanti bankasında. her bilgime sahipler, zaten hesap içinde istedikleri işlemi yapıyorlar, kesinlikle bankanın güvenlik açığı var, bunu söylediğimde bir şekilde bilgilere ulaşıyorlar diyorlar. Ben de savcılığa gittim, ama maalesef bir sonuç çıkmadı henüz. Çok can sıkıcı bir durum ama bankalara da güvenmemek lazımmış onu anladım.
Çok geçmiş olsun size de 😞 çok dikkatli olmak lazım aşırı profosyenellerdi.sesli yanıt sistemleri vs . zaten arayan numara benim banka numarası ile başı aynı 850li o da bir şekilde beynim durdu o noktada .

sizin ne kadar zararınız oldu ?savcının yanındaki yazıcı sordu ;savcım soruşturmaya uygun mu konu? oda evet açalım dedi .sizi arıcaklar tekrar çagrıcaz buraya vs dedi ama internetten başına gelen kişilere baktığımda hiç sonuç alan yok .ülke de dolandırıcılar kolunu sallaya sallaya geziyor çok canım sıkıldı

Harikasınnn 70 leri kırınca gerisi çok güzel geliyor tebrik ederim
Vallahii yaaa ama bozarsam 70 gelir hemen 200gramla fark var sadece arasında bugün ödül yok yola devam😀😅
😂 sezaryen göbeğime dönüp duy duy dedim hemen 😂
Bahahahah benimde sezaryen göbeğim var biturlu gitmiyoo amaa sırt ustü düz yatınca göbek katboluyo kemiklerim çıkıyo ortaya düşün yanii

Sali gunu basladim sanirim kilomu 81 saniyordum ama daha artidaymisim sanirim tartilmadim cunku ben onceden hergun tartiliyordum simdi tartilmiyorum cunku bana iyi gelmedigini dusunuyorum cok diyet kafasinda olmak istemiyorum ama saglikli beslenmek ve bu duzeni yasantimda oturtmak istiyorum..Neyse bu ilk kilo bildirimim olsun hadi bakalim guzel eksiler gelsin insallah
Elhan Elhan
Hayırlı olsun Zeynepcim. Masterfit' e katılmak ister misin? Hazırlık devam mı ?

Vallahii yaaa ama bozarsam 70 gelir hemen 200gramla fark var sadece arasında bugün ödül yok yola devam😀😅

Bahahahah benimde sezaryen göbeğim var biturlu gitmiyoo amaa sırt ustü düz yatınca göbek katboluyo kemiklerim çıkıyo ortaya düşün yanii
Bebikim boyun kaç benim 1.65 ilk hedefim 65 en son 62 olmak istiyorum

Eksin guzel canim bence cok tartiya takilma bedenini gözlemle cunku bazen sikilasiyoruz ama tartiya yansimayabiliyor sicaklar adet dongusunun yaklasmasida ödeme sebep olabiliyor bakalim diyetisyenin ne diycek gorusmeye gidene kadarda verirsin

Süper 🥰 ah ah şu ara asureler sinavimiz bende cok severim dun gece esim getirmis isyerinden vermisler ben severim diye getirmis ama yemedim . 700 gr 2.5 paket margarin ediyor demi 🥳
haklisin cnaim, ne guzel yazmissin.
Ve cok haklisin regly bekliyorum. vucudumda az da olsa incelme gozlemliyorum, azizcici ucundan var :KK70:

eksi var ama biraz az, acaba haftaya detoks tarzi birsey mi istesem bilemedim kizlar. Ne dersiniz?
Canım sen bilirsin bir kaç hafta normal yapıp sonra detoks isteyebilirsin ya da detoks başta yapabilirsin hepsi güzel olur ❤️❤️sadece kilo durunca direncini kırma 🥰 dikkat edersen her şekilde gidecek öyle düşün 🔥🔥🔥

seviyorum kizlar internetten alisverisi, haklarin cok daha fazla. Geri gondermek daha kolay.
Ben Zara ciyim, gardolabimin yarisindan cogu zaradandir, hep sezon sonu indirimi yuzde 60, yuzde 70, 80...
iyi yani su ki, geri vermek cok kolay etiket olmasa bilr.
Kizima iki tane ayakkabi aldim, aaa guzel giyerim dedi, cikarttik etiketleri. Cocuk bir kere giydi evde, ikisinde de rahat olamadi. Magazadan almis olsam etiketsiz urun geri veremiyorsun. Online geri gonderdim tak, 3 gun sonra parasi hesabimda.
Seviyorum online alisverisi :KK70:
Bu arada ayakkabilarim da geldi, youtube a kisa video cekmek istiyorum, barbie videosu, bakalim 75kiloluk barbie nasil olurdu :KK70:

Canım sen bilirsin bir kaç hafta normal yapıp sonra detoks isteyebilirsin ya da detoks başta yapabilirsin hepsi güzel olur ❤️❤️sadece kilo durunca direncini kırma 🥰 dikkat edersen her şekilde gidecek öyle düşün 🔥🔥🔥
haklisin canim, onemli olan devam etmek. Tatil yaklasiyor da ondan acaba detoks mu istesem dedim. Bu cumadan sonra burda uzun haftasonu tatiline gidiyoruz, cumadan saliya.. sonraki hafta da cumartesiden cumartesiye ulke disina tatile cikacagiz, ondan acaba tatilden once yapsam mi dedim detoks ama emin de degilim

Benim yine misafirim var 3 gün 😬 ama geçenlerde ki gibi olmamasına dikkat edeceğim 🤲🏻 birde sarma sardım ki of nasıl dayanırım bilmem
hayirdir canim ne oldu gecen sefer?
Biz de uzak oldugumuza bize cok az misafir geliyor sehir disindan ulke disindan :KK43:

haklisin canim, onemli olan devam etmek. Tatil yaklasiyor da ondan acaba detoks mu istesem dedim. Bu cumadan sonra burda uzun haftasonu tatiline gidiyoruz, cumadan saliya.. sonraki hafta da cumartesiden cumartesiye ulke disina tatile cikacagiz, ondan acaba tatilden once yapsam mi dedim detoks ama emin de degilim
Bence o zaman detoks başla hem de tatile kadar 💃🏻💃🏻 orada da azıcık dikkat edip verdiklerini almamaya çalışırsın oohhh miss😘😘😘

X