Popüler Konu LenaG ile MasterFit

çok geçmiş olsun, ben de 4 ay kadar önce yaşadım aynı durumu garanti bankasında. her bilgime sahipler, zaten hesap içinde istedikleri işlemi yapıyorlar, kesinlikle bankanın güvenlik açığı var, bunu söylediğimde bir şekilde bilgilere ulaşıyorlar diyorlar. Ben de savcılığa gittim, ama maalesef bir sonuç çıkmadı henüz. Çok can sıkıcı bir durum ama bankalara da güvenmemek lazımmış onu anladım.

Günaydın çok üzüldüm geçmiş olsun dolandırıcılık çok arttı gerçekten. Ben de haftada 2 3 mesaj alıyorum kargonuzun parası tahsil edilemedi geçmiş borcunuz avukata verildi son gün icradasınız mesajları, ptt logosuyla abuk subuk mail adresleriyle mail atıyolar kargonuz ulaşmadı yeni adres güncellemesi için linke tıklayın vs vs

Günaydın kızlar ilk tarti benden gelsin
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.3
Eksi...1 kilo
Eki Görüntüle 3282055
Tebrikler canım
Kolay gelsin safişim benim gene de o arada eksi gelmişsin Taşınma bitince daha güzel motive olursun
Evet biran evvel yerleşmek istiyorum
Tebrikler
ozlemon Elhan
Gecen cuma 73.8
Guncel 73.4
Fark -400
O kadar kacamaga sabit gelirim diye dusunuyodum iyi oldu

Eki Görüntüle 3282093
Ben de öyle oldum dün çok yedim ona rağmen eksi geldim metabolizma şaşırıyor galiba düzen gidince
maşallah canım az kalmış hedefe ben de inşallah haftaya yetişeceğim sana

Merhaba arkadaşlar kg veren arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum ben bu hafta fazla aktif olamadım aralıklı oruca ve şekersiz diyeti hiç bozmadım ama bir tık karbonhidrat fazla oldu o yüzden yarim kilo vermisim yine buna da şükür köfteler artı bile getirebilirdi inşallah haftaya 3 4 yıldır görmediğim 7 li rakamları gorebilirim
Geçen hafta 81.1
Bu hafta 80.6
Fark 500 gr

Eklentiler

• 20230804_100923.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 26
Her şeye rağmen direndigin için tebrikler canım.
İzin dönüşü bu kiloyu goremeyeceksin
Bir dost onlarca test edildi.

Yoğunluğun olacakmış yapacak bir şey yok bitanem. Elinden geldiğince porsiyon kontrolü yapmaya çalış en azından. Tekrar aramıza dönmen dileğiyle öpüyorum.

Tebrikler canım. Giden yarım kiloya güle güle diyelim.

Arada bir farklı tartiyla bakmak lazım
65' e şurada ne kaldı
Tebrikler kaptanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…