Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım bu salata detoksu ne oluyor bu arada menün çok güzel

Ellerine sağlık canım kaptanım Bugün bahçede ölesiye çalıştım sayfaya bakamadım hepinizi tebrik ediyorum canlarım
veee esra_34 ile Jou değiştiriyoruuummm

tamamdir canim, diyetisyen listesiyle devam edecegim bu hafta ve onumuzdeki haftalarda. sabah ve aksam muhakkak gormeye calisacagim. haklisin burdan uzak kalinca daha cok i=yiyoruz

gunaydin kizlar ben 76 kiloyum yani arti 300 gr.
Elhan @asliogretmen ozlemon
ama bugunden itibaren diyetisyenin ve sizin destegiyle verecegim insallah hepsini.
canım evet lütfen kopmamaya çalış sayfadan hep beraber kilolarımızdan kurtulacağız yılgınlığa yüz kere düşsekte düştüğümüz yerden kalkıp devam edeceğiz birlikte başaracağız buna o kadar inanıyorum ki birbirimizin 65 lere indiğine tanık olacağız çok yakında

Kizlar haftasonu yoktum kusura bakmayin esimin kardesinin ďugunu vardi c.t kina pazar dugun biraz kacirdim burayida ihmal ettim sabah 74.7 ciktim ama cumaya en azindan sabit 73.8 cikmayi planliyorum ins.

ozlemon Elhan
canım benim inan daha da eksilebilirsin sadece buna inan ve boool su ve kontrollü porsiyon kuralına uy

çok çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyisindir işlere kendini sıkıp germe onlar hallolur yavaş yavaş sen daha önemlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…