Tamam beeeYeter daa hangisine alışacağımıza şaşırdık
Bende seni canım benimSeviyorumm seniidiyete devammı
Hahahahaha az ye bahhhBende seni canım benim
Bugün iyiydi ama yarın misafirim gelcek. KAraköy poğçası ile ıslak kek yaptım
Bn en azından 78 veya 77 olabilir inşallahBu Cuma hedefim küsüratsız 82 yi görmek tartıda.
Sizlerin hedefi ne bu Cuma?
Özellikle mavi takımCuma hedeflerinizi bekliyorum.
Canım bu salata detoksu ne oluyor bu arada menün çok güzel
Teşekkür ederim kuzumCanım bu salata detoksu ne oluyor bu arada menün çok güzel
Bnde menüde sürekli görünce acaba bu salata detoksu ne diyorumTeşekkür ederim kuzum
Yaa zulalden salata gibi olduğu için öyle yazıyorum bu tarifle ediyorum
HahahahaBnde menüde sürekli görünce acaba bu salata detoksu ne diyorum
Pazartesi kontrol bildirim tablomuz bu hafta sıkı çalışın diyor
Masterfit Yarışması 77.Etap 28.07 31.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım ozlemon Kaptan 71.3 70.8 -0.5 Cookiie 79.15 78.95 -0.2 @DeryaOnDiet 75.7 76.0 +0.3 @KitapseverAnne 78.9 X - @asliogretmen 75.0 75.2 +0.2 @suspushanimcim 67.8 İzinli esra_34 53.1 53.2 +0.1 73.8 74.7 +0.5 Mavi Takim Ellssa KAPTAN 83.4 83.7 +0.3 Jou Bşlngç 71.2 Nergis 35 65.3 65.3 0 @TemelinSafinazi 71.6 72.0 +0.4 @Nimooo 58.15 58.7 +0.55 @1artiikizanasi 81.1 X - B Beklenen2 78.1 78.5 +0.4 @sudansebep 60.2 60.0 -0.2 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Lonely single girl 64.25 @Suskunkardelen 61.9 @Tatli Manolya Bşlngç 86.9
Sevgili Masterfit ailemiz,
Pazartesi avantajıni Kırmızı kaptanozlemon almıştır. Kaptanımızi tebrik ediyoruz. Transfer işlemini gerçekleştirebilirsin canım.
Napalım be canım olsun gelsinler berekettirHahahahaha az ye bahhh
Senin ne gelenin butey ne gidenin
tamamdir canim, diyetisyen listesiyle devam edecegim bu hafta ve onumuzdeki haftalarda. sabah ve aksam muhakkak gormeye calisacagim. haklisin burdan uzak kalinca daha cok i=yiyoruz
canım evet lütfen kopmamaya çalış sayfadan hep beraber kilolarımızdan kurtulacağız yılgınlığa yüz kere düşsekte düştüğümüz yerden kalkıp devam edeceğiz birlikte başaracağız buna o kadar inanıyorum ki birbirimizin 65 lere indiğine tanık olacağız çok yakındagunaydin kizlar ben 76 kiloyum yani arti 300 gr.
Elhan @asliogretmen ozlemon
ama bugunden itibaren diyetisyenin ve sizin destegiyle verecegim insallah hepsini.
canım benim inan daha da eksilebilirsin sadece buna inan ve boool su ve kontrollü porsiyon kuralına uy
canım sen menülerine dikkat et +200 çok normal bu artı gelmek değil asla bunu unutmaElhan biricik kaptanım, kız kardeşimdeyim. Baskülü benimkinden farklı ne kadar doğru tarttı bilmiyorum ama 75.200 çıktım
+200 bu durumda. Cuma evimde olacağım ama
çok çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyisindir işlere kendini sıkıp germe onlar hallolur yavaş yavaş sen daha önemlisinGünaydın kızlar kusura bakmayın gelemedim 3 gündür başıma gelmeyen kalmadı çünkü çok kötüydüm 2 gündür mide ağrısı çekiyorum sabaha kadar yatamadım acillik oldum en son anca kendime gelebildim hala midemde ağrı ve bulantı var ev işlerim de birikti bugün de onlarla uğraşacağım ayrıca taşınacağım da bu hafta yoğun olacak gibi