Geçmiş olsun ve kolay gelsinGünaydın kızlar kusura bakmayın gelemedim 3 gündür başıma gelmeyen kalmadı çünkü çok kötüydüm 2 gündür mide ağrısı çekiyorum sabaha kadar yatamadım acillik oldum en son anca kendime gelebildim hala midemde ağrı ve bulantı var ev işlerim de birikti bugün de onlarla uğraşacağım ayrıca taşınacağım da bu hafta yoğun olacak gibi
HoşbuldukHoş geldiniz
çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.
Geldi geldiGünaydın Manolya.İlk tartı bildirimi gelecek mi
Amin ne güzel bir dua buTartıda göreceğin fazla kilon bu olsun inşallah. Bizimle her hafta çok güzel eksiler göreceksin.
Valla tam adını bende bilmiyorum. Senin acın benim acım seklindeyim suanCanım neyin var
Sağol canım Allah razı olsunHoş geldin canım.Geçmiş olsun. İyi olmanı çok istiyorum. Rabbim her işini kolaylaştırsin.
Elizabeth yada lilibeth
Alla allaa niye oyle oldunki kuzumValla tam adını bende bilmiyorum. Senin acın benim acım seklindeyim suan
Sağol canım Allah razı olsun
Bence A
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar kusura bakmayın gelemedim 3 gündür başıma gelmeyen kalmadı çünkü çok kötüydüm 2 gündür mide ağrısı çekiyorum sabaha kadar yatamadım acillik oldum en son anca kendime gelebildim hala midemde ağrı ve bulantı var ev işlerim de birikti bugün de onlarla uğraşacağım ayrıca taşınacağım da bu hafta yoğun olacak gibi
Kesinlikle hayır kesinlikle değiştirme. Şu anki çok güzelElizabeth yada lilibeth
Buraya yazabiliyor muyum kilomu?Günaydın Manolya.İlk tartı bildirimi gelecek mi
Tartildigin saat , açlık durumu, tartı değişikliği , üzerindeki kıyafet her şeyden olabilir tatlım. Canın sağ olsun. Cumaya eksiye geçersin inşallah.Elhan biricik kaptanım, kız kardeşimdeyim. Baskülü benimkinden farklı ne kadar doğru tarttı bilmiyorum ama 75.200 çıktım
+200 bu durumda. Cuma evimde olacağım ama
Hafta içi dikkatli menüler hazırlayarak eksiye geçersin canım. Vücudumuz sürprizler yapabiliyor sen doğru beslen sadece moralini bozma eksiye geçeceğine inan.Hafta sonu sadece sabah ,fazla yemiştim …Akşam öğün bile yapmadım avuç içi kadar kuruyemişle geçiştirdim .5’ten sonra hiç birşey yemeyip aç yattım ,hafta sonu sürekli hareket halindeydim(yim).Sabah tartılayım dedim 53.2 çıktım ,çok yiyip böyle çıksa neyse de moralim bozuldu ya
Aman diyim tatlım iyi ki yazmamişsinBuraya yazabiliyor muyum kilomu?
Tamam değiştirmiyorum bende çok şeytmemiştim zaten öyle bir sordumKesinlikle hayır kesinlikle değiştirme. Şu anki çok güzel
Aaa ciddi miAman diyim tatlım iyi ki yazmamişsin
Geçen cuma artidaydim bu hafta hedefim 64. Eeeeee vereyim artık ama demiiiiiiBu Cuma hedefim küsüratsız 82 yi görmek tartıda.
Sizlerin hedefi ne bu Cuma?
Özellikle mavi takımCuma hedeflerinizi bekliyorum.