Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın kızlar kusura bakmayın gelemedim 3 gündür başıma gelmeyen kalmadı çünkü çok kötüydüm 2 gündür mide ağrısı çekiyorum sabaha kadar yatamadım acillik oldum en son anca kendime gelebildim hala midemde ağrı ve bulantı var ev işlerim de birikti bugün de onlarla uğraşacağım ayrıca taşınacağım da bu hafta yoğun olacak gibi

Evett ya gelde seni bekliyorum seni bu kilolarda bırakıp inemem

tamamdir canim, diyetisyen listesiyle devam edecegim bu hafta ve onumuzdeki haftalarda. sabah ve aksam muhakkak gormeye calisacagim. haklisin burdan uzak kalinca daha cok i=yiyoruz

gunaydin kizlar ben 76 kiloyum yani arti 300 gr.
Elhan asliogretmen ozlemon
ama bugunden itibaren diyetisyenin ve sizin destegiyle verecegim insallah hepsini.

hos geldin canim, insallah verelim su kilolari hep beraber

Hoş geldiniz
çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.

Geçmiş olsun Safinazcim. Allah şifa versin. Geçici olarak ağrı gidiyor acillerde endoskopi istediler mi? Mutlaka bir genel cerraha görün . Boşuna cekmişim bunca ağrıyi diyeceksin. Benim doktor tam isabet ilaçlar verdiği için bir günde normale dönmüştüm . Ev işi de zor döneme denk gelmiş kolay gelsin.

Evett mide rahatsız olana olmuyo ben coğu denedim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…