Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canımGayet güzel nikin canım
Elizabeth yada lilibethNe yapacaksın
Evett ya gelde seni bekliyorum seni bu kilolarda bırakıp inememCookiie canım ben yokum diye mi kendini yemeye verdin dikkat et sen kendine gayet güzel gidiyorsun
ozlemon canım maşallah nasıl güzel bir eksi olmuş
@KitapseverAnne tatlım gayet güzel gidiyorsun
Elhan kaptanım sen nasılsın.
Genel itibariyle güzel eksiler vardı maşallah.
Ben zor bir hafta geçirdim. Elinde bastonla düşmeye hazır yaşlılar gibiyim. Sağolsun tutan arkadaşlarım oluyor.
tamamdir canim, diyetisyen listesiyle devam edecegim bu hafta ve onumuzdeki haftalarda. sabah ve aksam muhakkak gormeye calisacagim. haklisin burdan uzak kalinca daha cok i=yiyoruzCanlarııımm işte size yeepp yeni bir hafta sunuyorum
kırmızı takımda tek yumruk beraberiz bu hafta
Sizden istediğim lütfen takipte kalın veee sözlerime kulak verin
takımımdan öyle eminim kiii
İlk yapacağımız lütfen ama lütfen her gün sabah ve akşam mutlaka sayfaya girmek olsun!!!
hepiniz bu hafta en az 1er kiloya bay bay diyeceksiniz merak etmeyin
Sizleri seviyoorrreeeeee
Cookiie
DeryaOnDiet
@KitapseverAnne
asliogretmen
@Lavinia_98
@suspushanimcim
@Frytiop
gunaydin canim, masallah.Günaydın
Güzel bir gün diliyorum.
29 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
12.00 2 yumurta, yarım domates, 3 dal roka, kk kadar peynir, 1 lokmacık yaz helvası
18.00 4 yk haşlanmış tavuk, 4 yk yoğurtlu buğday salatası
2,5 litre su
5000 adım
Elhan ozlemon DeryaOnDiet
gunaydin kizlar ben 76 kiloyum yani arti 300 gr.Sevgili Masterfit sakinleri yarın pzt kontrol tartimiz var. Kaptanlarimiz ozlemon , Ellssa tartı bildirimlerinizi fotoğrafli ( nick + tarih) özelden bildirmenizi rica ederim.
Masterfit Yarışması 77.Etap 28.07 31.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım ozlemon Kaptan 71.3 Cookiie 79.15 DeryaOnDiet 75.7 @KitapseverAnne 78.9 asliogretmen 75.0 @Lavinia_98 @suspushanimcim 67.8 @esra_34 53.1 73.8 Mavi Takim Ellssa KAPTAN 83.4 Jou @Ekrl 65.3 TemelinSafinazi 71.6 N Nimooo 58.15 @1artiikizanasi 81.1 B Beklenen2 78.1 FitVenus 60.2 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Konusamam Yalnizca Burhan. ( İlk bildirim) 56.6 @Lonely single girl 64.25 @Suskunkardelen 61.9 @Tatli Manolya
Yarışmacılarimizin bildirimlerinde fotoğraf şartı yok.
Bol eksili bir güne uyanmanizi dilerim.
hos geldin canim, insallah verelim su kilolari hep beraberKatılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemek aşkım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık için,kendim için
Hoş geldinizKatılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemek aşkım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık için,kendim için
çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.Günaydın kızlar kusura bakmayın gelemedim 3 gündür başıma gelmeyen kalmadı çünkü çok kötüydüm 2 gündür mide ağrısı çekiyorum sabaha kadar yatamadım acillik oldum en son anca kendime gelebildim hala midemde ağrı ve bulantı var ev işlerim de birikti bugün de onlarla uğraşacağım ayrıca taşınacağım da bu hafta yoğun olacak gibi
Günaydın Manolya. İlk tartı bildirimi gelecek miGünaydın
Geçmiş olsun Safinazcim. Allah şifa versin. Geçici olarak ağrı gidiyor acillerde endoskopi istediler mi? Mutlaka bir genel cerraha görün . Boşuna cekmişim bunca ağrıyi diyeceksin. Benim doktor tam isabet ilaçlar verdiği için bir günde normale dönmüştüm . Ev işi de zor döneme denk gelmiş kolay gelsin.Günaydın kızlar kusura bakmayın gelemedim 3 gündür başıma gelmeyen kalmadı çünkü çok kötüydüm 2 gündür mide ağrısı çekiyorum sabaha kadar yatamadım acillik oldum en son anca kendime gelebildim hala midemde ağrı ve bulantı var ev işlerim de birikti bugün de onlarla uğraşacağım ayrıca taşınacağım da bu hafta yoğun olacak gibi
Tartıda göreceğin fazla kilon bu olsun inşallah. Bizimle her hafta çok güzel eksiler göreceksin.
Evett mide rahatsız olana olmuyo ben coğu denedim resmenBnde bi salatalık maydanoz limon madensuyu robottan çekip içmiştim öldüm resmen midem bulandı sabah aç karınla zencefilli su denemiştim o da mideme gelmedi zulalin tarifleri çok güzel ama mide rahatsızlıkları olana olmuyor