Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın kızlar kusura bakmayın gelemedim 3 gündür başıma gelmeyen kalmadı çünkü çok kötüydüm 2 gündür mide ağrısı çekiyorum sabaha kadar yatamadım acillik oldum en son anca kendime gelebildim hala midemde ağrı ve bulantı var ev işlerim de birikti bugün de onlarla uğraşacağım ayrıca taşınacağım da bu hafta yoğun olacak gibi

Cookiie Cookiie canım ben yokum diye mi kendini yemeye verdin 🙄 dikkat et sen kendine gayet güzel gidiyorsun
ozlemon ozlemon canım maşallah nasıl güzel bir eksi olmuş 🧿
@KitapseverAnne tatlım gayet güzel gidiyorsun ❤️
Elhan Elhan kaptanım sen nasılsın.
Genel itibariyle güzel eksiler vardı maşallah.
Ben zor bir hafta geçirdim. Elinde bastonla düşmeye hazır yaşlılar gibiyim. Sağolsun tutan arkadaşlarım oluyor.
Evett ya gelde seni bekliyorum seni bu kilolarda bırakıp inemem😬😂

Canlarııımm işte size yeepp yeni bir hafta sunuyorum ❤️❤️🥰

kırmızı takımda tek yumruk beraberiz bu hafta 💪🏻💪🏻
Sizden istediğim lütfen takipte kalın veee sözlerime kulak verin🌺
takımımdan öyle eminim kiii 💃🏻💃🏻💃

🌼🌺 İlk yapacağımız lütfen ama lütfen her gün sabah ve akşam mutlaka sayfaya girmek olsun!!!

hepiniz bu hafta en az 1er kiloya bay bay diyeceksiniz merak etmeyin 🔥🔥
Sizleri seviyoorrreeeeee
❤️❤️❤️❤️❤️

Cookiie Cookiie
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
@KitapseverAnne
asliogretmen asliogretmen
@Lavinia_98
@suspushanimcim
@Frytiop
tamamdir canim, diyetisyen listesiyle devam edecegim bu hafta ve onumuzdeki haftalarda. sabah ve aksam muhakkak gormeye calisacagim. haklisin burdan uzak kalinca daha cok i=yiyoruz

Masterfit Yarışması 77.Etap28.0731.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
ozlemon ozlemon Kaptan71.3
Cookiie Cookiie 79.15
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 75.7
@KitapseverAnne78.9
asliogretmen asliogretmen 75.0
@Lavinia_98
@suspushanimcim67.8
@esra_3453.1
73.8
Mavi Takim
Ellssa Ellssa KAPTAN83.4
Jou Jou
@Ekrl65.3
TemelinSafinazi TemelinSafinazi 71.6
N Nimooo 58.15
@1artiikizanasi81.1
B Beklenen2 78.1
FitVenus FitVenus 60.2
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@Konusamam Yalnizca Burhan. ( İlk bildirim)56.6
@Lonely single girl64.25
@Suskunkardelen61.9
@Tatli Manolya
Sevgili Masterfit sakinleri yarın pzt kontrol tartimiz var. Kaptanlarimiz ozlemon ozlemon , Ellssa Ellssa tartı bildirimlerinizi fotoğrafli ( nick + tarih) özelden bildirmenizi rica ederim.
Yarışmacılarimizin bildirimlerinde fotoğraf şartı yok.
❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️
Bol eksili bir güne uyanmanizi dilerim.
:KK68:
gunaydin kizlar ben 76 kiloyum yani arti 300 gr.
Elhan Elhan asliogretmen asliogretmen ozlemon ozlemon
ama bugunden itibaren diyetisyenin ve sizin destegiyle verecegim insallah hepsini.

Katılım formu:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemek aşkım 😔
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık için,kendim için 🙏
hos geldin canim, insallah verelim su kilolari hep beraber

Katılım formu:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemek aşkım 😔
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık için,kendim için 🙏
Hoş geldiniz 💐
Günaydın kızlar kusura bakmayın gelemedim 3 gündür başıma gelmeyen kalmadı çünkü çok kötüydüm 2 gündür mide ağrısı çekiyorum sabaha kadar yatamadım acillik oldum en son anca kendime gelebildim hala midemde ağrı ve bulantı var ev işlerim de birikti bugün de onlarla uğraşacağım ayrıca taşınacağım da bu hafta yoğun olacak gibi
çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin. 🤲🏻💐

Geçmiş olsun Safinazcim. Allah şifa versin. Geçici olarak ağrı gidiyor acillerde endoskopi istediler mi? Mutlaka bir genel cerraha görün . Boşuna cekmişim bunca ağrıyi diyeceksin. Benim doktor tam isabet ilaçlar verdiği için bir günde normale dönmüştüm . Ev işi de zor döneme denk gelmiş kolay gelsin.

Bnde bi salatalık maydanoz limon madensuyu robottan çekip içmiştim öldüm resmen midem bulandı sabah aç karınla zencefilli su denemiştim o da mideme gelmedi 😔 zulalin tarifleri çok güzel ama mide rahatsızlıkları olana olmuyor
Evett mide rahatsız olana olmuyo ben coğu denedim resmen

X