Başlangıcın hayırlı olsun canım.
Sen nasıl istersen kuzum.Kızlarr sizce nickimi değişsemmi
Tatilim bittii ablammm bundan sonraaa tamgaz devammBaşlangıcın hayırlı olsun canım.Veriririz tabi. Dert edilecek bir kilo artışın yok sevindim.
Zulali bnde takip ediyorum detoks suyu yapamıcam da ilaç kullanıyorum da bnde manken çorbasını denemeyi düşünüyorumCanımm varr ben zulal dan yapıyorum instagramda bilirmisin onunla başlıcam hep onla devam ettim zaten akşamdan detoks suyumu hazırlıcam tekrardan
Şimdi geceden hazırlıcam yarın gün boyu içicem su niyetine bunu
Mesela bunu ilk kilo vereceğim zaman yaptım acayip etkisini gördüm
Bunuda1 haftadır yaptım2 kilo vermistim
Buda 1kilo vermistim hepimizin verme sekli apayrı ama yürüyüş verirsen ve yediklerine cokcok dikkat edersen verirsin benim en favorim en bastakii bunuda 1 kilo vermistim alttaki
Bugune kadar yaptığım bunlar ama hibiskusu 1 hafta kullanabilirsin fazlası çok zararıvar ben içtim 3 ay içmemem gerekir
Birde sabah kalkar kalkmaz yememek gerekirmiş en çok yağ yakarmış sabah oyüzden açkarna içip yağ yakabilirizmesela bu alttakisabah açkarna içersen acayip tok tutuyor
Bu soğuk kahveyi bn genelde ikindi gibi yapıyorum o zaman baya acıkıyorum ara öğün yerine iştah kesiyo kesinlikleCanımm varr ben zulal dan yapıyorum instagramda bilirmisin onunla başlıcam hep onla devam ettim zaten akşamdan detoks suyumu hazırlıcam tekrardan
Şimdi geceden hazırlıcam yarın gün boyu içicem su niyetine bunu
Mesela bunu ilk kilo vereceğim zaman yaptım acayip etkisini gördüm
Bunuda1 haftadır yaptım2 kilo vermistim
Buda 1kilo vermistim hepimizin verme sekli apayrı ama yürüyüş verirsen ve yediklerine cokcok dikkat edersen verirsin benim en favorim en bastakii bunuda 1 kilo vermistim alttaki
Bugune kadar yaptığım bunlar ama hibiskusu 1 hafta kullanabilirsin fazlası çok zararıvar ben içtim 3 ay içmemem gerekir
Birde sabah kalkar kalkmaz yememek gerekirmiş en çok yağ yakarmış sabah oyüzden açkarna içip yağ yakabilirizmesela bu alttakisabah açkarna içersen acayip tok tutuyor
Bende şimdi içeceğum bakalummBu soğuk kahveyi bn genelde ikindi gibi yapıyorum o zaman baya acıkıyorum ara öğün yerine iştah kesiyo kesinlikle
Mankeni bende hic denemedim şu pancara meraklandımZulali bnde takip ediyorum detoks suyu yapamıcam da ilaç kullanıyorum da bnde manken çorbasını denemeyi düşünüyorum
Bnde bi salatalık maydanoz limon madensuyu robottan çekip içmiştim öldüm resmen midem bulandı sabah aç karınla zencefilli su denemiştim o da mideme gelmediBen asla yapamam bu detoksları. Gördükçe bile tuhaf oluyorum.
İlk denediğimde hastanelik olmuştum
Dene bakalım canım seversin belkiMankeni bende hic denemedim şu pancara meraklandım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canımm 12 ye kadar böyle ediyorum yoksa acıkıyorum bakalım tok tutcakmı beniAfiyet olsun canım
Ama anlayamadığım su onu yapıp günde bitiricezmiDene bakalım canım seversin belki
Tok tutuyor merak etme canım denendi onaylandıTeşekkürler canımm 12 ye kadar böyle ediyorum yoksa acıkıyorum bakalım tok tutcakmı beni
Onu biliyorum canım yorumları bi oku istersenAma anlayamadığım su onu yapıp günde bitiricezmi
Evettt bende çok sogutmadım aslındaa ılıktan biraz sıcak ictimm iyi geldii istahım kesildiTok tutuyor merak etme canım denendi onaylandıama bn soğuk sevmedim sıcak daha güzel bnce
Okudumda bulamadımOnu biliyorum canım yorumları bi oku istersen