Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canımm varr ben zulal dan yapıyorum instagramda bilirmisin onunla başlıcam hep onla devam ettim zaten akşamdan detoks suyumu hazırlıcam tekrardan

Şimdi geceden hazırlıcam yarın gün boyu içicem su niyetine bunu👇

Mesela bunu ilk kilo vereceğim zaman yaptım acayip etkisini gördüm

Bunuda1 haftadır yaptım2 kilo vermistim

Buda 1kilo vermistim hepimizin verme sekli apayrı ama yürüyüş verirsen ve yediklerine cokcok dikkat edersen verirsin benim en favorim en bastakii bunuda 1 kilo vermistim alttaki

Bugune kadar yaptığım bunlar ama hibiskusu 1 hafta kullanabilirsin fazlası çok zararıvar ben içtim 3 ay içmemem gerekir

Birde sabah kalkar kalkmaz yememek gerekirmiş en çok yağ yakarmış sabah oyüzden açkarna içip yağ yakabilirizmesela bu alttakisabah açkarna içersen acayip tok tutuyor

Zulali bnde takip ediyorum detoks suyu yapamıcam da ilaç kullanıyorum da bnde manken çorbasını denemeyi düşünüyorum

Canımm varr ben zulal dan yapıyorum instagramda bilirmisin onunla başlıcam hep onla devam ettim zaten akşamdan detoks suyumu hazırlıcam tekrardan

Şimdi geceden hazırlıcam yarın gün boyu içicem su niyetine bunu👇

Mesela bunu ilk kilo vereceğim zaman yaptım acayip etkisini gördüm

Bunuda1 haftadır yaptım2 kilo vermistim

Buda 1kilo vermistim hepimizin verme sekli apayrı ama yürüyüş verirsen ve yediklerine cokcok dikkat edersen verirsin benim en favorim en bastakii bunuda 1 kilo vermistim alttaki

Bugune kadar yaptığım bunlar ama hibiskusu 1 hafta kullanabilirsin fazlası çok zararıvar ben içtim 3 ay içmemem gerekir

Birde sabah kalkar kalkmaz yememek gerekirmiş en çok yağ yakarmış sabah oyüzden açkarna içip yağ yakabilirizmesela bu alttakisabah açkarna içersen acayip tok tutuyor

Bu soğuk kahveyi bn genelde ikindi gibi yapıyorum o zaman baya acıkıyorum ara öğün yerine iştah kesiyo kesinlikle

Soğuk kahvemide içelim bakalımmm

20230731_094303.jpg

Ben asla yapamam bu detoksları. Gördükçe bile tuhaf oluyorum.
İlk denediğimde hastanelik olmuştum
Bnde bi salatalık maydanoz limon madensuyu robottan çekip içmiştim öldüm resmen midem bulandı sabah aç karınla zencefilli su denemiştim o da mideme gelmedi 😔 zulalin tarifleri çok güzel ama mide rahatsızlıkları olana olmuyor

X