Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptanım oldu bu iş cuma bombeyizCanlarııımm işte size yeepp yeni bir hafta sunuyorum
kırmızı takımda tek yumruk beraberiz bu hafta
Sizden istediğim lütfen takipte kalın veee sözlerime kulak verin
takımımdan öyle eminim kiii
İlk yapacağımız lütfen ama lütfen her gün sabah ve akşam mutlaka sayfaya girmek olsun!!!
hepiniz bu hafta en az 1er kiloya bay bay diyeceksiniz merak etmeyin
Sizleri seviyoorrreeeeee
Cookiie
DeryaOnDiet
kitapzede
asliogretmen
Lavinia_98
suspushanimcim
Frytiop
Ben çok memnun kaldım iki seansta iç bacaktan 7 cm inceldim basenden 1 cm üst bacaktan 1 cm gitti ama ardından pasif egzersiz de yaptırdım sadece g5 değilAranızda g5 yaptırıp faydasını gören oldu mu? Ben 6 seans yaptırdım ama diyetsiz olduğu için bir şey anlamadım. 6 seansım kaldı
Geçmiş olsun canım bende öyleyim yaz gününde ağzım burnum akıyor franjit tim de tuttu her yerim ağrıyor bu sıcaklar bu sene mahvettiKlima çarpmış bana burnum akıyor ya hasta oldum sanirim of klimayla da durulmuyor klimasiz da
En azından ağrıların da azalma var canım sağlık olsun zaten toparlarsin senBen 2 gündür hiçç dikkat edemedim yazılmaya değer bir menüm yok malesef. Ağrılarım azaldı çok ama geçmedi tabi. Pazartesi günü terapiye başlayacağım umarım faydasını görürüm. Devamında da reformer pilatesle ilerleyeceğim gibi görünüyor bakalım..
ozlemon
Zam gelmeyen tek ürün market poşetlerini kullanacağım akrebim. Ne güzel ifade etmişsin sözlerinin büyüsüne kapıldım bile. Harekete geçmem için biraz serinlige ihtiyacım var. Basarilar dilerim takımına.Güzelliklerle dolu bir haftaya Bismillah...
Bu hafta herbirinize görünmez bir sepet, görünmez bir çöp poşeti hediye ediyorum.
Sepete her gün çalışkanlığınızı, doğru beslenmenizi, sporlarınızı, umudunuzu, huzurunuzu biriktirin.
Hergün düzenli olarak yapın bunu ve buraya da yazın..
Çöp poşetine; tembelliğinizi, ertelemelerinizi, sizi siz yapmaya engel olan iç sıkıntılarını, başkalarına olan öfkenizi kininizi, tüm olumsuzlukları atın ve bağlayın ağzını.
Hergün düzenli olarak yapın bunu ve buraya da yazın...
O zaman başlıyoruz
Elhan
Jou
Nergis 35
1 1artiikizanasi
FitVenus
TemelinSafinazi
N Nimooo
B Beklenen2
Anlaştık biricik kaptanım. Ailemin yanına geldim ama yine de elimden gelenin fazlasını yapacağım.Canlarııımm işte size yeepp yeni bir hafta sunuyorum
kırmızı takımda tek yumruk beraberiz bu hafta
Sizden istediğim lütfen takipte kalın veee sözlerime kulak verin
takımımdan öyle eminim kiii
İlk yapacağımız lütfen ama lütfen her gün sabah ve akşam mutlaka sayfaya girmek olsun!!!
hepiniz bu hafta en az 1er kiloya bay bay diyeceksiniz merak etmeyin
Sizleri seviyoorrreeeeee
Cookiie
DeryaOnDiet
kitapzede
asliogretmen
Lavinia_98
suspushanimcim
Frytiop
Teşekkür ederim biraz da benim hatam çok bunalıp önüne oturdum salı günü de misafirim gelecek bir sürü iş var inşallah toparlanirimGeçmiş olsun canım bende öyleyim yaz gününde ağzım burnum akıyor franjit tim de tuttu her yerim ağrıyor bu sıcaklar bu sene mahvetti
En azından ağrıların da azalma var canım sağlık olsun zaten toparlarsin sen
Afiyet olsun tatlım. Bir lokmacik yaz helvani yerim senin.Günaydın
Güzel bir gün diliyorum.
29 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
12.00 2 yumurta, yarım domates, 3 dal roka, kk kadar peynir, 1 lokmacık yaz helvası
18.00 4 yk haşlanmış tavuk, 4 yk yoğurtlu buğday salatası
2,5 litre su
5000 adım
Elhan ozlemon DeryaOnDiet
Geçmiş olsun anacim. Biraz daha iyi misinEllssa kaptanım ne güzel yazmışsın motivasyonla doldum
Başarılar hepimize gerçekten moral ve psikoloji tartıya hemen yansıyor kaptanımGüzelliklerle dolu bir haftaya Bismillah...
Bu hafta herbirinize görünmez bir sepet, görünmez bir çöp poşeti hediye ediyorum.
Sepete her gün çalışkanlığınızı, doğru beslenmenizi, sporlarınızı, umudunuzu, huzurunuzu biriktirin.
Hergün düzenli olarak yapın bunu ve buraya da yazın..
Çöp poşetine; tembelliğinizi, ertelemelerinizi, sizi siz yapmaya engel olan iç sıkıntılarını, başkalarına olan öfkenizi kininizi, tüm olumsuzlukları atın ve bağlayın ağzını.
Hergün düzenli olarak yapın bunu ve buraya da yazın...
O zaman başlıyoruz
Elhan
Jou
Nergis 35
1 1artiikizanasi
FitVenus
TemelinSafinazi
N Nimooo
B Beklenen2
Ellerine sağlık kaptaniçeeem esra_34 hadi fıstık kuramızı takımda beraberizKIRMIZI TAKIM
Kaptan Özlem
Cookiie
DeryaOnDiet
kitapzede
asliogretmen
Lavinia_98
suspushanimcim
Frytiop
esra_34
MAVİ TAKIM
Kaptan Akrep
Jou
Nergis 35
1 1artiikizanasi
FitVenus
TemelinSafinazi
N Nimooo
B Beklenen2
77. ETAP Masterfit
Not: Bu liste kendim için. Tablomuzu hazirlayacagim da
Canım tekrar geçmiş olsun daha iyiye gidiyor allahtan öyle düşünüp kalbini ferah tut menülerine dikkat et lütfen toparlanmaya çalış biliyorum bu tür durumlarda yemeğe sarılıyoruz ama bu aksine durumu daha da kötüleştiriyorBen 2 gündür hiçç dikkat edemedim yazılmaya değer bir menüm yok malesef. Ağrılarım azaldı çok ama geçmedi tabi. Pazartesi günü terapiye başlayacağım umarım faydasını görürüm. Devamında da reformer pilatesle ilerleyeceğim gibi görünüyor bakalım..
ozlemon
Ben biliyoruuuummm sen geçen hafta artıdaysan bu hafta bombastik bir şeyler gelecekKaptanım oldu bu iş cuma bombeyiz
Aslı balım sana güveniyorum menülerine dikkat et boool su iç lütfeeenAnlaştık biricik kaptanım. Ailemin yanına geldim ama yine de elimden gelenin fazlasını yapacağım.
İşte buuu afiyet olsun yansın gitsin yağlarGünaydın
Güzel bir gün diliyorum.
29 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
12.00 2 yumurta, yarım domates, 3 dal roka, kk kadar peynir, 1 lokmacık yaz helvası
18.00 4 yk haşlanmış tavuk, 4 yk yoğurtlu buğday salatası
2,5 litre su
5000 adım
Elhan ozlemon DeryaOnDiet
esra_34 seçme listesinde yoktu dün.KIRMIZI TAKIM
Kaptan Özlem
Cookiie
DeryaOnDiet
kitapzede
asliogretmen
Lavinia_98
suspushanimcim