- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
Güzel menüEveeet kaptanım menümü bildiriyorummmmm
İlk öğün00
10 fındık
Hindi tandır
Salata
19:00
8 kaşık Musakka
5 kaşık yoğurt
Amaaaaaa 21:00 da ne yaptım? Yürüdüm
yazın Nimo ablanıza 7.200 adım
Ne guZel yazmissin canim. Emegine saglikKızlaaaar günü güzel geçiriyoruz değil mi
Aahhh bir bilseniz ne kadar emek verdim bugün gene ne menüler hazırladım kendime
Yapacağımız şeyleri unutmuyoruz güzellikler
Üç tane şeye dikkat edeceğiz
️ Spor
️boool su
️ Temiz beslenme
Bu güç hepimizde var
Ya yapacağız️ ️ ️ Ya yapacağız ️ ️ ️
Başka yolu yok
Hepinize güveniyorum bu haftanın sonunda çok güzel sonuçlar alacağız
Elhan
@Cookiie
Lavinia_98
s i d e l y a
DeryaOnDiet
TemelinSafinazi
@J O U
@Ekrl
benim de porsiyonlarim buyuk canim. Kucultmem lazim. Yazdiklarini yapabilsem keske brn de. Dedigin dogru 6 sene once burda bir iki ayda tum kilolari vermistim, simdi gram gram gidiyir. Tek gitsin de gerciBenim en büyük sorunum metabolizmanın yavaşlaması oldu canım. Daha önce çabucak kilo verebiliyorken adet düzensizliği başladığından beri neredeyse iki yıldır kilo veremedim çok az kilo verebildim. Adet bazen iki ayda bir bazen 15 günde bir öyle dengesiz oluyor. Ben de şimdi ilk iş olarak metabolizmamı hızlandırmaya odaklandım. Bunu da beslenme sistemini değiştirerek yapacağım anladım şu son günlerde. Yaptığım en büyük hata günü iki öğünle geçiştirmek bir oturuşta çok yemek. Zaten karnım çok doyduğu için başka yemeye gerek kalmıyordu. Şimdi öyle yapmıyorum üç ana bir ara öğün yapıyorum. Öğünlerde de karnımın çok fazla dolmasını beklemiyorum. Belirli bir miktar tabağıma alıp daha fazlasını kesinlikle almamaya çalışıyorum. Biraz böyle devam edip daha sonra metabolizmayı gene şaşırtmak için iki ana bir ara öğüne geçeceğim. Aslında bu yazdıklarım hepimiz için lazım hızlı kilo vermek istiyorsak ya da daha doğrusu metabolizmamızı hızlandırmak istiyorsak beslenme şeklini değiştirmek zorundayız. Sürekli aralıklı oruç yapmak da bir yere kadar götürüyor
Eline saglik canim
Masterfit Yarışması 74.Etap 07.07 10.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım FitVenus Kaptan 61.2 60.9 -0.3 67.7 0 N Nimooo 58.7 58.9 +0.2 Zeytur 95.4 95.5 +0.1 @Jasminium84 64.0 0 @Mthn83 80.4 80.0 -0.4 Lavinia_98 70.75 70.35 -0.4 @Lonely single girl @Akrrep 85.2 0 @Kevssooo 78.8 0
Mavi Takim ozlemon KAPTAN 74.1 73.1 -1.0 s i d e l y a 73.75 72.9 -0.85 @J O U 0 73.1 @Cookiie 81.3 80.25 -1.05 DeryaOnDiet 76.0 75.8 -0.2 TemelinSafinazi 75.4 74.9 -0.5 @Ekrl 65.0 64.8 -0.2 @asliogretmen 77.6 77.2 -0.4
Sevgili Arkadaşlar, bildirimleriniz için teşekkürler.
Pazartesi kontrol bildirimlerinde Maviş Kaptanozlemon -1000 gr vererek pazartesi avantajını kazandı.
Kırmızı KaptanFitVenus -300 gr verdi.
Bu sonuca göre Maviş Kaptan Kırmızı takımdan bir arkadaşı transfer etmeye, kendi takımından bir arkadaşı da diğer takıma göndermeye hak kazandı.
Kilo veren kaptanlarimizi ve tüm arkadaşlari tebrik ediyoruz.
Cumaya kadar motivasyonumuz gayretimiz bol olsun.
Sevgilerimle
Not: Sevgili Kırmızı kaptanımFitVenus @asliogretmen imi maviş takıma ekledim anlayişina sığınarak. Sizin takımın sayısı fazlaydı. Bilgin olsun.
Çok güzel bir menü nimocukAfiyet olsun. Gözümde tandırda hindiyi canlandırmaya çalışmışımdır
Afiyet olsun safinazcim.İyi geceler
10.07.23
Uyanınca 1 bardak limonlu granül kahve
Sabah 10.30
1.5 silme kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak süt
Blender la çektim
Ara 13.50
1 avuç içi leblebi
1 avuç içi kuru üzüm
1 bardak ayran
2 saat arayla sade kahve
Akşam 18.45
3 yk pilav
2 servis kaşığı tavuk sote
Salata
Yarım bardak ayran Eki Görüntüle 3270427
Su 3 Lt
1 bardak bitki çayı
1 büyük bardak dukan birası
Spor
30 dk yürüyüş
10 dk park spor aletleri
ozlemon Elhan
Hayaller ve gerçeklerYa hindi tandır böyle hazır konservede satılıyor ton balığı gibiyumurta kalmamış ben de protein olsun diye onu yedim teşekkür ederimmm
Sagol canımAfiyet olsun tatlım
Teşekkür ederim bitanemEline saglik canim
Harika bir tarifmiş fit dolma afiyet olsun canım10 temmuz
Sabah
2 yumurtadan omlet
3küp kaşar
Domates salatalık
1 t.b ekmek
Ara
Kepekli galeta yeşil çay
Akşam
Fit dolma biber dolmasıburda bi arkadaş yapmıştı ismini hatırmıyorum tarifi kendimce değiştirdim
İçine soğan sarımsak kıyma domates kırmızı biber baharatları ekledim çok az suda pişirdim
Yanına cacık oh miss
Ara 19.30 gibi
Bir avuç karışık kuruyemiş
Şekersiz çay
Elhan FitVenus
Tesekur ederim canım bu detox ları hiç yapmadım bugüne kadar fayda ediyor mu gerçektenBence güzel
Pekmez fazla gibi onun dışında güzel
Kraliçe detoxunu yaptım 2.25 kg verdim bunu da yapacağım en kısa zamanda
Estağfurullah canımmmm kaptanımmmmElhan ımmmm benim için hiç problem değil. Her şey için çok yeniyim
Yaaa mutlu olmaz olur muyum
Afiyet olsun canim10 temmuz
Sabah
2 yumurtadan omlet
3küp kaşar
Domates salatalık
1 t.b ekmek
Ara
Kepekli galeta yeşil çay
Akşam
Fit dolma biber dolmasıburda bi arkadaş yapmıştı ismini hatırmıyorum tarifi kendimce değiştirdim
İçine soğan sarımsak kıyma domates kırmızı biber baharatları ekledim çok az suda pişirdim
Yanına cacık oh miss
Ara 19.30 gibi
Bir avuç karışık kuruyemiş
Şekersiz çay
Elhan FitVenus