Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Formülü ben de merak ettim canım. Attığında beni de etiketler misin ?
Ağustosta ben de tatile gideceğim ne yapsam nasıl fazla zarardan dönerim diye düşünüyorum

Ben mutfagi kapattım menümu yazayım
10 temmuz
Sabah soğanlı yumurta
İnce 1 dilim tam buğday ekmeği

Ogle
Türk kahvesi
Minnacık çikolata
Aralarda
5 adet kiraz
1 adet erik

Akşam
ciğer sote
Ayran
Soğan salatası
Avuç içi kadar lavaş

3 litre su
Yeşil çay
Soda hubiskus

Spor
19 bin adım yürüyüş
10.dkk evde göbek egzersizi
ozlemon Elhan

Afiyet olsun canım menü harika olmuş hele de adım sayın

Kaptanım, akşam yürüyüş yapacağım. Gün boyu çok hareketli geçt bugün. Parktaki aletleri de yaparsam bugünü çok dolu dolu geçirmiş olacağım inşallah.

Selam bebitolar ne var ne yok ?
Çok stresli 3 gün geçirdim ağladım bağırdım isyan ettim ve işi bırakma kararı aldım istemiyerek son 2 haftam dolayısıyla burdada son 12 günüm evde olucam ve giremicem ama şunu söyleyebilirim ki ben irademi oturttum ve miğdemi küçülttüm 61 i de gördüm 2 gün önce 61,45 ama olsun güzel bence beni mutlu ediyo hsla yapabiliyorum diyebiliyorum burda olduğum süre zarfında yine menü bildirimi yapıcam tartı eklicem ama sonra herkese veda edicem

Masterfit Yarışması 74.Etap07.0710.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
FitVenus Kaptan61.260.9-0.3
67.70
N Nimooo 58.758.9+0.2
Zeytur 95.495.5+0.1
Jasminium84 64.00
Mthn83 80.480.0-0.4
Lavinia_98 70.7570.35-0.4
Lonely single girl
Ellssa 85.20
Childdevelopment 78.80
Mavi Takim
ozlemon KAPTAN74.173.1-1.0
s i d e l y a 73.7572.9-0.85
Jou 073.1
@Cookiie81.380.25-1.05
DeryaOnDiet 76.075.8-0.2
TemelinSafinazi75.474.9-0.5
Nergis 35 65.064.8-0.2
asliogretmen 77.677.2-0.4

Sevgili Arkadaşlar, bildirimleriniz için teşekkürler.
Pazartesi kontrol bildirimlerinde Maviş Kaptan ozlemon -1000 gr vererek pazartesi avantajını kazandı.
Kırmızı Kaptan FitVenus -300 gr verdi.
Bu sonuca göre Maviş Kaptan Kırmızı takımdan bir arkadaşı transfer etmeye, kendi takımından bir arkadaşı da diğer takıma göndermeye hak kazandı.
Kilo veren kaptanlarimizi ve tüm arkadaşlari tebrik ediyoruz.
Cumaya kadar motivasyonumuz gayretimiz bol olsun.
Sevgilerimle
Not: Sevgili Kırmızı kaptanım FitVenus asliogretmen imi maviş takıma ekledim anlayişina sığınarak. Sizin takımın sayısı fazlaydı. Bilgin olsun.

Kaptanım, akşam yürüyüş yapacağım. Gün boyu çok hareketli geçt bugün. Parktaki aletleri de yaparsam bugünü çok dolu dolu geçirmiş olacağım inşallah.
Sevgili Aslı ogretmenim seni maviş takıma ekledim. Takimina kaptanina alıştın ama tabloyu hazırlayana kadar sayıların dengesizliğin fark edememişim. Kusura bakma olur mu

Ellerine sağlık canım kaptanımm çook teşekkürler elhanım lavinia mavi takımda onu kırmızıya yazmışsın
FitVenus kaptanımı da tüm arkadaşlarımı da kutluyorum
kimsecikleri vermek istemiyorum ama hepsini almak istiyorum
O yüzden listemiz aynen devam etse olur dimi canım kaptanım

Canım senin için en güzeli olsun her şey. Arada yapabilirsen yokla bizi. Canını sıkma her şey olacağına varıyor. Allah sağlık versin gerisi yalan

Teşekkür ederim kaptanım hatayı düzelteceğim. Peki transfer yapmıyoruz Biraz bekleyeyim eksik bildirimler belki tamamlanabilir. Lavinia_98 senindir.

10 temmuz
ozlemon Elhan

Sabah aç karna;kakaolu tarçınlı türk kahve - kırmızı iksir

Sabah:09.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım buğday ekmek
12.00
2 köfte 1 tambuğday ekmek
16.00
3 y.k.Tantuni ve 3 y.k bulgur pilavı
Kefir
18.00
2 poset yesilçay lie zerdecal karışımı
Sınırsız çay
Yatmadan yoğurt kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…