Yaaaa hayyıııırrr sen bizim listedesinBiz başladık canım.Bu hafta demo gibi ama aktif, dinamik heyecanlıyız aynı zamanda Bir hafta sonra listemiz kalabaliklaşacak inşallah. Henüz listeye giremedim sanırım birçok arkadaşla ve de seninle haftaya bismillah diyeceğiz
ohh plan harika.Ben pek tatlı aramaz oldum zaten karbonhidratı kestiğimden beri, dediğin çok mantıklı zaten et ve sebze yesem, tatlıdan da atıyorum bi iki kaşık yesem çok da almamış olurum cidden ben dediğini yapacağımminimum hasarla dönmem lazım haha bi de sabah aç karınla bi yüzerim ohh
Canım kaptanım Lavinya da bildirim yapmıştıYakaladığım bildirimler bunlar. Hepinize teşekkür ederim.Azminiz , iradeniz daim olsun hanımlar. Tablomuzu hazirlamadan önce görmediğim bildirimler varsa etiketleyin lütfen.
eline emegine saglik canimYakaladığım bildirimler bunlar. Hepinize teşekkür ederim.Azminiz , iradeniz daim olsun hanımlar. Tablomuzu hazirlamadan önce görmediğim bildirimler varsa etiketleyin lütfen.
hapimiz eninde sonunda olacgaiz, erken veya gec.ben daha tamamen girmedim canım ama hormon testlerimde menapoz gösterdi. Şimdilik düzensizlik şeklinde devam ediyor erken menepozmuş zaten benimki. Ama psikolojik bir baskı yarattığı ve metabolizmayı yavaşlattığı kesin. Allah hepimize kolaylık versin
insallah canim yaHarika canım demek ki cuma bizi daha fazla eksi bekliyor
rica ederim canımEllerine sağlık canım
Benim en büyük sorunum metabolizmanın yavaşlaması oldu canım. Daha önce çabucak kilo verebiliyorken adet düzensizliği başladığından beri neredeyse iki yıldır kilo veremedim çok az kilo verebildim. Adet bazen iki ayda bir bazen 15 günde bir öyle dengesiz oluyor. Ben de şimdi ilk iş olarak metabolizmamı hızlandırmaya odaklandım. Bunu da beslenme sistemini değiştirerek yapacağım anladım şu son günlerde. Yaptığım en büyük hata günü iki öğünle geçiştirmek bir oturuşta çok yemek. Zaten karnım çok doyduğu için başka yemeye gerek kalmıyordu. Şimdi öyle yapmıyorum üç ana bir ara öğün yapıyorum. Öğünlerde de karnımın çok fazla dolmasını beklemiyorum. Belirli bir miktar tabağıma alıp daha fazlasını kesinlikle almamaya çalışıyorum. Biraz böyle devam edip daha sonra metabolizmayı gene şaşırtmak için iki ana bir ara öğüne geçeceğim. Aslında bu yazdıklarım hepimiz için lazım hızlı kilo vermek istiyorsak ya da daha doğrusu metabolizmamızı hızlandırmak istiyorsak beslenme şeklini değiştirmek zorundayız. Sürekli aralıklı oruç yapmak da bir yere kadar götürüyorhapimiz eninde sonunda olacgaiz, erken veya gec.
nasil negatif etkilerini azaltabilirmissin baktin mi canim?
Kızlaaaar günü güzel geçiriyoruz değil mi
Aahhh bir bilseniz ne kadar emek verdim bugün gene ne menüler hazırladım kendime
Yapacağımız şeyleri unutmuyoruz güzellikler
Üç tane şeye dikkat edeceğiz
️ Spor
️boool su
️ Temiz beslenme
Bu güç hepimizde var
Ya yapacağız️ ️ ️ Ya yapacağız ️ ️ ️
Başka yolu yok
Hepinize güveniyorum bu haftanın sonunda çok güzel sonuçlar alacağız
Elhan
Cookiie
Lavinia_98
s i d e l y a
DeryaOnDiet
TemelinSafinazi
Jou
Nergis 35
Aynenn bende öyle normalde 2 hafta dikkat edeyim hemen gobus filan giderdi menopoza girmek.uzereyken spor salonu na yazıldım 2 ay ligina ve kilo alarak çıktım mehter marşı gibi 1 ileri 2 geri gidiyorum bende aralıklı oruç taraftarindaydim ama baktım yok olmuyor ara öğün ve kahvaltı başladım bakalımBenim en büyük sorunum metabolizmanın yavaşlaması oldu canım. Daha önce çabucak kilo verebiliyorken adet düzensizliği başladığından beri neredeyse iki yıldır kilo veremedim çok az kilo verebildim. Adet bazen iki ayda bir bazen 15 günde bir öyle dengesiz oluyor. Ben de şimdi ilk iş olarak metabolizmamı hızlandırmaya odaklandım. Bunu da beslenme sistemini değiştirerek yapacağım anladım şu son günlerde. Yaptığım en büyük hata günü iki öğünle geçiştirmek bir oturuşta çok yemek. Zaten karnım çok doyduğu için başka yemeye gerek kalmıyordu. Şimdi öyle yapmıyorum üç ana bir ara öğün yapıyorum. Öğünlerde de karnımın çok fazla dolmasını beklemiyorum. Belirli bir miktar tabağıma alıp daha fazlasını kesinlikle almamaya çalışıyorum. Biraz böyle devam edip daha sonra metabolizmayı gene şaşırtmak için iki ana bir ara öğüne geçeceğim. Aslında bu yazdıklarım hepimiz için lazım hızlı kilo vermek istiyorsak ya da daha doğrusu metabolizmamızı hızlandırmak istiyorsak beslenme şeklini değiştirmek zorundayız. Sürekli aralıklı oruç yapmak da bir yere kadar götürüyor
Enerjine öpüyorumm canımKızlaaaar günü güzel geçiriyoruz değil mi
Aahhh bir bilseniz ne kadar emek verdim bugün gene ne menüler hazırladım kendime
Yapacağımız şeyleri unutmuyoruz güzellikler
Üç tane şeye dikkat edeceğiz
️ Spor
️boool su
️ Temiz beslenme
Bu güç hepimizde var
Ya yapacağız️ ️ ️ Ya yapacağız ️ ️ ️
Başka yolu yok
Hepinize güveniyorum bu haftanın sonunda çok güzel sonuçlar alacağız
Elhan
Cookiie
Lavinia_98
s i d e l y a
DeryaOnDiet
TemelinSafinazi
Jou
Nergis 35
Süper canım sen zaten bir başladın mı herkesin tozunu attırırsınEnerjine öpüyorumm canım18.00 da yemek son kapanış olcak benim için
Evet canım mutlaka öğün sayısını artırıp miktarlarını küçültmek lazım. Kahvaltı zaten şart. Ara öğün de öyleAynenn bende öyle normalde 2 hafta dikkat edeyim hemen gobus filan giderdi menopoza girmek.uzereyken spor salonu na yazıldım 2 ay ligina ve kilo alarak çıktım mehter marşı gibi 1 ileri 2 geri gidiyorum bende aralıklı oruç taraftarindaydim ama baktım yok olmuyor ara öğün ve kahvaltı başladım bakalım
Ben de Yeşilçayı demledim bir baktım maden suyu bitmişBen de öyleyimbunun için bi formül vardı bulursam atarım tatilde istediğini yiyosun ama almıyosun sanırım 3 gün dikkat etmiyosan 4. Gün hafif geçiriyosun gibi bişiydi
Benim yaptığımı yazıyım çok basit
2 sallama poşet yeşil çayı Yaklaşık 750 ml kaynar suya atıp demliyorum sonra üzerine bir maden suyu, bir limon bitiiii
Sonra yansın yağlar, gitsin ödemler
Hahahahaha sen çözdün beniiSüper canım sen zaten bir başladın mı herkesin tozunu attırırsındaha önceki deneyimlerden biliyorum ama bu kez bırakmak yok bahanesiz devam edeceğiz
Ay evet kaptanım. Sabahtan beri dışarıdayim hastane işleri vs eve yeni girebildi. Sabah tartıldım ama fırsat bulamadım girip yazmaya. Kilom 72.25s i d e l y a canım Sidoşum tartı bildirimin gelmedi galibaaaa