Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben pek tatlı aramaz oldum zaten karbonhidratı kestiğimden beri, dediğin çok mantıklı zaten et ve sebze yesem, tatlıdan da atıyorum bi iki kaşık yesem çok da almamış olurum cidden ben dediğini yapacağım 😂 minimum hasarla dönmem lazım haha bi de sabah aç karınla bi yüzerim ohh
ohh plan harika. :KK66:

ben daha tamamen girmedim canım ama hormon testlerimde menapoz gösterdi. Şimdilik düzensizlik şeklinde devam ediyor erken menepozmuş zaten benimki. Ama psikolojik bir baskı yarattığı ve metabolizmayı yavaşlattığı kesin. Allah hepimize kolaylık versin
hapimiz eninde sonunda olacgaiz, erken veya gec.
nasil negatif etkilerini azaltabilirmissin baktin mi canim?

Kızlaaaar günü güzel geçiriyoruz değil mi🥳🥳🥳
Aahhh bir bilseniz ne kadar emek verdim bugün gene ne menüler hazırladım kendime 🔥🔥
Yapacağımız şeyleri unutmuyoruz güzellikler
Üç tane şeye dikkat edeceğiz
❗️ Spor
❗️boool su
❗️ Temiz beslenme
Bu güç hepimizde var 💪🏻
Ya yapacağız❗❗❗️ Ya yapacağız❗❗❗
Başka yolu yok❌
Hepinize güveniyorum bu haftanın sonunda çok güzel sonuçlar alacağız💜❤️💚💙💛

Elhan Elhan
Cookiie Cookiie
Lavinia_98 Lavinia_98
s i d e l y a s i d e l y a
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
TemelinSafinazi TemelinSafinazi
Jou Jou
Nergis 35 Nergis 35

hapimiz eninde sonunda olacgaiz, erken veya gec.
nasil negatif etkilerini azaltabilirmissin baktin mi canim?
Benim en büyük sorunum metabolizmanın yavaşlaması oldu canım. Daha önce çabucak kilo verebiliyorken adet düzensizliği başladığından beri neredeyse iki yıldır kilo veremedim çok az kilo verebildim. Adet bazen iki ayda bir bazen 15 günde bir öyle dengesiz oluyor. Ben de şimdi ilk iş olarak metabolizmamı hızlandırmaya odaklandım. Bunu da beslenme sistemini değiştirerek yapacağım anladım şu son günlerde. Yaptığım en büyük hata günü iki öğünle geçiştirmek bir oturuşta çok yemek. Zaten karnım çok doyduğu için başka yemeye gerek kalmıyordu. Şimdi öyle yapmıyorum üç ana bir ara öğün yapıyorum. Öğünlerde de karnımın çok fazla dolmasını beklemiyorum. Belirli bir miktar tabağıma alıp daha fazlasını kesinlikle almamaya çalışıyorum. Biraz böyle devam edip daha sonra metabolizmayı gene şaşırtmak için iki ana bir ara öğüne geçeceğim. Aslında bu yazdıklarım hepimiz için lazım hızlı kilo vermek istiyorsak ya da daha doğrusu metabolizmamızı hızlandırmak istiyorsak beslenme şeklini değiştirmek zorundayız. Sürekli aralıklı oruç yapmak da bir yere kadar götürüyor💜💜💜

Aahhh bir bilseniz ne kadar emek verdim bugün gene ne menüler hazırladım kendime 🔥🔥
❗️ Spor
❗️boool su
❗️ Temiz beslenme
Bu güç hepimizde var 💪🏻
Başka yolu yok❌

Elhan Elhan
Cookiie Cookiie
Lavinia_98 Lavinia_98
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Jou Jou
Nergis 35 Nergis 35

Eklentiler

• 20230710_163628.jpg
    20230710_163628.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 35
Benim en büyük sorunum metabolizmanın yavaşlaması oldu canım. Daha önce çabucak kilo verebiliyorken adet düzensizliği başladığından beri neredeyse iki yıldır kilo veremedim çok az kilo verebildim. Adet bazen iki ayda bir bazen 15 günde bir öyle dengesiz oluyor. Ben de şimdi ilk iş olarak metabolizmamı hızlandırmaya odaklandım. Bunu da beslenme sistemini değiştirerek yapacağım anladım şu son günlerde. Yaptığım en büyük hata günü iki öğünle geçiştirmek bir oturuşta çok yemek. Zaten karnım çok doyduğu için başka yemeye gerek kalmıyordu. Şimdi öyle yapmıyorum üç ana bir ara öğün yapıyorum. Öğünlerde de karnımın çok fazla dolmasını beklemiyorum. Belirli bir miktar tabağıma alıp daha fazlasını kesinlikle almamaya çalışıyorum. Biraz böyle devam edip daha sonra metabolizmayı gene şaşırtmak için iki ana bir ara öğüne geçeceğim. Aslında bu yazdıklarım hepimiz için lazım hızlı kilo vermek istiyorsak ya da daha doğrusu metabolizmamızı hızlandırmak istiyorsak beslenme şeklini değiştirmek zorundayız. Sürekli aralıklı oruç yapmak da bir yere kadar götürüyor💜💜💜
Aynenn bende öyle normalde 2 hafta dikkat edeyim hemen gobus filan giderdi menopoza girmek.uzereyken spor salonu na yazıldım 2 ay ligina ve kilo alarak çıktım mehter marşı gibi 1 ileri 2 geri gidiyorum bende aralıklı oruç taraftarindaydim ama baktım yok olmuyor ara öğün ve kahvaltı başladım bakalım

❗️ Spor
❗️boool su
❗️ Temiz beslenme
Bu güç hepimizde var 💪🏻
Başka yolu yok❌

Elhan Elhan
Cookiie Cookiie
Lavinia_98 Lavinia_98
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Jou Jou
Nergis 35 Nergis 35
Enerjine öpüyorumm canım 😘😘😘 18.00 da yemek son kapanış olcak benim için 🥰

Aynenn bende öyle normalde 2 hafta dikkat edeyim hemen gobus filan giderdi menopoza girmek.uzereyken spor salonu na yazıldım 2 ay ligina ve kilo alarak çıktım mehter marşı gibi 1 ileri 2 geri gidiyorum bende aralıklı oruç taraftarindaydim ama baktım yok olmuyor ara öğün ve kahvaltı başladım bakalım
Evet canım mutlaka öğün sayısını artırıp miktarlarını küçültmek lazım. Kahvaltı zaten şart. Ara öğün de öyle😘😘😘

Ben de öyleyim:KK70: bunun için bi formül vardı bulursam atarım tatilde istediğini yiyosun ama almıyosun sanırım 3 gün dikkat etmiyosan 4. Gün hafif geçiriyosun gibi bişiydi 😅

Benim yaptığımı yazıyım çok basit
2 sallama poşet yeşil çayı Yaklaşık 750 ml kaynar suya atıp demliyorum sonra üzerine bir maden suyu, bir limon bitiiii
Sonra yansın yağlar, gitsin ödemler🔥💥
Ben de Yeşilçayı demledim bir baktım maden suyu bitmiş 🤯 deneyecektim akşama yapacağım da kalırsa yarına içebiliyo muyuz 😂

X