Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tatilde her şey dahil, muhtemelen tatilin parasının hakkını vermek için alkolü bol tükwteceğim ve yüzden ödemli döneceğim
Ben de öyleyim bunun için bi formül vardı bulursam atarım tatilde istediğini yiyosun ama almıyosun sanırım 3 gün dikkat etmiyosan 4. Gün hafif geçiriyosun gibi bişiydi
Dukan birası nasıl bir şey hiç denemedim googleda yazsam çıkar mı canımmm
Benim yaptığımı yazıyım çok basit
2 sallama poşet yeşil çayı Yaklaşık 750 ml kaynar suya atıp demliyorum sonra üzerine bir maden suyu, bir limon bitiiii
Sonra yansın yağlar, gitsin ödemler

1 hafta sonra aranızdayım inşallah.. ne zaman başlıyoruz?
Biz başladık canım. Bu hafta demo gibi ama aktif, dinamik heyecanlıyız aynı zamanda Bir hafta sonra listemiz kalabaliklaşacak inşallah. Henüz listeye giremedim sanırım birçok arkadaşla ve de seninle haftaya bismillah diyeceğiz

Bugünün ilk bildirimi benden olsun
Cuma 75.40
Bugün 74.90
Fark -500 gr ozlemon

Günaydın sabah 5 e geliyordu benim tosun uyandığında inşallah gün içinde uyutmazlar.

Kaptanım cuma 80.4
Bugün 80
Fark 0.4
Elhan

Günaydın kizlarr
Cuma 65
Bugün 64.8
Eksi..200 grm
Elhan ozlemon

Cuma günü tartamadım ama bugünün tartım hep kuzenim yüzünden aldım böyle inşaallahh ödemimdirr

20 gün önce 70 dim
ozlemon

Eki Görüntüle 3270024

Cuma : 95. 4
Pazaetesi: 95.5
+100

Sabah uyanınca su içmiştim onun fazlasıdır

Elhan FitVenus

Günaydınnnnnnn
Cuma 81.30
Bugün 80.25
Fark 1.05
ozlemon Elhan

Elhan ozlemon
selam kaptanlarim. ben eksi 200 gr im.
bugunku kilom: 75.800gr
cumartesi kilom: 76

Bildirimden kurtulurum diye ummuştum hafta sonu kaçamakları +200 e mal oldu kaptanım üzgünüm 58,90 olarak başkadım haftaya , cuma 58,70 idim
Yakaladığım bildirimler bunlar. Hepinize teşekkür ederim. Azminiz , iradeniz daim olsun hanımlar. Tablomuzu hazirlamadan önce görmediğim bildirimler varsa etiketleyin lütfen.

Tatilde her şey dahil, muhtemelen tatilin parasının hakkını vermek için alkolü bol tükwteceğim ve yüzden ödemli döneceğim
sadece alkol olursa aslinda cok almazsin, tatlilardan uzak dur yeter bence. ben bir kere becerebilmistim tatilde ketojenik diyet yaptim, alkole ragmen sabit donmustum aklinda olsun bol bol etye, sebze yee alkolu yine ic, bol yuzersen eksi bile donebilirsibn

harikaaa tebrik ederiim 7 leri görürüz cuma günükaç yaşındaydı çocuk ben de geç yattım erkenden uyandım kızım başıma uyku arkadaşıyla geldi sabah gözümü açamadım
9 yaşında kuzum
Ellerine sağlık canım

Ben de öyleyim bunun için bi formül vardı bulursam atarım tatilde istediğini yiyosun ama almıyosun sanırım 3 gün dikkat etmiyosan 4. Gün hafif geçiriyosun gibi bişiydi

Ay nasıl bi şeymiş o acaba ben deneyeyim bari bu tatilde

Benim yaptığımı yazıyım çok basit
2 sallama poşet yeşil çayı Yaklaşık 750 ml kaynar suya atıp demliyorum sonra üzerine bir maden suyu, bir limon bitiiii
Sonra yansın yağlar, gitsin ödemler

Ayyy süper tamam deneyeceğimm güzel ve sağlıklı geliyor kulağa

Ben pek tatlı aramaz oldum zaten karbonhidratı kestiğimden beri, dediğin çok mantıklı zaten et ve sebze yesem, tatlıdan da atıyorum bi iki kaşık yesem çok da almamış olurum cidden ben dediğini yapacağım minimum hasarla dönmem lazım haha bi de sabah aç karınla bi yüzerim ohh

ben daha tamamen girmedim canım ama hormon testlerimde menapoz gösterdi. Şimdilik düzensizlik şeklinde devam ediyor erken menepozmuş zaten benimki. Ama psikolojik bir baskı yarattığı ve metabolizmayı yavaşlattığı kesin. Allah hepimize kolaylık versin

Son düzenleme:
Selam canlarrr nasılsınızzzBu ara tatil modundayız buralara hiç bakamadım.. Sessizlik yerini etkileşime bırakmış çok mutlu oldumm.. Şu an evimde değilim.. Ne yapıyoruz biri anlatabilir mii
Yaaa nerelerdesin sen hadi gel artık biz bayramdan sonra tam gaz devam Senide bekliyoruz işlerini bitir ve hemen gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…