Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlışım hoş geldin.Selam canlarrr nasılsınızzzBu ara tatil modundayız buralara hiç bakamadım.. Sessizlik yerini etkileşime bırakmış çok mutlu oldumm.. Şu an evimde değilim.. Ne yapıyoruz biri anlatabilir mii
Tebrikler canım Bildirimini eksik yapma laviş
Zeytur | +0,1 |
@Mthn_83 | -0,4 |
Childdevelopment | 0 |
suspushanimcim | |
Ellssa | |
Jasminium84 | |
Lonely single girl | |
N Nimooo | |
asliogretmen | -0,4 |
İnşallah canımmHarika canım cumaya kadar daha da gidecek
Ödemler gidiyor sanırım çok şükür beni fazla uğraştırmadan inşallah ucup giderwuuwuu harikasin cnaim , masallah
yaaa şahane en sevdiğim sporlardan biri bisiklettir, maşallah ne şanslısın işine bisikletle gidip gelebiliyorsunohh mis, agfiyet olsun canim.
kolay gelsin.
ben de isteyim, aynisi kahvemi aldim. Ama bir fark ben bisiklet;e geldim az da olsa spor niyetine sayilir galiba 20dk sabah bisiklet
harikasin sabah sabah leslini de yapmissin , super
canım kaptanım ben bildirim yapamadım tartımın pili bitik çünkü pil de alamadım dün çıkıpKızlarım bildirim yapıp da görmediğim varsa etiketleyin beni 5 kişiyi göremedim
Zeytur +0,1 @Mthn_83 -0,4 Childdevelopment 0 suspushanimcim Ellssa Jasminium84 Lonely single girl N Nimooo asliogretmen -0,4
Hadi bi su içelim şimdi veeee pazartesi kaç gr gidecek izleyelim spor planları yapıldı mı kafada ben galiba keslie yapacağım
insallah canimÖdemler gidiyor sanırım çok şükür beni fazla uğraştırmadan inşallah ucup gider
saganak yagmur veya buzlanma yoksa evet, ama burda buzlanma cok oluyir ne yazik ki. sukur son 1 aydir havalar gayet guzelyaaa şahane en sevdiğim sporlardan biri bisiklettir, maşallah ne şanslısın işine bisikletle gidip gelebiliyorsun
canım kaptanım ben bildirim yapamadım tartımın pili bitik çünkü pil de alamadım dün çıkıp
Bana bahhh banaaaaa etiket ettim senii beni niye tınlamıyınnnnSelam canlarrr nasılsınızzzBu ara tatil modundayız buralara hiç bakamadım.. Sessizlik yerini etkileşime bırakmış çok mutlu oldumm.. Şu an evimde değilim.. Ne yapıyoruz biri anlatabilir mii
Kızlarım bildirim yapıp da görmediğim varsa etiketleyin beni 5 kişiyi göremedim
Zeytur +0,1 @Mthn_83 -0,4 Childdevelopment 0 suspushanimcim Ellssa Jasminium84 Lonely single girl N Nimooo asliogretmen -0,4
Hadi bi su içelim şimdi veeee pazartesi kaç gr gidecek izleyelim spor planları yapıldı mı kafada ben galiba keslie yapacağım
Tatlım bir mesajla herkese ses olmuş. Zaman darlığından bence senlik değil. ortaya yazmış biz de üzerimize alalım.Bana bahhh banaaaaa etiket ettim senii beni niye tınlamıyınnnn
Suss susss vuracağumm oniii takılıyorum hahahaTatlım bir mesajla herkese ses olmuş. Zaman darlığından bence senlik değil. ortaya yazmış biz de üzerimize alalım.
*cuma önceliğimiz tabi kızlar pazartesi yazıp beynimde ek süre tanımışımKızlarım bildirim yapıp da görmediğim varsa etiketleyin beni 5 kişiyi göremedim
Sağlık olsun kuzum almamış vermemiş gibi düşün ödemlere yağlara odaklan parçala onları ve muhteşem değişimi izleyaaa şahane en sevdiğim sporlardan biri bisiklettir, maşallah ne şanslısın işine bisikletle gidip gelebiliyorsun
canım kaptanım ben bildirim yapamadım tartımın pili bitik çünkü pil de alamadım dün çıkıp
Leslie nin adımlamalarını olduğun yerde yapabilirsin ya da dediğin gibi yürüyüşlerBen gebelik için tedavi görüyorm zumba çok severim ama ağır sporlar yapamıyorum yalnızca yürüyüş şuanlik ağrılarım oluyor
Leslie de yapacağm inşallah,Sağlık olsun kuzum almamış vermemiş gibi düşün ödemlere yağlara odaklan parçala onları ve muhteşem değişimi izle
Leslie nin adımlamalarını olduğun yerde yapabilirsin ya da dediğin gibi yürüyüşler
Kızlarım bildirim yapıp da görmediğim varsa etiketleyin beni 5 kişiyi göremedim
Cumaya inşallah yeniden başlayacağım bayramdan sonra toparlayamadım coook bozdumEveeettt hadi artık sen de geelll
ahh ahh hepimiz aynisini yapiyoruz tatil onceis bir detoks, tatilde dikkat sifir.
tatilde dikkat et canim alma.
Ben her tatilde kilo alip da donuyorum cok kiziyorum kendime sonra