Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selam canlarrr nasılsınızzz😍Bu ara tatil modundayız buralara hiç bakamadım.. Sessizlik yerini etkileşime bırakmış çok mutlu oldumm.. Şu an evimde değilim.. Ne yapıyoruz biri anlatabilir mii🥲
Tatlışım hoş geldin. :KK60:
Yavaş yavaş toparlanıyoruz. :KK76::KK76:
Seni bekliyoruz fazla geç kalma olur mu :dua::KK200:

ohh mis, agfiyet olsun canim.
kolay gelsin.
ben de isteyim, aynisi kahvemi aldim. Ama bir fark ben bisiklet;e geldim az da olsa spor niyetine sayilir galiba 20dk sabah bisiklet :KK66:
harikasin sabah sabah leslini de yapmissin , super
yaaa şahane en sevdiğim sporlardan biri bisiklettir, maşallah ne şanslısın işine bisikletle gidip gelebiliyorsun :nazar: :KK60:

Kızlarım bildirim yapıp da görmediğim varsa etiketleyin beni 5 kişiyi göremedim :KK19:
Hadi bi su içelim şimdi veeee pazartesi kaç gr gidecek izleyelim spor planları yapıldı mı kafada ben galiba keslie yapacağım:KK49:
canım kaptanım ben bildirim yapamadım tartımın pili bitik çünkü pil de alamadım dün çıkıp :KK43:

yaaa şahane en sevdiğim sporlardan biri bisiklettir, maşallah ne şanslısın işine bisikletle gidip gelebiliyorsun :nazar: :KK60:

canım kaptanım ben bildirim yapamadım tartımın pili bitik çünkü pil de alamadım dün çıkıp :KK43:
saganak yagmur veya buzlanma yoksa evet, ama burda buzlanma cok oluyir ne yazik ki. sukur son 1 aydir havalar gayet guzel

Selam canlarrr nasılsınızzz😍Bu ara tatil modundayız buralara hiç bakamadım.. Sessizlik yerini etkileşime bırakmış çok mutlu oldumm.. Şu an evimde değilim.. Ne yapıyoruz biri anlatabilir mii🥲
Bana bahhh banaaaaa etiket ettim senii beni niye tınlamıyınnnn 🤔🤔🤔🤔

Kızlarım bildirim yapıp da görmediğim varsa etiketleyin beni 5 kişiyi göremedim :KK19:
Hadi bi su içelim şimdi veeee pazartesi kaç gr gidecek izleyelim spor planları yapıldı mı kafada ben galiba keslie yapacağım:KK49:

Ben gebelik için tedavi görüyorm zumba çok severim ama ağır sporlar yapamıyorum yalnızca yürüyüş şuanlik ağrılarım oluyor 🥲

Sağlık olsun kuzum almamış vermemiş gibi düşün ödemlere yağlara odaklan parçala onları:KK76: ve muhteşem değişimi izle:cool:
Ben gebelik için tedavi görüyorm zumba çok severim ama ağır sporlar yapamıyorum yalnızca yürüyüş şuanlik ağrılarım oluyor 🥲
Leslie nin adımlamalarını olduğun yerde yapabilirsin ya da dediğin gibi yürüyüşler :KK68:

Bildirimden kurtulurum diye ummuştum 😂 hafta sonu kaçamakları +200 e mal oldu kaptanım üzgünüm 58,90 olarak başkadım haftaya , cuma 58,70 idim 🥲

ahh ahh hepimiz aynisini yapiyoruz tatil onceis bir detoks, tatilde dikkat sifir.
tatilde dikkat et canim alma.
Ben her tatilde kilo alip da donuyorum :KK43: cok kiziyorum kendime sonra

Tatilde her şey dahil, muhtemelen tatilin parasının hakkını vermek için alkolü bol tükwteceğim ve yüzden ödemli döneceğim 🥲😂

X