Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlaaar

canım ben de 44 yaşındayım düzensizliğim vardı hormonlarıma baktırdım artık menapoz geliyor o yüzden bu konu daha bi önemli benim için
Allah kolaylık versin canım ben çok.zor.gecirdim şu 1 yıldır rahatım ter ateş basmalarim coktu zaten normalde zor kilo veren bünyem vardı artı iki kat zorlasti dilerim rahat atlatırsın canımm

Hadii insallahh kaptanımmmmm

Çok güzel
Cumaya harika tartı bildirimi gelecek

Hadi inşallah

Kızlaaar

canım ben de 44 yaşındayım düzensizliğim vardı hormonlarıma baktırdım artık menapoz geliyor o yüzden bu konu daha bi önemli benim için
aslinda 44 yas erken bir yas degil mi canim menopoz icin, aslinda baska cocuk dusunmuyorum genel olarak ben de menopoza girmisim girmemisim sorun degil de, sanki 55-60 yas civari gelir diye bekliyordum
ama benim de yasim 38 desene az kalmis

metabolizma iyice yavaslayacak mi menapozda zaten hizli degil, neler hissediyorsun? nasil bir degisim var vucudunda?

Günaydın kaptanım Hafta sonum kaçamaklı oldu ama bu hafta detokslarla, hareketle hepainiii hepsiniii yakacağım. Haftaya tatile gidiyoruz, bu hafta çok vermem lazım
ahh ahh hepimiz aynisini yapiyoruz tatil onceis bir detoks, tatilde dikkat sifir.
tatilde dikkat et canim alma.
Ben her tatilde kilo alip da donuyorum cok kiziyorum kendime sonra

selamlar kaptanımm

tabii ki seninleyizzz

günaydın can kaptanıımmm

kahvemi aldım başladım çalışmaya, sabah da 20 dk leslie yapmıştım ohhhh miisss

Eki Görüntüle 3270042
ohh mis, agfiyet olsun canim.
kolay gelsin.
ben de isteyim, aynisi kahvemi aldim. Ama bir fark ben bisiklet;e geldim az da olsa spor niyetine sayilir galiba 20dk sabah bisiklet
harikasin sabah sabah leslini de yapmissin , super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…