- 21 Ekim 2019
- 5.221
- 26.064
evett maalesef oylemenepoz dönemi tehlikeli biliyorsun menüleri dikkatli ayarlamak gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evett maalesef oylemenepoz dönemi tehlikeli biliyorsun menüleri dikkatli ayarlamak gerekiyor
canım ben de 44 yaşındayım düzensizliğim vardı hormonlarıma baktırdım artık menapoz geliyor o yüzden bu konu daha bi önemli benim içinevett maalesef oyle
Allah kolaylık versin canım ben çok.zor.gecirdim şu 1 yıldır rahatım ter ateş basmalarim coktu zaten normalde zor kilo veren bünyem vardı artı iki kat zorlasti dilerim rahat atlatırsın canımmKızlaaar
canım ben de 44 yaşındayım düzensizliğim vardı hormonlarıma baktırdım artık menapoz geliyor o yüzden bu konu daha bi önemli benim için
Hadii insallahh kaptanımmmmmHarikasın canım cumaya daha da gidecek menepoz dönemi tehlikeli biliyorsun menüleri dikkatli ayarlamak gerekiyor
Oohhhh daha ne olsun
Ben biliyoruuum o bombalarııı
sana söylüyorum bebeğim Cuma’ya 1,5 kesin kalanları da diğer haftaya
Canım 350 de çok güzel bence Cuma’ya daha da gidecek sen tartıya bakma menülerine odaklan bak gör nasıl gidiyor
Harika canım cumaya kadar daha da gidecek
Eveeettt hadi artık sen de geelllGünaydınnnnn
Bayramdan sonra toparlanmaya başlamışsınız ne güzel... benim de acilen toparlanmam gerekk
Sağol canım inşallah diyelim artık ne olursa çekicezAllah kolaylık versin canım ben çok.zor.gecirdim şu 1 yıldır rahatım ter ateş basmalarim coktu zaten normalde zor kilo veren bünyem vardı artı iki kat zorlasti dilerim rahat atlatırsın canımm
Çok güzelGünaydınnnnn
Güzel bir gün, güzel bir hafta diliyorum.
Sizinle dün başlamıştım. Ve sonuç
9 Temmuz : 77.600
10 Temmuz : 77.200
Fark : -400 gram
Elhan ozlemon
@sudansebep canım, takımına beni dahil ettiğin için teşekkür ederim. İnşallah yüzünü kara çıkarmayacağım.
Hadi inşallahHarikasın canım cumaya daha da gidecek menepoz dönemi tehlikeli biliyorsun menüleri dikkatli ayarlamak gerekiyor
Oohhhh daha ne olsun
Ben biliyoruuum o bombalarııı
sana söylüyorum bebeğim Cuma’ya 1,5 kesin kalanları da diğer haftaya
Canım 350 de çok güzel bence Cuma’ya daha da gidecek sen tartıya bakma menülerine odaklan bak gör nasıl gidiyor
İnşallah canım kaptanımmmm Verdiğiniz enerji muhteşemÇok güzel
Cumaya harika tartı bildirimi gelecek
sagol canimAfiyet olsun canım
aslinda 44 yas erken bir yas degil mi canim menopoz icin, aslinda baska cocuk dusunmuyorum genel olarak ben de menopoza girmisim girmemisim sorun degil de, sanki 55-60 yas civari gelir diye bekliyordumKızlaaar
canım ben de 44 yaşındayım düzensizliğim vardı hormonlarıma baktırdım artık menapoz geliyor o yüzden bu konu daha bi önemli benim için
wuuwuu harikasin cnaim , masallah
ahh ahh hepimiz aynisini yapiyoruz tatil onceis bir detoks, tatilde dikkat sifir.Günaydın kaptanım Hafta sonum kaçamaklı oldu ama bu hafta detokslarla, hareketle hepainiii hepsiniii yakacağım. Haftaya tatile gidiyoruz, bu hafta çok vermem lazım
ohh mis, agfiyet olsun canim.selamlar kaptanımm
tabii ki seninleyizzz
günaydın can kaptanıımmm
kahvemi aldım başladım çalışmaya, sabah da 20 dk leslie yapmıştım ohhhh miisss
Eki Görüntüle 3270042
Maşallah diyeyim önce sayfamıza hep çok pozitif arkadaşlar geliyor hepimizin enerjisi çok güzel asliogretmenim.İnşallah canım kaptanımmmm Verdiğiniz enerji muhteşem