Afiyet olsun canımBugunku menumElhan suspushanimcim
09:00- 2 tane yagda yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, biber
13:00- 4 parca tavuk, 1 kase ahududu
16:00- 1 top dondurma
18:00- 1 porsiyon balik, salata
20:00- 2 kase karpuz
Su:2 lt
Spor: 30 dk yuzme
Darısı başımaaaaaa
Yaaaa çok teşekkür ederim canım kaptanımÖğretmenimiz çok istekli ve azimli olduğu için direkt listeye ekledim ozlemcim.Kendisi de masterfite katılmak istediğini yazmıştı. Bu hafta kervanı yolda duzelim diye düşündüm anca toparlaniriz.
ya ama siz çokkkkk tatlısınız kiBu seferlik hazırlık olmadan alalım o zaman.Daha once de yarış tecrübesi olduğu için zorlanmaz asliogretmen
Rica ederim o senin tatlılığın.
Normalde peyniri çok sevmem arada kaşar labne lor yerimAfiyet olsun canıımm menü güzel amaaa kahvaltıdan kaşarı azalt aslında hiç koyma derim ben yerine başka proteinler alsağlıklı bir karbonhidrat ekle ki sonra başka öğünde almayasın ara öğünün süper olmuş akşam da güzel bence su da spor da harika olmuş süpersin
Teşekkür ederim canım
Günaydın kızlarım nasılsınız çok güzel bir gün var önümüzde Yansın yağlar |
Kaptanım cuma 80.4
Zeytur @Mthn_83 Childdevelopment suspushanimcim Ellssa Jasminium84 Lonely single girl N Nimooo asliogretmen
Günaydın kızlarım nasılsınız çok güzel bir gün var önümüzde Açlığımızı bastırmak ve çtelemek için Türk kahvesi içebiliriz hazır kahvemizi içerken de için azıcık tarçın atıp metebolizmamızı canlandırandırabiliriz
Yansın yağlar
Başladınmı içmeyeeSende bendensin bendensin hazırladım dolapta
Hey massaallaahhhSabah 6 da kalktım tarçınlı kakao lu Türk kahvesi içip yürüyüşe çıktım 12.bin yürüdüm
Gün içerisinde de ev de spor yapacağım