Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Öğretmenimiz çok istekli ve azimli olduğu için direkt listeye ekledim ozlemcim.Kendisi de masterfite katılmak istediğini yazmıştı. Bu hafta kervanı yolda duzelim diye düşündüm anca toparlaniriz.
Yaaaa çok teşekkür ederim canım kaptanım :KK68:
Bu seferlik hazırlık olmadan alalım o zaman. :KK72:Daha once de yarış tecrübesi olduğu için zorlanmaz asliogretmen :KK68:
ya ama siz çokkkkk tatlısınız ki Elhan Elhan & ozlemon ozlemon 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

9 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi

11.00 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 3 sivri biber, 1 kk kadar peynir, 5 zeytin, çok az yaz helvası

18.00 5 köfte, 1 dolma biber, 1 kase yoğurt ve yeşil salata

3 litre su

Yarım saat parktaki spor aletleri
11.006 adım
(Spor puanımı hesaplamadım. Hesaplamaya gerek var mı bilemedim kaptanlarım)

Elhan Elhan ♥️ ozlemon ozlemon

IMG_3566.jpeg

Günaydın bol eksili günler 🥳 ben her zamanki gibi erkenden uyandım bebe çalar saat gibi 6 olmadan uyandırıyor 😩 gece az uyuyorum kg vermem zorlaşıyor sanki kışın daha iyi veriyordum haftada en az 2 kg veriyordum 🫠 neyse erkenden tartıldım limonlu granül kahve içtim acayip iştah kesiyor 🤩 Tartı beni çok mutlu etti inşallah cumaya çok güzel eksi gelecek 🫶🏻 ozlemon ozlemon

Afiyet olsun canıımm menü güzel amaaa kahvaltıdan kaşarı azalt aslında hiç koyma derim ben yerine başka proteinler al 😘😘 sağlıklı bir karbonhidrat ekle ki sonra başka öğünde almayasın 🌼 ara öğünün süper olmuş🌼 akşam da güzel bence 🌼 su da spor da harika olmuş süpersin 💪🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Normalde peyniri çok sevmem arada kaşar labne lor yerim 🥲 o tabakta biraz çok gibi görünmüş ama KK kadar anca vardı

Günaydın sabah 5 e geliyordu benim tosun uyandığında inşallah gün içinde uyutmazlar.

Günaydın kızlarım nasılsınız çok güzel bir gün var önümüzde:KK55: Açlığımızı bastırmak ve çtelemek için Türk kahvesi içebiliriz hazır kahvemizi içerken de için azıcık tarçın atıp metebolizmamızı canlandırandırabiliriz ❤️❤️
Yansın yağlar 🔥🔥🔥🔥
Kaptanım cuma 80.4
Bugün 80
Fark 0.4
Elhan Elhan

X