- 16 Mart 2008
- 45.781
- 223.507
O senin superligin bitanem Bir düğün , iki davet programım vardi o yüzden ertelemistim ama olsun benim için sorumluluk olur en azından.Süpersin elhanım özlettin iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O senin superligin bitanem Bir düğün , iki davet programım vardi o yüzden ertelemistim ama olsun benim için sorumluluk olur en azından.Süpersin elhanım özlettin iyice
Dediğin sekilde yapalım canım bu mesajını görmemişim kusura bakma.@asliogretmen aslıcım haftaya cumaya kadar her akşam menü bildirimi yapacaksın. Saat kaçta ne yedin şeklinde. Ne kadar su içtin ve ne kadar spor yaptın bunları yazıp Elhan kaptanı ve beni etiketle canım Pazartesi sabah tartıl buraya yaz gene Cuma sabahı da adını gösteren tartı resmini bize at ve böyleceee yarışma başlasııınn
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü.İyi geceler
09.07.23
Sabah 9.30Eki Görüntüle 3269964 Ara 11.30 bir avuç içi sarı leblebi bir avuç içi kuru üzüm 200 ml sade kefir Eki Görüntüle 3269965 akşam 19.30 çok acıktım
2 şiş Adana kebap
Salata
4 5 minik ve ince parça lavaş
Ayran
20.30
1 aktivia yoğurt
Su 3. Lt kadar
Spor 15 dk Leslie
100 ipsiz atlama
25 squat
ozlemon Elhan
Rica ederim canım ne demek Cansın sen
Afiyet olsun canım
Rica ederim kaptaniçem benim ben senin öyle düşünerek listeye aldığını bilmemiştimDediğin sekilde yapalım canım bu mesajını görmemişim kusura bakma.
Bu seferlik hazırlık olmadan alalım o zaman. Daha once de yarış tecrübesi olduğu için zorlanmaz asliogretmenRica ederim kaptaniçem benim ben senin öyle düşünerek listeye aldığını bilmemiştim
Ütü yaparken arada parmak uçlarına kalkıp kalkıp in bir taşla 2 selülit kırarız varis varsa o ağrıya da iyi geliyorÜtü yapıyorum
normal dilim ekmek gibiydi canim. Ama tabi yemessm daga iyiydi. Bir adam gibi yemeye baslayamadim. Istegim ketozenik yapmak ama hep bozuyirum gun sonundaSuper ama sandviç ekmeği nasıldı büyüklüğü
Yok abla 3 yk kadar zaten 1 dilim ekmeğe eş değer 1 kücük kasede çorba vardı oda 1 dilim ekmege eş değer olduğu içim porsiyon kontrolünü sağlıyorum 4 sene önceki diyetisyenimin listesini uygulamaya çalışıyorumAfiyet olsun canım
İyi bir eksi görmek istiyorsan bulgur pilavını porsiyon kontrollü yemelisin dört kaşık geçmemeli özellikle yiyenleri takibe alıyorum ertesi günü sıkıntı oluyor.
Bugun yazinca ben de fark ettim. Ekmek tatli yemeyeyim diye kendimi meyveye vuruyirum galibaTakıldığım tek şey meyve miktarı onun dışında spor felan mükkk
Tam bugday canımHarikasın yaprak galeta da t.b ise 10 numara menü
Insallah bu hafta olur canim. Yarindan itibaren yine deniyecegim ketojenik. Basliyirum ama aksam bozuyirum. Yumurtalarimi hasladim yarin isyerinde yiycem sabah.Benim tatlı mı tatlı bal mı bal mavişleriiimmm
Bu hafta beraberiz her gün hepinizin menülerini tek tek inceleyeceğim canlarım
Menülerimizi dikkatli ve dengeli hazırlayalım
Kahvaltı protein+sağlıklı karbonhidrat+sağlıklı yağ ve sebzeler ️️️
Akşam öğünü sebze+protein veee aslaaa karbonhidrat yoookkk ️️️
akşam 6-7 son öğünümüz olsun
boool su
her gün yürüyüş sporumuzu yapıyoruuuzzz
Ben sizin için buradayım sizin için çalışacağıımmm
El ele veriiippp bu hafta ortalığın tozunu attırıyor muyuuuzzzz
Söz müüüü
Benden sizlere kadın sözü canlaaarrr
@Cookiie
Lavinia_98
@s i d e l y a
DeryaOnDiet
@TemelinSafinazi
@J O U
@Ekrl
Tam ornek menuler harikasin canim masallah9 Mayıs menüm
Sabah 10.00
Kefir, avakado, muz, iki yemek kaşığı yulaf, biraz maydanoz
Eki Görüntüle 3269931
Öğle 13.00
ızgara balık salata
Eki Görüntüle 3269933
Ara 16.00
Çeyrek avakado 6-7 tane kiraz
Eki Görüntüle 3269934
Akşam 18.00
Kefir, bir dilim ananas, bir avuç yeşillik
Eki Görüntüle 3269935
Su 3 litre
Spor henüz yok akşam lesli yapmayı planladım
Elhan FitVenus
Teşekkür ederim canım Uyumadan bir bakayım dedim artık yarın sabah tablomuzu hazırlarım.
Başarılar dilerim mavişlerBenim tatlı mı tatlı bal mı bal mavişleriiimmm
Bu hafta beraberiz her gün hepinizin menülerini tek tek inceleyeceğim canlarım
Menülerimizi dikkatli ve dengeli hazırlayalım
Kahvaltı protein+sağlıklı karbonhidrat+sağlıklı yağ ve sebzeler ️️️
Akşam öğünü sebze+protein veee aslaaa karbonhidrat yoookkk ️️️
akşam 6-7 son öğünümüz olsun
boool su
her gün yürüyüş sporumuzu yapıyoruuuzzz
Ben sizin için buradayım sizin için çalışacağıımmm
El ele veriiippp bu hafta ortalığın tozunu attırıyor muyuuuzzzz
Söz müüüü
Benden sizlere kadın sözü canlaaarrr