Ben dün fotoğraflı tartıldım ve attığımı sandım atmamışım yaSELAM FISTIKLAAAAR
yarın saat 12 ye kadar herkesin tartı fotosunu bekliyorum
izinde olmayanlar paylaşımlarını
geçen cuma:
bu cuma:
fark:
şeklinde yaparlarsa çoook süper olur.
Elhan dönmüştü ama bu aralar yoğun olabilir siz her ihtimale karşı beni de elhanı da etiketleyin
s i d e l y a
ozlemon
@Zeytur
@siskopat
@MAKE UP_
@ilimtalepedenanne
N Nimooo
@suspushanimcim
@DeryaOnDiet
@menekse_kokusu
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
Ellssa
@Cookiie
Jou
@Meryem1306
Mthn83
Childdevelopment
@Jasminium84
@Iron Butterfly
@anneadayiiii
@Suskunkardelen
Elhan
@sudansebep
@Limoni026
@Lonely single girl
60kiloyum
@gezegenfeza
@Miss Misfit
@masal3487
@Tesnim1903
@diyetcigeldihanim
@temelinsafinazı
O elbiselere giriceezGünaydııın baliçeleeerrr
Hadi bakalım temmuzun ilk haftası geçti bileee
Kendinize şunu sorun bu bir hafta da ne yaptım nasıl geçti
eğer temiz beslendiysem verdiğim kiloya bakmıyorum az ya da çok mutlaka gidecek
Ama kötü beslendiysemmutlaka toparlanmam gerek çünküüü artık oyalanmayı bırakmalıyım
Kalan 3 haftabence bunu değerlendirmek zorundayız
Zamana yenilecek miyiiiiiizzzzz
Ahlayıp vahlayacak mıyıııızzzzz
O elbiseye girecek miyiiiizzzz
ÖYLEYSE NE YAPACAĞINIZI BİLİYORSUNUZ
Beni de ekler misiniz7 Temmuz İftihar Tablomuz
30.06 07.07 fark kaptanlar @suspushanimcim 67,7 Bildirim yapılmadı @Lavinia_98 70.7-1.75 ozlemon 76,2 74.1 -2.1N Nimooo 59,55 58.7 -0,85s i d e l y a 73,75 72.9 -0.855Nergis 35 65,0-0.1 @Zeytur 95,9 95.4 -0,6@temelinsafinazı 76,4 75.4 -1.0@Lonely single girl 65,7 64.65 -1.05@DeryaOnDiet 75,9Mthn83 80.5 80,4-0.1 Childdevelopment 79.6 78.8-0.8 @ilimtalepedenanne 82,15 İzinli @Cookiie Güncel 81.3 @DeryaOnDiet Yarın bildirim @Jasminium84 Yarın bildirim
Afiyet olsun canımCan düşmanımız stres bize istemediğimiz şeyleri yaptırıyor maalesef.
Allahtan çok kaçırmamışsın canımböyle yaptığımda hep daha çok üzüldüm. bu kez stresim ikiye katlanıyor resmen. hem olayın stresi hem onu bastırmak için yediklerimin stresi artık olabildiğince stres zamanlarında yemeklerden uzak duruyorum
Aslında bu kg veriş bende gluten intolerans testi gibi oldu bayramda dikkat etmedim ve sonrası yemedim diye bayramda aldığım 3.3 virgülüne kadar geri gittive ben dayanamayıp dün makarna yedim
He vollaheeee ödem vardırr hayırlısıyla başlarımBoşver canım korkma hepimiz aldık vercez birdaha
Tamamdır çiçeğummYarın bildirimler tamamlansin grupları kurarız canım.
Tabi ki eklerim.Beni de ekler misiniz
tamam canım saol60kiloyum canımm listeler mail arşivimde kalmış sanırım, o yüzden ana bilgisayardan bakmam gerekecek pazartesi iş başı yaptığımda gönderecebileceğim
Tamamdır ablacımSevgili masterfit sakinleri bugünkü menü bildirimlerinize masterfit yarışmasına katılmak istiyorum/ istemiyorum diye beni etiketlemenizi rica ediyorum. Takımlarımızı oluşturup yavaş yavaş yolumuza bakalım. Tatil bitimi hazır bir şekilde düzenimizi oturtmuş oluruz.
BeeeenSevgili masterfit sakinleri bugünkü menü bildirimlerinize masterfit yarışmasına katılmak istiyorum/ istemiyorum diye beni etiketlemenizi rica ediyorum. Takımlarımızı oluşturup yavaş yavaş yolumuza bakalım. Tatil bitimi hazır bir şekilde düzenimizi oturtmuş oluruz.