Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ellerine sağlık canım FitVenus hariksın 3,3 kilo ile maşallah. ozlemon Lavinia_98 sizin de maşallahınız var valla

Afiyet olsun canım Can düşmanımız stres bize istemediğimiz şeyleri yaptırıyor maalesef.

Günaydııın baliçeleeerrr
Hadi bakalım temmuzun ilk haftası geçti bileee
Kendinize şunu sorun bu bir hafta da ne yaptım nasıl geçti
eğer temiz beslendiysem verdiğim kiloya bakmıyorum az ya da çok mutlaka gidecek
Ama kötü beslendiysem mutlaka toparlanmam gerek çünküüü artık oyalanmayı bırakmalıyım
Kalan 3 hafta bence bunu değerlendirmek zorundayız
Zamana yenilecek miyiiiiiizzzzz
Ahlayıp vahlayacak mıyıııızzzzz
O elbiseye girecek miyiiiizzzz

ÖYLEYSE NE YAPACAĞINIZI BİLİYORSUNUZ

Allahtan çok kaçırmamışsın canım böyle yaptığımda hep daha çok üzüldüm. bu kez stresim ikiye katlanıyor resmen. hem olayın stresi hem onu bastırmak için yediklerimin stresi artık olabildiğince stres zamanlarında yemeklerden uzak duruyorum

Afiyet olsun canım spor yok ama menü tertemiz

Günaydınn
Dünkü menüm düzgün olmadı malesef.
Kahvaltı tb ekmeğinden peynirli tost
Su

Ara türk kahvesi

Öğle
Abimler taşındı oraya yardıma gitmiştim orda tavuk dürüm yedim. 1 bardakta kola

Akşam birşey yok
Su 1.5 lt
Spor Bol ev temizliği eşya yerleştirme
ozlemon Elhan

Ellerine sağlık canım FitVenus hariksın 3,3 kilo ile maşallah. ozlemon Lavinia_98 sizin de maşallahınız var valla
Aslında bu kg veriş bende gluten intolerans testi gibi oldu bayramda dikkat etmedim ve sonrası yemedim diye bayramda aldığım 3.3 virgülüne kadar geri gitti ve ben dayanamayıp dün makarna yedim

Canım kaptanım tartımın pili bitmiş evde de pil yoktu, ama dün tartışmıştım 64 çıkmıştım sadece foto yok, bu seferlik fotosuz kabul edilmez mi ki

canım ben de çok uzun yapabileceğimi zannetmiyorum. ama denemek isterim. listelerini bana atarsan sevinirim.
Canım maillerimden bulup göndereyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…