Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kalem kağıt elimde bekliyorum. :confused:
Şimdilik -100 gr eksiyle siftah yaptım. :KK68:Tesekkurler Mthn83 Mthn83 :KK60:
Damlaya damlaya göl olur ikimizde 100 Gr vermişiz ❤️
Geçen hafta 65.1
Bu hafta 65
Fark. 0.1
Sende bendensin ❤️
Günaydınnnn herkese
Hayırlı cumalar 🌺
-800 fark 🥰🥰
Elhan Elhan ozlemon ozlemon Eki Görüntüle 3269127
Ayy maşallah çok kiskandim
Güncel kilo 81.3
2 hafta önce 79.9 du
1.4 kg almışım 🙈Eki Görüntüle 3269150
Cookiim hadi el ele verip uçalım 😘

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum az çok demeden eksi gelmek güzel 🥳 FitVenus FitVenus 4 günde o kadar nasıl verdin yahu maşallah 🤩
bayram haftası 3 kilo almıştım zaten imkansızdı muhtemelen bana hamur işi dokunuyor. Kesince hemenn onun şişliği ve ödemi gitti benimki kg vermiş gibi olmadı pek oyüzden kaptanlıkta bu hafta saymayın beni nötrledim resmen yani yarışmak istiyorum ama :KK36: buna da şükür bayram öncesi kaldığım yerden devam gibi yani benim. ozlemon ozlemon Elhan Elhan

canım ketoyu yaşam biçimi haline getirecebileceğine inanıyorsan yap, bana sorarsan
ben kısacık bir süreliğine yaptım ama çalıştığım için bir de genel ruh halim üşengeç olduğu için hazırlamaya üşenmeye başlamıştım bir de meyve bile yiyemiyor olmak benim için sürdürülebilir olmaktan çıkmıştı

karatay yapabilirsin onda da karbonhidrat epey az

ama istersen yine de, bende liste var, bir süre diyetisyenle çalıştım çünkü sana gönderebilirim

ellerine sağlık canım :KK60:

ben tartıldım ama foto çekmeyi unuttum, iznimi bitirip dönebilir miyim aranıza

çok geçmiş olsun canım :KK43:
tabi ki canım zaten dört gözle dönmenizi bekliyoruz :KK200: tartı fotonu at sen :KK60:
cook uzgunum canim yaa. yarin sabah tartilsam olur mu?
Sabah kalktim bisikletle once cocuklari okul abiraktim sonra is yerime tam gelirken, off dedim bugun cuma. Tamamen aklimdan cikti :KK43:
Cook uzgunum, telefonuma hatirlatma yapacagim her cuma icin. Isyerine cok yakindim farkettigimde geri donemedim, cook uzgunum :KK43:
tabiki olur canım ne olacak insanlık hali :KK200: bugün takımlara katılırsın yarın da kilo bildirimi yaparsın :KK19::KK36:

Eklentiler

• Screenshot_20230707_154154_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230707_154154_com.android.chrome.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 25
Damlaya damlaya göl olur ikimizde 100 Gr vermişiz ❤️

Sende bendensin ❤️

Ayy maşallah çok kiskandim

Cookiim hadi el ele verip uçalım 😘
Canım benim eksim yok eksik ifade etmişim siftah yaptım derken ilk senin tartı bildirimini not ettim. Bu hafta değil de önümüzdeki hafta bildirim yapmaya başlayacağım hafta içi iki etkinliğimiz var göze alamadım şimdilik.

X